قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

آلودگی نفتی به سواحل قشم نشت کرد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم با ورود فوری به موضوع آلودگی نفتی مشاهده‌شده در بخش‌هایی از سواحل این جزیره، دستگاه‌های مسئول را مکلف کرد ضمن شناسایی منشأ آلودگی، عملیات مهار، جمع‌آوری و پاک‌سازی نوار ساحلی را بدون وقفه در دستور کار قرار دهند.
 آلودگی نفتی به سواحل قشم نشت کرد
ایرنا: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم با ورود فوری به موضوع آلودگی نفتی مشاهده‌شده در بخش‌هایی از سواحل این جزیره، دستگاه‌های مسئول را مکلف کرد ضمن شناسایی منشأ آلودگی، عملیات مهار، جمع‌آوری و پاک‌سازی نوار ساحلی را بدون وقفه در دستور کار قرار دهند.

عبدالرزاق نریمانی شامگاه دوشنبه با اشاره به انتشار تصاویر و ویدئوهایی از مشاهده لکه‌ها و پسماندهای نفتی در بخش‌هایی از سواحل قشم در فضای مجازی، بر ضرورت بررسی فوری ابعاد این آلودگی و اتخاذ اقدامات عملیاتی برای جلوگیری از تداوم و گسترش آن تأکید کرد.

وی دستور ویژه‌ای را خطاب به اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، اداره بنادر و دریانوردی قشم و دیگر دستگاه‌های مسئول صادر کرد تا با حضور میدانی نیروهای تخصصی، وضعیت سواحل آلوده را بررسی و اقدامات لازم برای مهار و پاک‌سازی آلودگی را آغاز کنند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم همچنین خواستار ارزیابی دقیق محدوده‌های درگیر آلودگی، جمع‌آوری لکه‌های نفتی و پسماندهای مرتبط و پاک‌سازی نوار ساحلی شد و بر ضرورت انجام این اقدامات در کوتاه‌ترین زمان ممکن تأکید کرد.

بر اساس دستور صادرشده، دستگاه‌های تخصصی مسئول موظف شده‌اند ضمن حضور در محل، از بخش‌های آلوده نمونه‌برداری کنند و با مستندسازی دقیق، اطلاعات لازم درباره میزان و گستره آلودگی را جمع‌آوری و بررسی کنند. منشأ آلودگی باید شناسایی شود

نریمانی در ادامه بر ضرورت مشخص شدن منشأ احتمالی آلودگی نفتی تأکید کرد و از دستگاه‌های مسئول خواست بررسی‌های تخصصی لازم را برای شناسایی منبع احتمالی نشت یا تخلیه مواد نفتی انجام دهند.

وی تصریح کرد: نتایج بررسی‌های میدانی، نمونه‌برداری‌ها و اقدامات انجام‌شده باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار دادستانی قرار گیرد تا موضوع از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب قشم همچنین بر لزوم هماهنگی میان دستگاه‌های متولی در اجرای عملیات تأکید کرد و خواستار آن شد که اقدامات مقابله‌ای و پاک‌سازی با حضور نیروهای تخصصی و به شکل منسجم انجام شود.

در این دستور، شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان قشم نیز مکلف شده‌اند ظرفیت‌های موجود خود را برای پشتیبانی از عملیات پاک‌سازی و مقابله با آلودگی در اختیار دستگاه‌های تخصصی قرار دهند.

بر این اساس، شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان باید امکانات لجستیکی، ماشین‌آلات، نیروی انسانی، تجهیزات و سایر ظرفیت‌های خدماتی مورد نیاز را برای پشتیبانی از گروه‌های عملیاتی فراهم کنند و تا زمان رفع کامل آلودگی، همکاری و هماهنگی لازم را ادامه دهند.

نریمانی با تأکید بر اینکه حفاظت از سواحل و محیط‌زیست دریایی از مصادیق صیانت از حقوق عامه است، اظهار کرد: سلامت اکوسیستم دریایی جزیره قشم با زندگی، معیشت و امنیت غذایی مردم این منطقه ارتباط مستقیم دارد و از این رو، رسیدگی به آلودگی‌های نفتی نیازمند اقدام سریع و مسئولانه دستگاه‌های ذی‌ربط است.

