قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

ببینید| حداقل ۵ کشته و ۴۱ مفقود در پی آتش گرفتن یک کشتی در اندونزی

طبق گزارش رسانه‌ها، پس از آتش گرفتن کشتی مسافربری KM Mutiara Sentosa ۲ در نزدیکی جزیره مادورا در دریای جاوه، اندونزی، حداقل ۵ نفر کشته و ۴۱ نفر مفقود شده‌اند.این کشتی حامل ۲۷۱ مسافر و خدمه بود که ۲۲۵ نفر از آنها نجات یافتند. عملیات جستجو و نجات همچنان ادامه دارد.
 ببینید| حداقل ۵ کشته و ۴۱ مفقود در پی آتش گرفتن یک کشتی در اندونزی

کد خبر: 785099 | ۱۴۰۵/۰۵/۱۱ ۱۵:۳۳:۴۰ اعتمادآنلاین |

اخبار مرتبط دور دنیا| عکس سلفی باعث غرق شدن کشتی اندونزیایی شد توقیف نفتکش ایرانی در آب‌های اندونزی را پیگیری می‌کنیم



۴ ساعت قبل / سایت آوش

بیانیه وزیران خارجه ۱۲ کشور در محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی

 وزیران امور خارجه این کشورها، حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی نظامی ابوالظهور در شمال غربی سوریه را به شدت محکوم کردند.

در بیانیه وزرای امور خارجه آمده است: این حملات تشدید خطرناک و نقض آشکار حاکمیت، تمامیت ارضی و وحدت سیاسی جمهوری عربی سوریه است.

به نقل از اسپوتنیک، این وزیران نگرانی عمیق خود را در مورد ادامه هدف قرار دادن خاک سوریه و وخامت زیرساخت‌های آن ابراز کردند.

در بیانیه وزرای امور خارجه این کشورها آمده است: این اقدامات مستقیماً تلاش‌های مداوم سوریه برای بازگرداندن امنیت، بازسازی نهادهای ملی و رسیدگی به پیامدهای انسانی سال‌ها درگیری طولانی را تهدید می‌کند.

وزیران امور خارجه این کشورها گفتند: نقض مداوم حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه توسط اسرائیل، خطر تشدید تنش‌ها، تضعیف صلح و ثبات منطقه‌ای و از بین بردن احترام به قوانین بین‌المللی و اصول منشور سازمان ملل را به همراه دارد. ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که موضعی قاطع، روشن و اصولی در برابر تجاوز مداوم علیه سوریه اتخاذ کرده و گام‌های مشخصی بردارد.

وزیران امور خارجه ترکیه، مصر، اندونزی، اردن، پاکستان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی سیاست‌های شهرک‌سازی اسرائیل در سرزمین‌های فلسطینی را محکوم کردند و قاطعانه پروژه شهرک‌سازی موسوم به E1 در کرانه باختری را رد کردند.

در بیانیه‌ای مشترک، وزرا خواستار اقدام فوری برای توقف طرح شهرک‌سازی E1، لغو تمام اقدامات انجام شده در رابطه با آن و توقف تمام فعالیت‌های شهرک‌سازی و سایر اقدامات با هدف تغییر ویژگی‌های جغرافیایی و جمعیتی سرزمین‌های اشغالی فلسطین شدند.

در این بیانیه آمده است که این طرح نشان‌دهنده تشدید خطرناکی است که گسترش شهرک‌سازی‌ها را بیشتر تثبیت کرده و زمین‌های فلسطینی را ضمیمه می‌کند.

منبع: ایسنا 


۶ ساعت قبل / سایت تابناک

فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ امیر دریادار شهرام ایرانی جمعه ۳۰ مرداد در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره ناوسروان عماد هرمزی که در مصلی امام خمینی نوشهر برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره همه شهدای جنگ رمضان به خصوص رهبر شهید و همه کسانی که در نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه به شهادت رسیدند، اظهار کرد: همه همرزمان ما از جمله عماد هرمزی که در این جنگ به شهادت رسیدند همانند فرزندان ما بودند و خود شهید هرمزی که امروز سالروز تولد وی است من را به این مراسم آورده است.

