قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

ادعای رویترز به نقل از منابع لبنانی: لبنان و اسرائیل بر سر فهرست کوتاهی از کشورهایی که می‌توانند برای راستی‌آزمایی خلع سلاح [احتمالی] حزب‌الله نیرو اعزام کنند، به توافق رسیده‌اند

یک مقام لبنانی روز جمعه گفت لبنان و اسرائیل بر سر فهرست کوتاهی از کشورهایی که می‌توانند برای راستی‌آزمایی خلع سلاح حزب‌الله تحت توافقی با میانجیگری آمریکا نیرو اعزام کنند، به توافق رسیده‌اند و اکنون قرار است ایالات متحده کشورهای موردنظر را از این فهرست انتخاب کند.
 ادعای رویترز به نقل از منابع لبنانی: لبنان و اسرائیل بر سر فهرست کوتاهی از کشورهایی که می‌توانند برای راستی‌آزمایی خلع سلاح [احتمالی] حزب‌الله نیرو اعزام کنند، به توافق رسیده‌اند

کد خبر: 785799 | ۱۴۰۵/۰۵/۱۷ ۱۶:۰۵:۵۸ اعتمادآنلاین |

رویترز نوشت: یک مقام لبنانی روز جمعه گفت لبنان و اسرائیل بر سر فهرست کوتاهی از کشورهایی که می‌توانند برای راستی‌آزمایی خلع سلاح حزب‌الله تحت توافقی با میانجیگری آمریکا نیرو اعزام کنند، به توافق رسیده‌اند و اکنون قرار است ایالات متحده کشورهای موردنظر را از این فهرست انتخاب کند.

به گزارش انتخاب، این مقام لبنانی حاضر نشد نام هیچ‌یک از کشورهای موجود در فهرست یا تعداد آنها را اعلام کند. یک مقام لبنانی دیگر و دو دیپلمات خارجی پیش‌تر به رویترز گفته بودند که اسرائیل و آمریکا فرانسه را از گزینه‌ها کنار گذاشته‌اند.

این فهرست در جریان نشست‌هایی میان لبنان و اسرائیل در سفارت آمریکا در رم در هفته جاری تهیه شد. این نشست‌ها جدیدترین دور مذاکرات درباره نحوه اجرای توافق ۲۶ ژوئن بود؛ توافقی که خروج تدریجی نیروهای اسرائیلی از لبنان را به خلع سلاح حزب‌الله مرتبط می‌کند و مقرر می‌کند که این خلع سلاح توسط «طرف ثالث» راستی‌آزمایی شود.

حزب‌الله طرف این توافق نیست و از کنار گذاشتن زرادخانه تسلیحاتی خود خودداری کرده است.

این مقام لبنانی گفت: «ما به یک فهرست کوتاه از کشورها رسیدیم. درباره اینکه هر یک از طرف‌ها با کدام گزینه‌ها مخالف هستند تصمیم گرفتیم و بازیگران بالقوه را مشخص کردیم. اکنون آمریکایی‌ها تصمیم خواهند گرفت و ممکن است بیش از یک کشور را انتخاب کنند.»

وزارت خارجه اسرائیل بلافاصله به پرسش‌های رویترز درباره این فهرست پاسخ نداد. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در پاسخ به پرسشی درباره این فهرست گفت مذاکرات «در سطوح فنی و کارشناسی سازنده» بوده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

این مقام لبنانی گفت بیروت پیش‌تر پیشنهاد استفاده از شرکت‌های امنیتی خصوصی برای ایفای نقش طرف ثالث و راستی‌آزمایی خلع سلاح حزب‌الله را رد کرده است.

او گفت: «تمام بازیگرانی که پیشنهاد شده‌اند کشور هستند. ما همچنان باید درباره جزئیات نحوه اجرای این سازوکار، تعداد نیروهایی که مستقر خواهند شد و نحوه همکاری آنها با ارتش لبنان گفت‌وگو کنیم.»

همچنین باید چارچوب حضور نیروهای خارجی در لبنان مشخص شود. یکی از گزینه‌ها می‌تواند قرار دادن این نیروها تحت پوشش نیروی حافظ صلح سازمان ملل در لبنان، یعنی یونیفل باشد؛ مأموریتی که قرار است در پایان سال جاری منقضی شود.

این مقام لبنانی گفت چنین اقدامی نیازمند تصویب قطعنامه جدیدی در شورای امنیت سازمان ملل خواهد بود و آمریکا و اسرائیل اکنون آماده بررسی چنین قطعنامه‌ای هستند؛ موضوعی که او آن را یک «پیشرفت مهم» توصیف کرد.

