قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۳ ساعت قبل

شکارچی سوخت‌رسان‌های آمریکایی در راه است

یک گزارش نظامی از توسعه یک سلاح جدید در چین خبر می‌دهد که در صورت عملیاتی‌شدن، می‌تواند نخستین سامانه هوابه‌هوای مبتنی بر «گلایدر هایپرسونیک» در جهان باشد.
 شکارچی سوخت‌رسان‌های آمریکایی در راه است

خبرآنلاین: یک گزارش نظامی از توسعه یک سلاح جدید در چین خبر می‌دهد که در صورت عملیاتی‌شدن، می‌تواند نخستین سامانه هوابه‌هوای مبتنی بر «گلایدر هایپرسونیک» در جهان باشد. این سلاح برای درگیری با اهداف هوایی در بردهای بسیار زیاد طراحی می‌شود و می‌تواند هواپیماهای پشتیبانی ارزشمند مانند سوخت‌رسان‌ها و هواپیماهای هشدار زودهنگام را با زمان هشدار بسیار کوتاه‌تری تهدید کند.

بر اساس گزارشی که مجله نظامی «Military Watch Magazine» منتشر کرده، چین در حال توسعه یک سلاح هوابه‌هوا با استفاده از فناوری گلایدر هایپرسونیک است. این فناوری پیش‌تر عمدتاً در تسلیحات ضداهداف زمینی و دریایی مورد استفاده قرار گرفته بود و ورود آن به حوزه نبرد هوابه‌هوا می‌تواند تحول مهمی در جنگ هوایی ایجاد کند.

گلایدر هایپرسونیک وسیله‌ای است که پس از رسیدن به سرعت بسیار بالا، می‌تواند با حفظ سرعت زیاد و قابلیت مانور در ارتفاع بالا حرکت کند. چنین ساختاری در مقایسه با موشک‌های هوابه‌هوای معمولی، از ظرفیت بالقوه بیشتری برای حفظ سرعت و انرژی در بخش پایانی مسیر برخوردار است.

این گزارش مدعی است سلاح جدید چین می‌تواند مکمل موشک PL-17 باشد؛ موشکی دوربرد که چین آن را برای درگیری با اهداف هوایی در فواصل بسیار زیاد توسعه داده است. جنگنده‌های سنگین چینی، از جمله J-16، نیز به‌دلیل توانایی حمل تسلیحات بزرگ، از گزینه‌های احتمالی برای به‌کارگیری چنین سلاح‌هایی محسوب می‌شوند.

یکی از مهم‌ترین …



 در روزهای دشوار، راه گره‌گشایی از خرد جمعی می‌گذرد
۱۷ ساعت قبل / سایت سیتنا

در روزهای دشوار، راه گره‌گشایی از خرد جمعی می‌گذرد

مسعود فاتح، تحلیلگر حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، در یادداشتی به مناسبت هفته دولت، با اشاره به دیدار اخیر خود با دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، تأکی

 شوک دلار  به گوشی‌های پایین‌رده
۱۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

شوک دلار به گوشی‌های پایین‌رده

دنیای اقتصاد - حامد اناری: ارقام ثبت‌شده در جدول قیمت گوشی‌های تلفن همراه طی بازه تیر تا شهریور، نشانه‌هایی صریح از یک بازار مضطرب‌اند، اما پیامدهای اقتصادی آن را نمی‌توان به‌سادگی در قالب تغییرات درصدی تحلیل کرد. آنچه عیان است، دشواری خرید برای خریدار و افت فروش برای فروشنده است.

 سرخط اخبار / ۵ شهریور ۱۴۰۵ - پیوست
۵ ساعت قبل / مجله پیوست

سرخط اخبار / ۵ شهریور ۱۴۰۵ - پیوست

آزاده باقری مدیرعامل شر‌کت فینوداد شد. در این مراسم، ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های علی گلرخ در دوران تصدی مدیرعاملی شرکت فناوران نوآور سداد، آزاده باقری به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد. نایب رییسی هیات مدیره پلتفرم‌ بله، معاون راهبرد و نوآوری شاپرک، عضویت هیات مدیره ناواکو بانک مسکن، مدیر برنامه‌ریزی هلدینگ نگاه