وی افزود: ترفیع همه این شهدا که در ناوشکن جماران و در تنگه احد ولایت بودند به دست قائد شهیدمان نصب شد و شهادت آنها هم با ایشان رقم خورد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه در تنگه احد ولایت امروز سربازان شما اجازه ندادند دشمن قدم از قدم بردارد و جلوتر بیاید، تصریح کرد: رئیس جمهوری آمریکا هر روز دهانش را باز می‌کند و می‌گوید: نیروی دریایی ایران نابود شده است اگر اینطور است پس چرا جرات نمی‌کند از تنگه احد ولایت یک متر جلوتر بیاید.

دریادار ایرانی: به‌زودی در دریا به دشمنان درسی خواهیم داد که فرصت گریه کردن نداشته باشند

امیر دریادار ایرانی بابیان اینکه امروز در میدان، اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران اینگونه است که دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد، گفت: اگر دشمن ادعای محاصره اقتصادی دریایی دارد پس بخشی از کشتی‌های ما کجا می‌روند و در بنادر حضور پیدا می‌کنند و این همان تنگه احد ولایتی است که نه‌تنها دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد بلکه از روی ترس شبانه روز گریه می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: همرزمان من، چون راهشان راه حسین است از عشق امام حسین گریه می‌کنند و گریه‌های ما طوفانی را به پا می‌کند و اجازه نمی‌دهد که دشمن قدم از قدم بردارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه دشمن با تمام قوا آمده است و ما هم با تمام قوا ایستاده‌ایم، افزود: دشمن اگر از ما شهید گرفت ناجوانمردانه گرفت.

امیر ایرانی یادآور شد: دشمن مگر ادعا نمی‌کرد که قدرت دریایی است پس چرا زمانی به ناوشکن جماران حمله کرد که در حالت دفاعی نبود، چون می‌دانست در همان دریا پاسخ خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه شهرستان نوشهر افتخار این را دارد که بار‌ها قائد عظیم‌الشأن ملت در این شهر حضور پیدا کرده است و دانشگاه نیروی دریایی امام خمینی نیز این افتخار را دارد که فرزندانی را تربیت کرد که از همین مکتب آمده‌اند، متذکر شد: امروز این خطه شهدایی از نیروی دریایی را در خود جای داده است.

وی با تأکید بر اینکه امروز ایران بزرگ اسلامی در اوج است، افزود: اگر امروز دشمن عقب‌نشینی کرده است و با همه هیمنه خود می‌گوید جنگ نظامی را کنار می‌گذارم و اعلام جنگ اقتصادی کرده است به خاطر همین قدرت و شجاعت شهدای ما بوده است.

فرمانده نیروی دریایی با بیان اینکه ما از ابتدای انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی بوده‌ایم، گفت: دشمن آمد ادعا کرد که می‌خواهد زیرساخت‌ها را بزند، اما نمی‌داند که زیرساخت اصلی در ایران اسلامی مردم، تمدن و فرهنگ این مردم است.

امیر ایرانی تصریح کرد: اکثر پل‌هایی که خراب کرد مجدداً درست شدند و پالایشگاه‌هایی که بمباران کرد ۵۰ درصد به مدار بازگشتند.

وی ادامه داد: اسنادی وجود دارد که پیشینه دریایی کشور ما به بیش از شش هزار سال قبل باز می‌گردد و ایران در شش هزار سال قبل قدرت دریایی بوده است و امروز سیستان و بلوچستان و تنگه احد ولایت ما و استان هرمزگان به خوبی در حال درخشش است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش یاداور شد: همه ما نیرو‌های دریایی هم‌قسم هستیم و امروز مسئولیت ما سنگین‌تر از روز‌های قبل است، چون باید انتقام شهدای عزیزمان را بگیریم و دشمنان کشورمان به برکت وجود نیرو‌های مصمم دریایی ارتش و سپاه جرأت نزدیک شدن ندارند.

وی افزود: ولایت بر ما تکلیف کرد که تنگه احد ولایت حفظ شود وهیچ دشمنی از این خط جلوتر نیاید و، چون این دستور اجرا شد آن تنگه به نام تنگه احد ولایت نامگذاری شد.

