قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

اردوغان: امیدوارم که صلح میان ایران و آمریکا هر چه سریع‌تر برقرار شود و جنگ پایان یابد/ پیش‌بینی زمان پایان جنگ، موضوعی نیست که بتوان به‌ آسانی درباره آن تصمیم گرفت/ اسرائیل محرک و بازیگر اصلی جنگ است

رئیس‌جمهور ترکیه در اظهاراتی با تأکید بر اینکه آنکارا مخالف جنگ و خواهان برقراری صلح در منطقه است، رژیم صهیونیستی را محرک و عامل اصلی جنگ علیه ایران دانست و گفت سیاست‌های این رژیم در تشویق رویارویی، هزینه‌های سنگینی به کشورهای منطقه تحمیل کرده است.
 اردوغان: امیدوارم که صلح میان ایران و آمریکا هر چه سریع‌تر برقرار شود و جنگ پایان یابد/ پیش‌بینی زمان پایان جنگ، موضوعی نیست که بتوان به‌ آسانی درباره آن تصمیم گرفت/ اسرائیل محرک و بازیگر اصلی جنگ است

کد خبر: 786824 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۰۸:۱۰:۴۵ اعتمادآنلاین |

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در گفت‌وگویی اختصاصی با برنامه «المقابله» شبکه الجزیره در پاسخ به پرسشی درباره گزارش رسانه‌های صهیونیستی مبنی بر اینکه ترکیه ممکن است هدف بعدی باشد، اظهار کرد: ترکیه درباره جنگ صحبت نمی‌کند، بلکه از صلح و تحقق صلح جهانی سخن می‌گوید.

به گزارش ایسنا؛ رئیس‌جمهور ترکیه در این مصاحبه که بخشی از آن روز شنبه منتشر شده بود، تأکید کرد که کشورش در صورت هدف قرار گرفتن، از دفاع از خود تردید نخواهد کرد.

وی در این باره گفت: «اگر کسی با هدف جنگ و نه صلح به ما حمله کند، در ورود به این جنگ تردید نخواهیم کرد و از آن فرار نمی‌کنیم.» او در عین حال تصریح کرد که تمایلی به وقوع چنین رویارویی ندارد.

اردوغان درباره جنگ میان ایران و آمریکا نیز گفت: ترکیه امیدوار است صلح هرچه سریع‌تر برقرار و جنگ پایان یابد. تعیین مسئول ادامه جنگ یا پیش‌بینی زمان پایان آن، موضوعی نیست که بتوان به‌آسانی درباره آن تصمیم گرفت.

وی با تأکید بر اینکه ترکیه در کنار جنگ قرار ندارد و از صلح حمایت می‌کند، گفت: اسرائیل محرک اصلی جنگ و بازیگر اصلی آن است و این رژیم به‌طور مستمر گزینه رویارویی را تشویق کرده است؛ مسئله‌ای که به گفته اردوغان، موجب شده کشورهای دیگری نیز هزینه‌های سنگینی بپردازند.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین درباره وضعیت تردد دریایی در تنگه هرمز گفت ترکیه و ایران خواهان پایان محدودیت‌های کشتیرانی هستند و امیدوار است که وضعیت بسته بودن تنگه در سریع‌ترین زمان ممکن پایان یابد.

اردوغان تأکید کرد که بهترین وضعیت آن است که تردد در تنگه هرمز آزاد و بدون دریافت هزینه انجام شود، زیرا آزادی کشتیرانی در این مسیر را به سود تجارت جهانی دانست.

وی در پاسخ به پرسشی درباره حملات ایران به مواضع آمریکا در کشورهای حوزه خلیج فارس نیز بار دیگر تأکید کرد که ترکیه مخالف جنگ در منطقه و طرفدار صلح است و رژیم صهیونیستی مسئول شعله‌ور کردن جنگ است.

اردوغان همچنین گفت که سیاست‌های رژیم صهیونیستی در تشویق رویارویی، موجب شده است کشورهای دیگر هزینه‌های سنگینی متحمل شوند. اخبار مرتبط دیدار اردوغان و عاصم منیر، پشت درهای بسته/ گفت‌وگو در مورد همکاری‌های نظامی و مسائل امنیتی ترکیه و … اردوغان جواب تهدیدهای جدید سرائیل را داد



۲۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

واکنش دفتر نخست وزیر اسرائیل به صدور حکم بازداشت نتانیاهو توسط ترکیه

رویداد۲۴|  دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل ادعا کرد: «رجب طیب اردوغان به دنبال گسترش تجاوز خود علیه اسرائیل از سوریه است و اسرائیل این را تحمل نخواهد کرد. تلاش رقت‌انگیز اردوغان برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیلی موفقیت‌آمیز نخواهد بود.»

این دفتر افزود: «اسرائیل به اقدام قاطع علیه تلاش‌های ترکیه برای بی‌ثبات کردن منطقه و هرگونه تهدیدی برای امنیت خود ادامه خواهد داد.»