 ایران فاواتکس؛ فرصتی برای بازسازی هوشمند و هم‌افزایی دولت و صنعت در دوران پساجنگ
۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

ایران فاواتکس؛ فرصتی برای بازسازی هوشمند و هم‌افزایی دولت و صنعت در دوران پساجنگ

برگزاری نمایشگاه «ایران فاواتکس» در شرایطی که کشور خود را برای دوران پساجنگ و بازسازی زیرساخت‌ها آماده می‌کند، می‌تواند فرصتی برای پیوند مؤثرتر میان دولت، صنعت،

 داده‌های ورزشی ایران باید ساماندهی شوند - پیوست
۱۶ ساعت قبل / مجله پیوست

داده‌های ورزشی ایران باید ساماندهی شوند - پیوست

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد مشکل اصلی ورزش ایران کمبود داده یا نبود قانون پایه نیست. شکاف اصلی، نبود قواعد تخصصی برای دسترسی، پردازش، نگهداری، استفاده تجاری و تعیین مسئولیت بازیگران در زنجیره داده‌های ورزشی است. این گزارش برای ایران مدلی ترکیبی پیشنهاد می‌کند که در آن دولت قواعد پایه را تعیین کند و

 فوری؛ هشدار ترسناک بیل گیتس به جهان!
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

فوری؛ هشدار ترسناک بیل گیتس به جهان!

گیتس نسبت‌ به آماده‌ نبودن جهان برای تحولات پیش‌رو هشدار داد و اعلام کرد که جامعه‌ی جهانی هیچ برنامه‌ای برای مواجهه با این فناوری ندارد.



موبایل‌های آینده چگونه تغییر می‌کنند؟/ خداحافظی اینترنت همراه با دکل
سایت آفتاب نیوز

موبایل‌های آینده چگونه تغییر می‌کنند؟/ خداحافظی اینترنت همراه با دکل

صنعت ارتباطات ماهواره‌ای در سال ۲۰۲۶ با توسعه فناوری «Direct to Cell» به نقطه‌ای رسیده است که احتمالاً تعریف فنی تلفن همراه را برای همیشه تغییر خواهد داد.
سایت فرارو

هشدار بیل گیتس درباره بیوتروریسم: رهبران هوش مصنوعی نگران خطرات این فناوری هستند

ارتش آمریکا بدون دستکش شد؟
سایت عصرایران

ارتش آمریکا بدون دستکش شد؟

یک فناوری جدید ارتش آمریکا قرار است مشکل همیشگی سربازان در سرمای شدید را حل کند؛ گرم نگه داشتن انگشتان بدون پوشیدن دستکش.
پایان رویای هوش مصنوعی مولد؛ چرا پرونده این فناوری بسته شد؟
سایت فرارو

پایان رویای هوش مصنوعی مولد؛ چرا پرونده این فناوری بسته شد؟

گسترش هوش مصنوعی مولد دیگر به‌تنهایی مزیت رقابتی محسوب نمی‌شود و کسب‌وکارها برای بهره‌گیری واقعی از هوض مصنوعی باید به کیفیت، داده، تصمیم‌گیری انسانی و ارائه اطلاعات دقیق و مختصر توجه کنند.
روی تاریک هوش مصنوعی
روزنامه پیام ما

روی تاریک هوش مصنوعی

بررسی پیامدهای پنهان هوش مصنوعی بر محیط‌زیست شامل مصرف نجومی آب و انرژی در مراکز داده و ضرورت اتخاذ رویکرد توسعه پایدار و عدالت محیط‌زیستی.
دوراهی تازه جهان علم در تشخیص انسان از هوش مصنوعی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

دوراهی تازه جهان علم در تشخیص انسان از هوش مصنوعی - مردم سالاری آنلاین

ابزارهای تشخیص هوش مصنوعی در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری کرده‌اند و حالا می‌توانند با دقت بالایی نوشته‌های تولیدشده توسط انسان و ماشین را از یکدیگر تفکیک کنند؛ اما ورود هوش مصنوعی به فرایند ویرایش و بازنویسی، مرز میان نوشته انسانی و ماشینی را چنان مبهم کرده که حتی پیشرفته‌ترین ابزارها نیز گاهی دچار خطا می‌شوند.