قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

رابطه شوم زن ۳۶ ساله و پسر ۱۸ ساله

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی از قتل یک مرد ۴۲ ساله در خانه‌اش توسط یک پسر غریبه با همدستی همسرش خبر داد.
 رابطه شوم زن ۳۶ ساله و پسر ۱۸ ساله

خبرگزاری صداوسیما: معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی از قتل یک مرد ۴۲ ساله در خانه‌اش توسط یک پسر غریبه با همدستی همسرش خبر داد.

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی گفت: ۱۲ مرداد جاری از طریق بازپرس ویژه قتل وقوع یک فقره قتل در شهرک سجادیه و در حوزه کلانتری ۱۵۹ بی‌سیم به کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی اعلام شد.

وی افزود: کارآگاهان اداره دهم بلافاصله به همراه تیم بررسی صحنه جرم مرکز تشخیص هویت، بازپرس ویژه قتل و عوامل پزشکی قانونی در محل حاضر شدند. کشف جسد با گلوله در شقیقه‌اش

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی ادامه داد: در بررسی صحنه، جسد مردی ۴۲ ساله، متأهل و شاغل در حوزه تأسیسات، داخل پذیرایی منزل مشاهده شد. بررسی‌های اولیه نشان داد مقتول از ناحیه شقیقه راست مورد اصابت گلوله قرار گرفته و گلوله در بدن وی باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه در بررسی‌های انجام‌شده آثار به‌هم‌ریختگی یا ورود اجباری به منزل مشاهده نشد و پوکه یا آثار مرتبط با شلیک نیز در محل کشف نشد، تصریح کرد: در تحقیقات اولیه، همسر ۳۶ ساله مقتول اظهار داشت ساعت ۷ صبح روز حادثه حدود ۳ فرزند خود را که مدرسه‌شان داخل شهرک بوده به مدرسه رسانده و پیش از خروج با همسرش صحبت کرده است.

سرهنگ نثاری افزود: همسر مقتول اداعا کرد پس از حدود ۲۰ دقیقه همراه فرزند خردسال خود به منزل بازگشته، اما چون کلید همراهش نبوده، پس از دق‌الباب و تماس‌های مکرر، با کمک یکی از بستگان و استفاده از کلیدساز وارد منزل شده و با جسد همسرش مواجه شده است.

وی ادامه داد: پس از بررسی صحنه و انجام اقدامات تخصصی، جسد با دستور قضایی برای تعیین علت فوت به پزشکی قانونی منتقل شد.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی گفت: با توجه به وجود تناقض در اظهارات همسر مقتول، وی در …



 مادری قاتل پسرش را بخشید تا برادرش از قصاص نجات پیدا کند
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

مادری قاتل پسرش را بخشید تا برادرش از قصاص نجات پیدا کند

زنی که حدود ۱۰ سال قبل پسر جوانش را به دلیل یک درگیری در پارکی از دست داده و سال‌ها بر اجرای حکم قصاص قاتل اصرار کرده بود، هنگامی که برادرش در یک دورهمی مرتکب قتل شد، از قصاص قاتل فرزندش گذشت کرد تا شاید این تصمیم به نجات جان برادرش منجر شود.

 قتل وحشیانه راننده زن تاکسی‌تلفنی در سقز
۵۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

قتل وحشیانه راننده زن تاکسی‌تلفنی در سقز

جسد یک زن ۴۰ ساله روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه در حوالی روستای «قرنه‌ناو» سقز کشف شد و پلیس تحقیقات برای روشن شدن علت و نحوه مرگ او را آغاز کرد.