گزینه‌های دیگر شامل قرار دادن این نیروها زیر نظر یک نهاد جداگانه سازمان ملل یا استقرار آنها بر اساس یک تفاهم‌نامه با لبنان است.

با این حال، مذاکرات درباره منطقه بعدی که قرار است نیروهای اسرائیلی از آن عقب‌نشینی کنند تا ارتش لبنان کنترل آن را به دست بگیرد، به توافق نرسید.

بیروت پیشنهاد کرده بود که اسرائیل از بنت جبیل و خیام عقب‌نشینی کند؛ دو شهر بزرگی که به‌شدت هدف حملات هوایی قرار گرفته‌اند و نیروهای اسرائیلی در آنها محله‌های کاملی را تخریب کرده‌اند.

به گفته این مقام، دور بعدی مذاکرات برای اوایل سپتامبر برنامه‌ریزی شده است.

  اخبار مرتبط حملات توپخانه‌ای و رخنه نظامیان اسرائیلی به جنوب لبنان حملات سنگین هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل به لبنان



۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

دور تازه حملات اسرائیل به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.

به گزارش ایسنا، بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی لبنان، این مناطق تا ساعات اولیه صبح در معرض گلوله‌باران توپخانه‌ای متناوب قرار داشتند.

این خبرگزاری همچنین گزارش داد که نیروهای اشغالگر در طول شب و بامداد، اقدام به انجام عملیات انفجار و تخریب با حملات توپخانه‌ای در مناطق «مجدل زون» و «المنصوری» کردند.

همچنین مناطق دیگری در محدوده «میس الجبل» نیز هدف عملیات تخریب با مواد منفجره قرار گرفت. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر 3 فرمانده شهید سپاه در یک قاب (عکس) نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : اختلاط بنزین با متانول؛ آیا مکانیک ها پولدار می شوند! تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۲۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

هاآرتص: بیش از ۲۰ هزار کودک در جنگ غزه کشته شده‌اند

به گزارش مشرق، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی اعلام کرد شمار کودکان فلسطینی کشته‌شده در جریان جنگ غزه از ۲۰ هزار نفر فراتر رفته است؛ رقمی که به معنای مرگ میانگین حدود ۲۸ کودک در هر روز است.

این روزنامه با اشاره به پرونده‌هایی مانند شهادت هند رجب و یک امدادگر در رفح، ارتش اسرائیل را به انجام ندادن تحقیقات واقعی درباره موارد کشتار غیرنظامیان متهم کرد و نوشت بسیاری از عاملان این حوادث احتمالا با مجازات‌های سبک مواجه خواهند شد.

هاآرتص همچنین اعلام کرد تاکنون هیچ نظامی یا افسری در ارتش اسرائیل به دلیل حملات غیرموجه علیه فلسطینیان در جریان جنگ غزه محاکمه نشده و حدود ۲۰۰۰ خانواده فلسطینی نیز به‌طور کامل از ثبت احوال حذف شده‌اند.


۴۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

بن گویر در بازدید از سلول‌های اسیران زن فلسطینی: آنها باید رنج بکشند

به گزارش مشرق، این اظهارات ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی در جریان گزارشی که توسط کانال ۱۴ عبری از داخل زندان دیمون، محل نگهداری اسیران زن فلسطینی که رژیم صهیونیستی آنها را «زندانیان امنیتی» می‌نامد، پخش شد.

در طول گزارش، وزیر تندرو در مورد شرایط بازداشت آنها و قانون اعدام زندانیان که مارس گذشته توسط کنست تصویب شد، صحبت کرد.

در این گزارش، بن گویر از یکی از اسیران در مورد شرایط بازداشتش پرسید. او گفت: «رفتار و شرایط اینجا بسیار دشوار است.»

وزیر پاسخ داد که این در یک «دولت دموکراتیک» طبیعی است! وی بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه افزود: «تروریست‌ها باید رنج بکشند و تروریست‌ها نباید خوشحال باشند.»

بن گویر: آنها انتظار داشتند زندان‌ها مانند هتل باشند

بن گویر گفت که از گزارش دریافتی در مورد شرایط اسیران در داخل زندان، علیرغم شکایات اسیران زن از شرایط نامناسب بازداشتشان، راضی است.

وزیر اسرائیلی در مورد قانونی که اعدام اسیران را مجاز می‌داند، گفت که این قانون به عنوان یک عامل بازدارنده عمل می‌کند و ادعا کرد که اسیران فلسطینی «از رفتن به زندان می‌ترسند و از اعمال مجازات اعدام می‌ترسند».

