قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

سایت جبهه پایداری، قالیباف را متهم کرد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، نطق خود در جلسه مجازی مجلس را با تشریح شروط خود برای بازگشایی تنگه هرمز آغاز کرد. او تاکید کرد که تنگه هرمز تا زمان رفع محاصره، لغو تحریم نفت و آزادسازی اموال بلوکه‌شده ایران بازگشایی نخواهد شد و پایان عملیات نظامی در تمامی جبهه‌ها را نیز به‌عنوان شروط تکمیلی ایران مطرح کرد.
 سایت جبهه پایداری، قالیباف را متهم کرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سایت جبهه پایداری نوشت: با این حال، در میان شروط اعلام‌شده از سوی رئیس مجلس، جای خالی هزینه نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد از سوی آمریکا و حمله نظامی این کشور به جنوب ایران بیش از سایر موارد جلب توجه می‌کند. در این چهارچوب انتظار می‌رفت که هزینه نقض عهد آمریکا و خروج از تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در شروط اعلامی رییس تیم مذاکره‌کننده لحاظ شود. 

مسئله اصلی اینجاست که اگر آمریکا بتواند هر زمان که اراده کرد یک تفاهم سیاسی را نقض کند، با اتکا به ابزار نظامی زیرساخت‌های ایران و منازل مسکونی را هدف قرار دهد و پس از ناکامی در تحقق اهداف میدانی خود مجدداً به همان نقطه مذاکراتی پیشین بازگردد، چه انگیزه‌ای در ساختار تصمیم‌گیری آمریکا برای اجرای تعهدات به ایران باقی می‌ماند؟ 

این نگرانی وقتی برجسته‌تر می‌شود که طرف آمریکایی به این جمع‌بندی برسد که جریمه نقض توافق و آغاز عملیات‌های نظامی، در توافق با ایران به هزینه‌ای سیاسی و اقتصادی برای واشنگتن تبدیل نخواهد شد. در چنین شرایطی، مذاکره به یک گزینه ذخیره برای زمانی تبدیل شود که ابزار نظامی نتوانسته است اهداف مورد نظر آمریکا را محقق کند. …




 اخبار جدید

 شنیده شدن صدای انفجار در قشم و سیریک
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه شرق

شنیده شدن صدای انفجار در قشم و سیریک

دقایقی پیش صدای چند انفجار در مناطق ساحلی سیریک و قشم و مناطق ساحلی شهرستان میناب گزارش شده است.

 «جواد مجابی» ؛ روشنفکر جنتلمن
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«جواد مجابی» ؛ روشنفکر جنتلمن

آرمان امروز : هرمز علی‌پور شاعر و منتقد پیشکسوت در پی درگذشت جواد مجابی شاعر، نویسنده، نقاش و منتقد پیشکسوت ادبی و هنری که روز چهاردهم شهریورماه پس از یک دوره بیماری در ۸۷سالگی در تهران از دنیا رفت، در متنی که در اختیار ایسنا، قرار داده، نوشته است: «اولین‌بار که [ ]

 ورود کره‌جنوبی به تنگه هرمز چه عواقبی در بر خواهد داشت؟
۱۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

ورود کره‌جنوبی به تنگه هرمز چه عواقبی در بر خواهد داشت؟

اقدام کره جنوبی در اعزام نیروی نظامی به خلیج فارس می‌تواند با واکنش قهرآمیز شدید ایران مواجه شود.

 احتمال افزایش قیمت بلیت هواپیما تا آخر اردیبهشت
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

احتمال افزایش قیمت بلیت هواپیما تا آخر اردیبهشت

حسن خوشخو در خصوص قیمت بلیت پروازهای داخلی، اظهار کرد: آخرین تغییر قیمت بلیت مربوط به تیرماه سال 1400 بوده است، یکسال و نیم از این موضوع می‌گذرد.

 بازارهای صادراتی در سیطره فولاد خوزستان
۳۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

بازارهای صادراتی در سیطره فولاد خوزستان

شرکت فولاد خوزستان به عنوان یکی از بزرگترین و مطرح‌ترین فولادسازان کشور و منطقه شناخته می‌شود و در بین شرکت‌های فعال در این صنعت و همچنین در بین شرکت‌های بورسی در رده دوم از لحاظ مبلغ فروش قرار دارد.

 قیمت سکه و طلا در 15 شهریور 1401
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

قیمت سکه و طلا در 15 شهریور 1401

همچنین قیمت هر اونس طلا در بازار‌های جهانی به ۱۷۱۸دلار و ۵۳ سنت رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار به مبلغ یک میلیون و۲۷۳ هزار تومان معامله می‌شود.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026