قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌ شده در خارج از محدوده شهر یزد

روابط عمومی سپاه الغدیر استان یزد با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که شهروندان ممکن است امروز صدای چند انفجار کنترل‌ شده را از خارج از محدوده شهر یزد بشنوند و این موضوع جای هیچ‌گونه نگرانی ندارد.
 احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌ شده در خارج از محدوده شهر یزد

کد خبر: 785398 | ۱۴۰۵/۰۵/۱۴ ۱۰:۰۳:۲۵ اعتمادآنلاین |

سپاه الغدیر استان یزد طی اطلاعیه اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد، از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر، انفجارهای کنترل‌ شده‌ای در خارج از محدوده شهر یزد انجام خواهد شد.

بر اساس این اطلاعیه، در جریان اجرای این عملیات، احتمال شنیده شدن صدای انفجار در برخی نقاط وجود دارد، اما این انفجارها از پیش برنامه‌ریزی شده و کاملاً کنترل‌ شده است.

روابط عمومی سپاه الغدیر استان یزد ضمن تأکید بر اینکه این عملیات در خارج از محدوده شهر انجام می‌شود، اعلام کرد: این موضوع جای هیچ‌گونه نگرانی برای شهروندان ندارد. اخبار مرتبط 3 کشته در حادثه وحشتناک آتش‌سوزی منزل مسکونی در یزد اطلاعیه سپاه درباره عملیات کنترل‌شده انهدام مهمات در محدوده ایسین و سرخون



۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه

به گزارش تجارت نیوز، صبح امروز، پالایشگاه نفت پرم در روسیه، که از بزرگترین پالایشگاه‌های این کشور به شمار می‌رود، هدف حملات پهپادی اوکراین قرار گرفت و دچار آتش‌سوزی گسترده شد.

بر اساس گزارش‌های اولیه، برخورد پهپادها به بخش‌های مختلف این مجتمع صنعتی موجب شعله‌وری شدید آتش شده است. تیم‌های امداد و آتش‌نشانی بلافاصله در محل حاضر شده و عملیات مهار آتش را آغاز کرده‌اند.

مقامات محلی روسیه حمله را تأیید کرده‌اند، اما تا این لحظه گزارشی از تعداد احتمالی تلفات یا میزان دقیق خسارت‌های وارده منتشر نشده است. این حمله در ادامه درگیری‌های اخیر میان مسکو و کی‌اف صورت می‌گیرد.

منبع: فارس




 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم

 اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

 هشدار اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز؛ ماجرا چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

هشدار اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز؛ ماجرا چیست؟

یک فروند هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز، به دلایل نامشخص وضعیت اضطراری اعلام کرده است.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.