وی افزود که نظرش در مورد تمایل اسرای فلسطینی به مرگ پس از بازدید قبلی از زندان دو سال پیش، زمانی که شنید یکی از اسیران زن می‌گوید که به عطرش نیاز دارد، تغییر کرد.

بن گویر گفت که این امر او را به این نتیجه رساند که - به قول خودش - «اکثریت قریب به اتفاق» اسیران نمی‌خواهند بمیرند، بلکه انتظار شرایط راحت بازداشت در داخل زندان‌های اسرائیل را دارند.

وی در اظهاراتی افراطی افزود: «آنها انتظار هتل در اسرائیل را داشتند، انتظار داشتند زندان‌ها آسان و راحت باشند، و اکنون بسیار متعجب هستند که چنین نیست.»

قانون اعدام اسیران

در طول مصاحبه، از بن گویر پرسیده شد که قانون اعدام اسیران چه زمانی اجرا خواهد شد. او پاسخ داد که این قانون «قبلاً تصویب شده است»، اما اذعان کرد که هنوز هیچ موردی ثبت نشده است که به نظر او اجرای آن را توجیه کند.

کنست (پارلمان اسرائیل) این قانون را در ماه مارس گذشته، در بحبوحه جنجال‌های گسترده در مورد پیامدهای آن بر اسیران فلسطینی، تصویب کرد.

بن گویر معتقد است که این مجازات می‌تواند به عنوان یک «عامل بازدارنده» عمل کند و اظهار داشت که اسیران «از مجازات اعدام می‌ترسند» و این - به گفته او - به این معنی است که قانون به هدف خود دست می‌یابد.

وزیر اسرائیلی همچنین گفت که در سال‌های اخیر هدف ۱۰ سوء قصد قرار گرفته است و آنها را به موضع سختگیرانه خود نسبت به اسیران فلسطینی مرتبط دانست و گفت: «آنها می‌دانند که من با آنها سختگیر هستم.»

زندان دیمون

زندان دیمون، واقع در نزدیکی حیفا در شمال اسرائیل، یکی از زندان‌هایی است که اسرائیل زنان فلسطینی را به اتهامات امنیتی در آنجا بازداشت می‌کند.

گزارش پخش شده توسط کانال ۱۴ شامل تصاویری از داخل این مرکز و ملاقات‌های بن گویر با چند تن از کارکنان و اسیران زن بود.

اظهارات وزیر اسرائیلی در بحبوحه تشدید محدودیت‌های اعمال شده بر اسیران فلسطینی و در حالی صورت می‌گیرد که انتقادات در مورد شرایط بازداشت آنها و نحوه برخورد با بازداشت‌شدگان در زندان‌های اسرائیل همچنان ادامه دارد.

بن گویر افزایش شرایط بازداشت را بخشی از سیاست «بازدارندگی» معرفی می‌کند.

بازدید او از سلول‌های اسیران زن و اظهاراتش در مقابل دوربین، به ویژه با توجه به تلاش او برای مجازات اعدام برای برخی از بازداشت‌شدگان فلسطینی، نشان دهنده ادامه اتخاذ لفاظی‌های افراطی او نسبت به اسیران فلسطینی است.




 پرداخت ۶.۵ میلیارد دلار به یک مونتاژکار خودرویی‌!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرداخت ۶.۵ میلیارد دلار به یک مونتاژکار خودرویی‌!

حسین رحیمی‌نژاد، کارشناس خودرو در گفت و گو با همشهری تی وی از دریافت 6.5 میلیارد دلار ارز توسط یک مونتاژ کار خودرو خبر داد. جزئیات را در این ویدئو ببینید.

 اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران
۱۲ دقیقه قبل / سایت اکوایران

اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

 هشدار قرمز  درباره حمله گسترده مگس میوه به باغات مرکبات مازندران
۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

هشدار قرمز درباره حمله گسترده مگس میوه به باغات مرکبات مازندران

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد: بر اساس آخرین داده‌های ایستگاه‌های پیش‌آگاهی و پایش‌های میدانی، جمعیت آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات مرکبات استان به طور چشمگیری افزایش یافته و به آستانه خسارت اقتصادی رسیده است.

 ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد
۲۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگویی ادعا کرد که توانمندی ایران برای تولید موشک شدیدا محدود شده است.

 سخنگوی قوه قضائیه:جنایات آمریکا را در دیوان کیفری بین‌المللی پیگیریم
۵۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

سخنگوی قوه قضائیه:جنایات آمریکا را در دیوان کیفری بین‌المللی پیگیریم

سخنگوی قوه قضائیه گفت: با مستندسازی دقیق، جنایات آمریکا را دیوان کیفری بین‌المللی پیگیری حقوقی می‌کنیم.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۱۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.