قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

حمله تند حسین شریعتمداری به «پیمان مکه»

حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان به توافقنامه پاکستان،عربستان و ترکیه واکنش نشان داد.
 حمله تند حسین شریعتمداری به «پیمان مکه»
حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان به توافقنامه پاکستان،عربستان و ترکیه واکنش نشان داد:

دیروز آقایان شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان و اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه به مکه رفته و به‌اتفاق بن‌سلمان یک پیمان نظامی سه‌جانبه امضاء کرده‌اند. سران به اصطلاح مسلمان این سه کشور، در مقابل قتل‌عام وحشیانه مردم مسلمان و مظلوم غزه نه فقط سکوت کرده بودند، بلکه شواهدی در دست است که در آن قتل‌عام وحشیانه با رژیم کودک‌کش صهیونیستی سَر و سِّر مخفیانه‌ای هم داشته‌اند. براساس «پیمان نظامی مکه» هرگونه حمله نظامی علیه یکی از این سه کشور به منزله حمله علیه همه آنها تلقی خواهد شد!

هفته گذشته نیز نمایندگان بیش از ۴۰ کشور در ریاض گردهم آمده و پیمانی را امضاء کردند که موضوع آن «‌حفظ امنیت دریای سرخ و باب‌المندب است‌»! یعنی مقابله با مقاومت یمن و انصارالله (بخوانید با ایران و جبهه مقاومت‌). دولت پاکستان هم یکی از امضاء‌کنندگان این پیمان است!

سخن درباره دولت پاکستان است که در مذاکرات پس از حمله جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران‌، نقش میانجی را برعهده داشته و شاید قرار است باز هم این نقش را برعهده داشته باشد! کشوری که نخست‌وزیرش، ترامپ پلید و جنایتکار را انسانی شریف می‌داند! و معتقد است که باید تقدیر از عملکرد او با خط طلایی در تاریخ نوشته شود(!) و در همان حال در «‌پیمان نظامی مکه‌» با سمت و سو و موضوع دفاع از منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی (ترجمه کنید علیه ایران و ملت‌های مسلمان‌) شرکت دارد و به بهانه «‌حفظ امنیت دریای سرخ و باب‌المندب‌»! برای مقابله با انصارالله یمن (باز هم در نهایت علیه ایران‌) رسماً اعلام آمادگی کرده و متعهد می‌شود. آیا کشوری (بخوانید دولتی‌) با این هویت شایسته میانجیگری است؟! معلوم است که نیست و خوشبختانه مسئولان محترم کشورمان به این نکته توجه دارند.



 نشست «بایسته‌های سیاستی انتقام و خونخواهی» برگزار می‌شود

نشست «بایسته‌های سیاستی انتقام و خونخواهی» برگزار می‌شود

نخستین نشست از سلسله نشست‌های «بایسته‌های سیاستی انتقام و خونخواهی» با محوریت بازخوانی مفهوم انتقام و نسبت آن با قصاص در مبانی دینی و اندیشه فکری رهبران انقل...

 درخواست کشور همسایه از ایران برای استثنا قائل شدن در صادرات نفت از تنگه هرمز

درخواست کشور همسایه از ایران برای استثنا قائل شدن در صادرات نفت از تنگه هرمز

رئیس پارلمان عراق در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران خواستار آن شد که برای عراق در صادرات نفت از مسیر تنگه هرمز استثنا در نظر گرفته شود.

 قالیباف: ایران و عراق فرصت‌های بی‌نظیری برای نقش‌آفرینی در منطقه دارند

قالیباف: ایران و عراق فرصت‌های بی‌نظیری برای نقش‌آفرینی در منطقه دارند

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق ضمن تأکید بر اشتراکات جغرافیایی و تاریخی دو کشور گفت: ایران و عراق در روابط دوجانبه فرصت‌های بی‌نظیری داشته و در نقش‌آفرینی منطقه‌ای در بین کشورهای اسلامی و عربی فرصت‌های بی‌بدیلی خلق می‌کنند.

 نماز جمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود

نماز جمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود

نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

 تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

بریتانیا در تازه‌ترین اقدام خصمانه خود، هفت مورد جدید را به فهرست تحریم‌های ایران اضافه کرد.

 مشکل طرح ترامپ برای خفه کردن اقتصادی ایران؛ نقطه شکست وجود ندارد

مشکل طرح ترامپ برای خفه کردن اقتصادی ایران؛ نقطه شکست وجود ندارد

در حالی که دولت آمریکا وعده انزوای اقتصادی بی‌سابقه‌ای را می‌دهد، مقام‌های سابق آمریکایی و کارشناسان ایرانی هشدار می‌دهند که تهران ممکن است حاضر باشد درد و رنج بسیار بیشتری را نسبت به آنچه واشنگتن پیش‌بینی می‌کند، تحمل کند.

 انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

آرمان امروز : معاون اول قوه قضائیه از اعمال تغییرات مدیریتی در این قوه خبر داد و جزئیات انتصابات و جابه‌جایی‌های جدید در مجموعه دستگاه قضایی را اعلام کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد. معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس [ ]

 قالیباف: هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است/ نزار آمیدی: وضعیت نه جنگ، نه صلح باید پایان یابد

قالیباف: هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است/ نزار آمیدی: وضعیت نه جنگ، نه صلح باید پایان یابد

رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رییس جمهور عراق گفت: آمریکا به کشورهای خلیج فارس و منطقه نزدیک شده تا منابع آنها را چپاول و غارت کند.