این در حالی است که پیش از این آکین گورلاک، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد که وزارت دادگستری ترکیه روز جمعه از وزارت کشور خواسته است تا به عنوان بخشی از شکایتی که بنیامین نتانیاهو را به ارتکاب «نسل‌کشی» متهم می‌کند، «اخطار قرمز» علیه او صادر کند تا او در سطح بین‌المللی تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

وزیر دادگستری ترکیه امروز اعلام کرد نتانیاهو و موسکوویتز به دلیل حمله مسلحانه و بازداشت فعالان در آب‌های بین‌المللی، با اتهاماتی از جمله «جنایت علیه بشریت»، «نسل‌کشی»، «محرومیت شدید از آزادی»، «آسیب عمدی»، «شکنجه»، «خسارت به اموال»، «سرقت شدید» و «هواپیماربایی» محاکمه می‌شوند.

اعلان قرمز یک حکم جلب بین‌المللی الزام‌آور از نظر قانونی نیست، بلکه درخواستی از طریق اینترپل برای کمک به یک کشور در یافتن و دستگیری موقت یک فرد تحت تعقیب، تا زمان بررسی استرداد یا سایر مراحل قانونی است.

علاوه بر این، درخواست صدور آن به معنای صدور واقعی آن نیست و هر کشور آزاد است که طبق قوانین خود با آن برخورد کند.

گورلاک گفت: «ما قاطعانه این تصور را رد می‌کنیم که دولت نتانیاهو، که سیاست نسل‌کشی را در غزه اجرا می‌کند، بالاتر از قانون یا مصون از مجازات است.»


۵۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

حقیقت پور، فرمانده پیشین سپاه: مقصر باخت در سوریه باید محاکمه شود| ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران خیانت کرد

رویداد۲۴| منصور حقیقت‌پور با انتقاد از آنچه «نپذیرفتن خطاهای راهبردی» در ایران می‌داند، می‌گوید پس از سال‌ها هزینه، حمایت از دولت بشار اسد و کشته‌.شدن نیروهای ایرانی، باید مشخص شود چه کسانی مسئول شکست سیاست ایران در سوریه بوده‌اند.

او معتقد است مسئولان این تصمیم‌ها باید پاسخگو باشند و حتی از ضرورت محاکمه مقصران در دادگاه نظامی سخن می‌گوید.

حقیقت‌پور همچنین مدعی است ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران «خیانت» کرد و روسیه نیز در چارچوب معامله‌ای بزرگ‌تر با آمریکا، از سوریه عقب نشست؛ ادعاهایی صریح که بار دیگر بحث مسئولیت‌پذیری در تصمیم‌های کلان سیاست خارجی را به میان آورده است. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: هفت صبح


۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

جنگ اسرائیل و ترکیه جدی شد؟ برای نتانیاهو اعلان قرمز اینترپل صادر شد

به گزارش تجارت نیوز، وزارت دادگستری ترکیه اعلام کرد روند قضایی مربوط به حمله به فعالان ناوگان «کاروان آزادی» همچنان ادامه دارد و آنکارا برای پیگیری بین‌المللی این پرونده اقدام کرده است

. بر اساس اعلام وزیر دادگستری ترکیه، در چارچوب این پرونده و در پی احکام بازداشت صادرشده در ۱۴ ژوئیه ۲۰۲۶ علیه بنیامین نتانیاهو و فردی به نام «آفک موسکوویچ» به اتهام «نسل‌کشی»، درخواست صدور اعلان قرمز در سطح بین‌المللی برای شناسایی و بازداشت این دو نفر ارائه شده است.

وزارت دادگستری ترکیه اعلام کرده اسناد مربوط به این درخواست به وزارت کشور این کشور ارسال شده و مدارک مرتبط نیز در اختیار وزارت امور خارجه ترکیه قرار گرفته است تا روند پیگیری بین‌المللی پرونده دنبال شود. این اقدام در ارتباط با پرونده حمله به فعالان ناوگان «کاروان آزادی» انجام شده است؛ ناوگانی که با هدف انتقال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه حرکت کرده بود.

وزیر دادگستری ترکیه تأکید کرده است که روند قضایی این پرونده «با عزم و جدیت» ادامه خواهد یافت. وزیر دادگستری ترکیه گفته، از وزارت کشور خواسته‌ایم تا علیه نتانیاهو اعلان قرمز صادر کند تا او به اتهام نسل‌کشی در سطح بین‌المللی تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

منبع: فارس




 واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: چین از همه طرف‌ های ذی‌ربط می‌ خواهد تا مسئولانه رفتار کرده و مشکلات را تنها را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌ و فصل کنند.

 مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم

یک جامعه‌شناس سیاسی به روایت عجیبی از ضعف در تحلیل و اشراف دکتر مصدق در کودتای 18 مرداد 1332 پرداخت.

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...

 دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد

دریادار ایرانی در واکنش به ادعای نابودی نیروی دریایی ایران گفت: آمریکا ‌پس چرا دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد؟‌

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود
۴۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد در سفر هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران و نشست با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، همکاری‌های اقتصادی دو کشور عملیاتی شود.