قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

رئیس جمهور: مسجد یکی از ظرفیت‌های مؤثر در ارتقای سطح سواد عمومی است

رئیس‌جمهور تاکید کرد: مسجد و محله‌محوری یکی از ظرفیت‌های مؤثر در ارتقای سطح سواد عمومی است و در این راستا، تمام توان خود را برای دستیابی به نتیجه مطلوب به‌ کار خواهیم گرفت.
 رئیس جمهور: مسجد یکی از ظرفیت‌های مؤثر در ارتقای سطح سواد عمومی است

کد خبر: 786607 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۵ ۰۰:۱۴:۰۰ اعتمادآنلاین |

جلسه رسیدگی به وضعیت سازمان نهضت سوادآموزی، صبح امروز شنبه، ۲۴ مردادماه ۱۴۰۵، به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور وزیر آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی و جمعی از مدیران مرتبط برگزار شد.

به گزارش مهر، پزشکیان در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی، اقدامات انجام‌شده در حوزه سوادآموزی بزرگسالان را شایسته توصیف و تصریح کرد: با توجه به گزارش‌های ارائه‌شده از سوی معاونان و مدیران، تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت، انحلال یا ادغام نهضت سوادآموزی، نیازمند مطالعه و بررسی عمیق و مبتنی بر تجارب موفق جهانی است.

رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم بررسی الگوهای جهانی، خاطرنشان کرد: سازمان‌های مختلف کشور در حال ارائه مهارت‌های متنوع هستند؛ از این‌رو، برای نگاهی جامع به وضعیت نهضت سوادآموزی، باید از محدوده کاری، گستره جغرافیایی و تعداد نیروی انسانی آن آگاهی یافته و نسبت به اهداف، چارچوب و جمعیت هدف، ارزیابی کاملی انجام دهیم تا از موازی‌کاری و تکرار مأموریت‌ها جلوگیری شود.

پزشکیان سیاست مسجد و محله‌محوری را یکی از ظرفیت‌های مؤثر در ارتقای سطح سواد عمومی دانست و با اعلام اینکه در این راستا، تمام توان خود را برای دستیابی به نتیجه مطلوب به‌کار خواهیم گرفت، افزود: علاوه بر مساجد، مدارس، مراکز بهداشت، انجمن‌ها و دانشگاه پیام‌نور نیز از ظرفیت‌های خوبی در این زمینه برخوردارند. نکته کلیدی، توجه به مأموریت‌ها و عملکرد است؛ چراکه تخصیص منابع، مبتنی بر عملکرد مؤثر و در راستای تحقق اهداف محوله خواهد بود.

رئیس‌جمهور بر تعیین تکلیف وضعیت نیروی انسانی در ساختارهای جدید تأکید کرد و یادآور شد: طبیعتاً پیش از هرگونه اقدام، وضعیت نیروها از حیث ساختاری و استخدامی مشخص باشد.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی ضمن ابراز علاقه خود به رئیس‌جمهور، اظهار داشت: همان‌گونه که پزشکیان آگاه است، …



 تجدید میثاق رئیس‌ جمهور با آرمان‌های امام راحل
۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تجدید میثاق رئیس‌ جمهور با آرمان‌های امام راحل

رئیس جمهور و اعضای دولت وفاق ملی، در نخستین روز هفته دولت با حضور در مرقد بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

 تجدید میثاق رئیس‌جمهور پزشکیان با آرمان‌های امام خمینی (س) در نخستین روز هفته دولت + عکس
۵ دقیقه قبل / سایت جماران

تجدید میثاق رئیس‌جمهور پزشکیان با آرمان‌های امام خمینی (س) در نخستین روز هفته دولت + عکس

مسعود پزشکیان رئیس جمهور و اعضای دولت وفاق ملی، در نخستین روز هفته دولت با حضور در حرم مطهر بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، با آرمان‌های امام خمینی (س) و شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

 قائم پناه: رئیس جمهور بر خروج از وضعیت نه جنگ و نه صلح با تکیه بر عزت و حکمت تاکید دارد
۱۶ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قائم پناه: رئیس جمهور بر خروج از وضعیت نه جنگ و نه صلح با تکیه بر عزت و حکمت تاکید دارد

محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور در پیامی از تاکید مسعود پزشکیان بر پیگیری اجرای تفاهم‌نامه با آمریکا و خروج از وضعیت نه جنگ و نه صلح با تکیه بر عزت، حکمت و مصلحت خبر داد.

 پزشکیان: حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد
۱۶ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

پزشکیان: حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد

رئیس جمهور با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.

 پزشکیان: باید از شرایط نه جنگ نه صلح خارج شویم
۱۰ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: باید از شرایط نه جنگ نه صلح خارج شویم

 رئیس جمهور در مراسم روز پزشک گفت: مقام معظم رهبری شهید، بنده خدمت ایشان بودم و در سخنرانی‌هایی هم که داشتند، علناً اعلام کردند که باید از این وضعیت نه جنگ نه صلح خارج شویم.



طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم
سایت رویداد‌ ۲۴

طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم

حمزه صفوی، با ارائه یک نقشه راه ۱۸ ماهه برای مواجهه ایران با فشار حداکثری آمریکا، بر ضرورت حرکت همزمان در دو مسیر «مذاکره و تاب‌آوری» تأکید کرده و معتقد است تهران باید بدون گروگان گرفتن اقتصاد و جامعه، خود را هم برای توافق و هم برای ادامه فشار آماده کند.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