قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

درخواست تازه ایران از قطر درباره ۳ خلبان ایرانی

در ادامه پیگیری‌ها درباره سرنوشت سه خلبان ایرانی، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد تیمی از کارشناسان نیروی هوایی ماه‌هاست آماده اعزام به قطر است، اما هنوز مجوز ورود دریافت نکرده است.
 درخواست تازه ایران از قطر درباره ۳ خلبان ایرانی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایسنا: در ادامه پیگیری‌ها درباره سرنوشت سه خلبان ایرانی، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد تیمی از کارشناسان نیروی هوایی ماه‌هاست آماده اعزام به قطر است، اما هنوز مجوز ورود دریافت نکرده است.

به نقل از روابط عمومی کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، در پی نامه سردار باقرزاده فرمانده این کمیته به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ پیرامون لزوم پیگیری وضعیت خلبانان اسیر ایرانی در کشور قطر و به دنبال آن، تکذیب سخنگوی وزارت خارجه آن کشور، سردار باقرزاده با رد اظهارات سخنگوی وزارت خارجه قطر اظهار کرد: دولت قطر به جای تکذیب مسئله و ایجاد محدودیت در مسیر حقیقت یابی، اجازه دهد تا تیم کارشناسی و حقیقت یاب نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به قطر عزیمت کند.

وی بار دیگر بر نقش صلیب سرخ در پیگیری فوری موضوع تاکید کرد و از این که تاکنون دولت کویت نیز در اقدامی مشابه نسبت به اطلاع‌رسانی از سرنوشت چهار ایرانی اسیر شده توسط کویت طفره می‌رود هشدار داد. …




 اخبار جدید

 قطعنامه شورای حکام هیچ اثر واقعی نخواهد داشت
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

قطعنامه شورای حکام هیچ اثر واقعی نخواهد داشت

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با انتقاد از سیاسی‌کاری کشورهای غربی در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصریح کرد که قطعنامه ضدایرانی اخیر از نگاه تهران، هیچ اثر واقعی نخواهد داشت.

 کابل میزبان نشست ایران، سازمان ملل و طالبان درباره مهاجران
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کابل میزبان نشست ایران، سازمان ملل و طالبان درباره مهاجران

کابل در آینده نزدیک میزبان نشست سه‌جانبه ایران، سازمان ملل و طالبان برای بررسی مشکلات مهاجران افغان خواهد بود.

 ایران چگونه پایگاه‌های آمریکا در بحرین و اردن را نابود و به ویرانه تبدیل کرد
۵۳ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

ایران چگونه پایگاه‌های آمریکا در بحرین و اردن را نابود و به ویرانه تبدیل کرد

وزیر موقت نیروی دریایی ایالات متحده گفته است که یک تأسیسات نظامی آمریکا مستقر در بحرین در جریان جنگ با ایران آسیب‌های شدید دیده و واشنگتن را بر آن داشته است تا ارزیابی کند که با مقر آن در خاورمیانه چه باید بکند.

 توقف اخذ ۱۰درصد عوارض صادرات نفت و گاز توسط ناوگان غیرایرانی
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توقف اخذ ۱۰درصد عوارض صادرات نفت و گاز توسط ناوگان غیرایرانی

با ابلاغ معاون حقوقی رئیس‌جمهور به رئیس‌کل گمرک ایران، اخذ ۱۰ درصد عوارض کرایه حمل مایعات نفتی و گازی وارداتی و صادراتی توسط ناوگان دریایی غیر ایرانی متوقف شد.

 بازگشت به نقطه صفر هسته‌ای
۲۱ دقیقه قبل / روزنامه شرق

بازگشت به نقطه صفر هسته‌ای

چهارشنبه هفته گذشته، شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قطع‌نامه‌ای ضدایرانی، پرونده هسته‌ای ایران را به شورای امنیت ارجاع داد؛ این تصمیم در شرایط عادی نیز می‌توانست نقطه عطفی در پرونده هسته‌ای کشور باشد، اما اکنون در متن شرایطی رخ می‌دهد که ایران تجربه جنگ ۱۲روزه و سپس جنگ ۴۰روزه را پشت سر گذاشته و همچنان در وضعیت پرتنش و جنگی قرار دارد.

 شوک در دریای سرخ؛ ادعای کنترل انصارالله بر جزیره میون و حنیش
۳۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک در دریای سرخ؛ ادعای کنترل انصارالله بر جزیره میون و حنیش

یک منبع نظامی از تحولی مهم در تنگه باب‌المندب و دریای سرخ خبر داده و مدعی شده است که نیروهای انصارالله کنترل جزیره راهبردی میون و مجمع‌الجزایر حنیش را به دست گرفته‌اند؛ مناطقی که در نزدیکی مسیرهای اصلی کشتیرانی دریای سرخ قرار دارند.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026