قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱ ساعت قبل

بمب بزرگ استقلال؛ گلر اسبق بشیکتاش آمد

مدیران باشگاه استقلال در مسیر تقویت خط دروازه تیم‌شان برای حضور در لیگ برتر زنان با گلر اسبق بشکیتاش به توافق رسیدند و او را به خدمت گرفتند.
 بمب بزرگ استقلال؛ گلر اسبق بشیکتاش آمد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فوتبال ۳۶۰: مدیران باشگاه استقلال در مسیر تقویت خط دروازه تیم‌شان برای حضور در لیگ برتر زنان با گلر اسبق بشکیتاش به توافق رسیدند و او را به خدمت گرفتند.

لیگ برتر زنان به نوزدهمین فصل فعالیت خود رسیده و حضور همزمان استقلال و پرسپولیس در این دوره از رقابت‌ها باعث شده تا شرایط کاملاً نسبت به 18 دوره قبلی متفاوت باشد. در کنار سرخابی‌های پایتخت، تیم‌هایی نظیر خاتون بم، گل‌گهر سیرجان، سپاهان اصفهان و ملوان بندرانزلی هم در سطح اول فوتبال باشگاهی زنان ایران حضور دارند و به نظر می‌رسد که فصلی رقابتی و جذاب در پیش خواهد بود که تیم‌های مدعی برای حضوری موفق در این دوره از رقابت‌ها، مشغول فعالیت در بازار تابستانه هستند.

استقلالی‌ها که پلکانی از لیگ 2 به لیگ برتر رسیدند، حالا پس از توافق با مریم ایراندوست به عنوان سرمربی، پروژه نقل‌وانتقالاتی خود را آغاز کردند و طی روزهای گذشته از 7 بازیکن جدید تیم زنان استقلال رونمایی شد. حالا امروز (شنبه) در حالی هشتمین خرید آبی‌پوشان رسماً معارفه شد که می‌توان او را پُرسروصداترین جابه‌جایی فصل فوتبال زنان ایران دانست؛ چرا که استقلالی‌ها برای تقویت خط دروازه تیم‌شان به سراغ جذب مریم یکتایی رفتند و این گلر باتجربه را به خدمت گرفتند.

شماره یک آبی‌ها بر تن گلر اسبق بشیکتاش

یکتاییِ 33 ساله که در جام ملت‌های آسیا 2026 گلر شماره یک تیم ملی زنان ایران بود، بخش مهمی از دوران بازی خود را در فوتبال اروپا گذرانده و در سوپرلیگ ترکیه و لیگ برتر صربستان تجربه بازی دارد. بدون‌تردید شاخص‌ترین دوره بازی مریم یکتایی مرتبط با مقطع حضورش در بشیکتاش ترکیه است؛ چرا که او همراه این تیم حتی حضور در لیگ قهرمانان زنان اروپا هم تجربه کرد و حالا با کوله‌باری از تجربه در 33 سالگی به پیشنهاد استقلال پاسخ مثبت داده و بعد از حدود یک‌دهه دوباره قرار است در لیگ برتر زنان … …



فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!
سایت خبرآنلاین

فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!

یک روز پس از انفجار دفتر نخست‌وزیری در ۸ شهریور ۱۳۶۰ که به شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر انجامید، روزنامه کیهان روایت نخستین ساعات این حادثه را منتشر کرد؛ روایتی که در میان قربانیان، نام مسعود کشمیری را نیز به‌ عنوان یکی از شهدا آورده بود. کشمیری بعدها به‌ عنوان عامل نفوذی و متهم اصلی بمب‌گذاری شناخته شد.
سایت دیدبان ایران

تیراندازی و تعقیب و گریز در شهرری/ ماجرا چیست؟

ترامپ علیه دلار!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ علیه دلار!

یکی از مهم‌ترین دارایی‌های ژئوپلیتیکی آمریکا، نه ناو هواپیمابر و نه حتی زرادخانه هسته‌ای، بلکه «دلار» است که ترامپ در حال بر باد دادن آن است.
آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس

در حالی که کاخ‌سفید و برخی رسانه‌های آمریکایی در روزهای اخیر کوشیده‌اند وضعیت ترددها در تنگه هرمز را درحال عادی شدن جلوه دهند، کارشناسان بین‌المللی این ادعاها را برخلاف واقعیت‌های جاری در منطقه و این آبراهه راهبردی می‌دانند.
روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل
سایت اقتصادنیوز

روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل

اقتصادنیوز: مینوتور، هیولای افسانه‌ای در اسطوره‌های یونانی با بدن انسان و سر گاو است که در مرکز هزارتوی جزیره کرت زندانی بود. در کاربرد امروزی، مینوتور استعاره‌ای برای قدرتی است که در دل یک نظام پیچیده و غیرشفاف پنهان شده و برای بقای خود قربانی می‌طلبد.
تحریم‌ها به سفره مردم رسید؟/ توضیح وزیر جهاد کشاورزی درباره تحریم غذا
سایت اقتصاد ۲۴

تحریم‌ها به سفره مردم رسید؟/ توضیح وزیر جهاد کشاورزی درباره تحریم غذا

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه ذخایر کالاهای اساسی افزایش یافته، گفت اگرچه غذا مستقیماً تحریم نیست، اما تحریم کشتی‌ها، افزایش هزینه حمل‌ونقل و ریسک واردات می‌تواند قیمت کالاهای اساسی را بالا ببرد و توافق برای رفع این موانع می‌تواند هزینه تأمین کالا را کاهش دهد.