وی افزود: دستگاه‌های مسئول باید وظایف محوله را با جدیت دنبال کنند و نتیجه اقدامات خود را برای بررسی و پیگیری‌های بعدی به دادستانی اعلام کنند.

دادستان عمومی و انقلاب قشم همچنین هشدار داد: هرگونه تأخیر، کوتاهی یا ترک فعل احتمالی از سوی دستگاه‌های مسئول در زمینه مهار و پاک‌سازی آلودگی، مطابق قوانین و مقررات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی بر ضرورت استمرار اقدامات میدانی تا زمان رفع کامل آثار آلودگی تأکید کرد و خواستار همکاری همه دستگاه‌های مرتبط برای جلوگیری از باقی ماندن آثار آلودگی در سواحل جزیره شد.

ورود دادستانی قشم به این موضوع پس از انتشار تصاویر و ویدئوهایی در فضای مجازی صورت گرفت که در آنها لکه‌ها و پسماندهای نفتی در بخش‌هایی از سواحل جزیره مشاهده می‌شد؛ موضوعی که ضرورت بررسی منشأ آلودگی و اقدام فوری برای پاک‌سازی مناطق آلوده را در دستور کار دستگاه‌های مسئول قرار داده است.

 



 رئیس‌جمهور: مذاکره به معنای تسلیم نیست

رئیس‌جمهور: مذاکره به معنای تسلیم نیست

رئیس‌جمهور، مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند.

 ۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز طی ۸.۵ سال

۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز طی ۸.۵ سال

دستیار رئیس‌کل بانک مرکزی در امور ارزی با اعلام اینکه از سال ۱۳۹۷ تاکنون مجموعاً ۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز ثبت شده است، گفت: این رقم به معنای بازنگشتن کامل این منابع به کشور نیست؛ چراکه بخش قابل توجهی از ارزها به شکل غیرمستقیم وارد چرخه اقتصادی شده، اما از مسیرهای تعیین‌شده برای بازگشت ارز به کشور بازنگشته است.

 اعرافی: انتقام خون امام شهید، انتقال یک امت اسلام و مستضعفان عالم است

اعرافی: انتقام خون امام شهید، انتقال یک امت اسلام و مستضعفان عالم است

حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری سخنران مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم حضرت معصومه(س)

 آلمان شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد

آلمان شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد

معاون سخنگوی وزارت خارجه آلمان ساخت بیش از ۱۰۰۰ واحد مسکونی در پروژه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد و از این رژیم خواست که این طرح را متوقف کند.

 اینفوگرافیک | طول خطوط مترو کلان‌شهرهای جهان

اینفوگرافیک | طول خطوط مترو کلان‌شهرهای جهان

در اینفوگرافیک زیر طول خطوط مترو کشورهای مختلف بررسی شده است.

 ترامپ این اطلاعات را پاک کرد

ترامپ این اطلاعات را پاک کرد

پاکسازی و تغییر گسترده داده‌های عمومی در دولت دونالد ترامپ به یکی از بحث‌برانگیزترین تحولات حوزه شفافیت اطلاعاتی در آمریکا تبدیل شده است.

 پس‌لرزه‌های جنگ ایران تا دو سوی اقیانوس اطلس؛ وقتی روح ماگا در سرزمین ژرمن‌ها آرام می‌گیرد

پس‌لرزه‌های جنگ ایران تا دو سوی اقیانوس اطلس؛ وقتی روح ماگا در سرزمین ژرمن‌ها آرام می‌گیرد

اکوایران: همسویی بعضی از اعضای حزب «آلترناتیو برای آلمان» با ترامپ امیدهایی درباره برخورداری از حمایت سیاسی ایجاد کرده است.

 ترافیک سنگین در محورهای تهران، کرج، چالوس و هراز

ترافیک سنگین در محورهای تهران، کرج، چالوس و هراز

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور ار ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی کشور خبر داد