
همشهری آنلاین: استقلال در هفته دوم لیگ برتر فوتبال با نتیجه یک بر صفر نساجی را در ورزشگاه وطنی قائمشهر شکست داد تا ۶ امتیازی شود.
ادموند اختر در گفتوگو با ایسنا، درباره بازی استقلال برابر نساجی اظهار کرد: مهم ۳ امتیاز بازی بود که کسب کردیم، انشاءالله در هفتههای بعد تیم بهتر می شود و سه امتیازهای دیگر را نیز می گیرد. ما مدعی قهرمانی هستیم. من دوست دارم تیم با سهراب نتیجه بگیرد و دوست دارم پنجره استقلال باز نشود.
او گفت: برای این دوست ندارم که پنجره استقلال باز شود که وقتی پنجره باز شود، مگسان دور شیرینی میریزند داخل باشگاه تا بازیکن و مربی خارجی بیاورند و یک، دو و حتی ۳ میلیون دلار هم گیرشان بیاید.
اختر افزود: به اعتقاد من، به جای پولی که میخواهند بابت بازیکن خارجی هزینه کنند، یک کمپ برای استقلال درست کنند.
وی همچنین درباره قرعه کشی استقلال در لیگ نخبگان آسیا گفت: من قرعه کشی را دیدم و امیدوارم بتوانیم …










