قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

نقش کانادا در جنگ ایران لو رفت

یک افسر ارشد نیروی هوایی کانادا به دلیل فرماندهی عملیات تخلیه اضطراری از یک پایگاه نظامی در کویت نشان افتخار گرفت.
 نقش کانادا در جنگ ایران لو رفت

فرارو: اعطای نشان افتخار به یک افسر ارشد نیروی هوایی کانادا، جزئیات تازه‌ای از نقش این کشور در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران را آشکار کرده است.

به نقل از شبکه CTV کانادا، سرهنگ دیوید تورن، خلبان سابق جنگنده‌های CF-18 و جانشین فرمانده لشکر یکم هوایی کانادا، به دلیل فرماندهی عملیات تخلیه اضطراری از یک پایگاه نظامی در کویت، همزمان با حمله ۱۳ ژوئن ۲۰۲۵ اسرائیل به ایران، نشان افتخار دریافت کرده است.

این مدال روز ۲۶ ژوئیه و بیش از یک سال پس از این عملیات اعطا شد و خبر آن به‌صورت کم‌سروصدا در وب‌سایت رسمی نیروهای مسلح کانادا منتشر شد.

انتشار دیرهنگام این خبر، انتقادها درباره شفافیت دولت اوتاوا در خصوص فعالیت‌های نظامی خود در منطقه را افزایش داده است. پیتر مک‌کی، وزیر دفاع پیشین کانادا، با انتقاد از نحوه اطلاع‌رسانی درباره این نشان گفت: «اینکه چنین افتخاری را شفاف و علنی جشن نمی‌گیریم، واقعاً نوبر است.»

او همچنین مدعی شد دولت کانادا در حالی تلاش می‌کند موضعی مستقل و سختگیرانه در برابر آمریکا نشان دهد که انتشار چنین جزئیاتی می‌تواند این روایت را زیر سؤال ببرد.

رسانه‌های کانادایی همچنین گزارش داده‌اند که دولت اوتاوا پیش‌تر بارها تأکید کرده در هیچ «عملیات تهاجمی» علیه ایران مشارکت نداشته است؛ با این حال، حضور حدود ۲۰۰ نیروی پشتیبانی کانادایی در منطقه را به‌صورت عمومی اعلام نکرده بود.

از سوی دیگر، مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، تنها پس از انتشار تصاویر ماهواره‌ای و گزارش‌های رسانه‌ای، آسیب‌دیدن پایگاه نظامی کانادا در کویت بر اثر حملات موشکی ایران را تأیید کرد.



۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

خواهر پژمان جمشیدی پاسخ ترانه علیدوستی را داد | انصاف نیوز

سایت برترین‌ها: مامک جمشیدی، خواهر پژمان جمشیدی که ساکن کاناداست با انتشار ویدئویی نسبت به صحبت‌های اخیر ترانه علیدوستی و ملیکا پارسادوست واکنش نشان داد.

او گفت: من اصلا نمیگم برادر من امامزاده است، نه برادر من هم مثل همه آدم‌های دیگه‌ای که جوون بودن، جوونی کردن، عشق و حال کردن، همه کار کرده، همه کار هم می‌کنه خب، نوش جونش زحمت کشیده، شهرت داره، ثروت داره، نوش جونش، هر کاری که بخواد می‌کنه، ولی این وصله‌ها به پژمان نمی‌چسبه، یعنی یه ذره عقل هم آدم به کار بندازه می‌بینه نیازی به این کارها نداره. پشت این داستان‌ها چیرهابی هست که … ولی یه سری‌ها که میان مفت‌بری می‌کنن و چرت و پرت می‌گن من دیگه پژمان نیستم و سکوت نمی‌کنم

انتهای پیام




 رونمایی از قیمت تازه تمام شده بنزین
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

رونمایی از قیمت تازه تمام شده بنزین

مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، با رد محاسبه قیمت‌های بالاتر برای بنزین گفت: «عددهایی مانند 87 هزار تومان بر اساس یک رابطه غلط دلاری به دست آمده است......

 تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد

دادگاه جنایی دولت شورشیان سوریه «وسیم الاسد»، پسرعموی بشار اسد را با اتهامات ادعایی به اعدام محکوم کرد. تصاویر انتقال پسرعموی اسد را می‌بینید و می‌شنوید.

 چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین

پالایشگاه‌های مستقل چین در پی‌کاهش دسترسی به محموله‌های نفت ایران و ریسک تحریم و حمل‌ونقل، به نفت عراق و برزیل روی آورده‌اند. این تغییر رویکرد لزوما به معنای کنارگذاشتن نفت ایران نیست و می‌توان آن را تلاشی برای تنوع‌بخشی به منابع تامین خوراک ارزیابی کرد.

 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.

 قیمت تتر امروز
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.89 درصدی، به 187,210 (یکصد و هشتاد و هفت هزار و‌ دویست و ده) تومان رسید.