امیر ایرانی با اشاره به نقش پررنگ مردم در دفاع از کشور و حفظ قدرت گفت: به خاطر وجود شما مردم است که دست در دست هم و محکم ایستاده‌اید و دشمن هر دفعه شکست می‌خورد و این قدرت اراده مردم ایران است که آنها را امروز زمین‌گیر کرده است و قدرت تصمیم‌گیری ندارد.

دریادار ایرانی: به‌زودی در دریا به دشمنان درسی خواهیم داد که فرصت گریه کردن نداشته باشند

وی تصریح کرد: امروز ترس دشمن از همین انسجام است و هم‌رزمان ما یعنی کل نیرو‌های مسلح یک صدا و یک قسم جمع شده‌ایم و دشمن نخواهد توانست بین ما فاصله بیندازد.

امیر ایرانی تأکید کرد: امروز سپاه، بسیج، ارتش و فراجا ندارد و همه ما یک صدا هستیم و محکم ایستاده‌ایم و تنگه احد ولایت پایدار خواهد ماند و با اقتدار حفظ خواهد شد و به‌زودی به دشمنان در دریا درسی خواهیم داد که فرصت گریه‌کردن هم نداشته باشند.


۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان درباره تحولات منطقه‌ای

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان، عصر امروز در تماسی تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند.

در این رایزنی، طرفین ضمن تبادل نظر پیرامون آخرین تحولات منطقه‌ای، درباره شرایط مناسب برای آغاز مجدد گفتگوها بحث و تبادل نظر کردند.

وضعیت کشتیرانی در تنگه هرمز و مسائل مرتبط با آن، از دیگر محورهای مورد بحث میان وزرای امور خارجه ایران و عمان در این تماس تلفنی بود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 ببینید| نماینده کنگره آمریکا: باید شرایط را برای مردم ایران کاملا طاقت فرسا کنیم
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| نماینده کنگره آمریکا: باید شرایط را برای مردم ایران کاملا طاقت فرسا کنیم

آنها (ایرانی‌ها) به عقب‌نشینی وجود ندارد، مگر اینکه آنها (ایرانی‌ها) به عقب‌نشینی وجود ندارد، مگر اینکه شرایط را برایشان کاملاً طاقت‌فرسا کنیم. اقتصاد یک ابزار است، اما صادقانه بگویم، اگر قرار است وارد جنگ شوید، هیچ جنگی با گذشت زمان محبوب‌تر نمی‌شود. ما باید از همان ابتدا ملاحظات را کنار می‌گذاشتیم و محکم به آنها ضربه می‌زدیم. باید شرایط را برای مردم آن کشور (ایران) کاملاً طاقت‌فرسا کنیم.

 قالیباف: ما قدر صلح را بیشتر از مدعیان صلح می‎دانیم
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: ما قدر صلح را بیشتر از مدعیان صلح می‎دانیم

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی با دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در سفار...

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟

امیردریادار شهرام ایرانی: اگر دشمن ادعای محاصره اقتصادی دریایی دارد پس بخشی از کشتی‌های ما کجا می‌روند و در بنادر حضور پیدا می‌کنند و این همان تنگه احد ولایت...

 روایت علم‌الهدی از دیدار پوتین با رهبر شهید/ ۳۰ سال آمریکا را پشت در نگه داشتیم/ آمریکایی‌ها دنبال همه چیز ایران هستند
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت علم‌الهدی از دیدار پوتین با رهبر شهید/ ۳۰ سال آمریکا را پشت در نگه داشتیم/ آمریکایی‌ها دنبال همه چیز ایران هستند

مهر : علم الهدی گفت: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد؛ نه تنها یک چیز. معدن ما را می‌خواهد، ثروت ما را می‌خواهد، انسان‌های ما را می‌خواهد و از همه بالاتر، دین ما را می‌خواهد که ما از دینمان هم دست برداریم.

 پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تشریح دستاوردهای حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس در هند، از ارائه پیشنهادهای مشخص ایران برای تعمیق همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو خبر داد و گفت: اراده کشورهای عضو بریکس، افزایش سطح همکاری‌هاست و این مسیر می‌تواند به شکل‌گیری مناسباتی راهبردی و پایدار در حوزه گردشگری منجر شود.