قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پیکر دریانورد جان‌باخته و خدمه کشتی تجاری «آنا» به کشور بازگشت

پس از گذشت یک هفته از حمله اوکراین به کشتی تجاری «آنا» در آب‌های فدراسیون روسیه، پیکر دریانورد جوان جان‌باخته این حادثه به همراه ۸ نفر از خدمه کشتی و با همراهی مالک کشتی، امروز به کشور بازگشتند.
 پیکر دریانورد جان‌باخته و خدمه کشتی تجاری «آنا» به کشور  بازگشت

کد خبر: 785138 | ۱۴۰۵/۰۵/۱۱ ۲۳:۰۷:۰۸ اعتمادآنلاین |

سر کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در آستاراخان روسیه در بیانیه ای با اعلام این خبر نوشت: «در طول این مدت، سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در آستاراخان با پیگیری مستمر و همه‌جانبه، نسبت به اخذ تمامی مجوزهای لازم از مراجع ذی‌ربط روسیه، انجام مراحل قانونی، بازپرسی و تحقیقات از خدمه، و همچنین صدور برگ عبور برای آنان به دلیل نابودی و مفقود شدن اسناد هویتی در جریان حادثه، اقدام کرد.

به گزارش مهر، در این راستا، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در آستاراخان با حضور چندباره در محل استقرار خدمه، دیدار با آنان در سرکنسولگری و ارائه حمایت‌ها و مساعدت‌های کنسولی و انسانی، روند بازگشت هم‌وطنان را تا لحظه عزیمت به کشور به‌صورت مستمر پیگیری و همراهی کرد.

پرواز شرکت هواپیمایی پویا ایر امروز ساعت ۱۶:۳۰ از آستاراخان به مقصد رشت انجام شد و ساعت ۱۷:۴۵ در فرودگاه بین‌المللی سردار جنگل رشت به زمین نشست.

خدمه کشتی و پیکر دریانورد جان‌باخته مورد استقبال استاندار محترم گیلان و جمعی از مسئولان استانی قرار گرفتند.

پیکر این دریانورد شهید پس از مراسم استقبال، با حضور خانواده، بستگان و مسئولان استان برای تشییع و خاکسپاری به زادگاهش، بندرانزلی، منتقل شد.

سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در آستاراخان ضمن ابراز همدردی مجدد با خانواده دریانورد فوت شده، مراتب قدردانی و سپاس خود را از حمایت‌ها و پیگیری‌های سفیرجمهوری اسلامی ایران در مسکو، همراهی مستمر استاندار گیلان و هم‌چنین همکاری و مساعدت ارزشمند شرکت هواپیمایی پویا در انتقال پیکر و خدمه کشتی به میهن اسلامی اعلام می‌دارد. بی‌تردید، این هماهنگی‌ها و همکاری‌های مؤثر نقش مهمی در تسریع روند بازگشت هم‌وطنان به کشور ایفا کرد.» …



 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

جهان صنعت نیوز ، «ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»

خبرگزاری تاس گزارش داد ژانگ هانهویی در مقاله‌ای برای این خبرگزاری درباره پیامدهای دستیابی احتمالی توکیو به تسلیحات هسته‌ای هشدار داده است.

سفیر چین در روسیه نوشت: «اگر توکیو تصمیم بگیرد تسلیحات هسته‌ای خود را توسعه دهد، توازن راهبردی در شمال شرق آسیا به‌طور کامل مختل خواهد شد و یک رقابت تسلیحات هسته‌ای در منطقه ممکن است هر لحظه آغاز شود.»

او همچنین با هشدار به جریان‌های راست‌گرا در ژاپن افزود: «اگر نیروهای راست‌گرای ژاپن به بازی با آتش در مسائل مربوط به سیاست هسته‌ای ادامه دهند، مردم ژاپن در نهایت بار دیگر خود را در جایگاه متهم در دادگاه تاریخ خواهند یافت.»

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هاآسیا تسلیحات هسته ای چین ژاپن
شناسه : 606685
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 روس‌اتم: به ساخت واحدهای جدید نیروگاه‌ هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

روس‌اتم: به ساخت واحدهای جدید نیروگاه‌ هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

به گزارش تجارت نیوز، “الکسی لیخاچف”، رئیس شرکت “روس‌اتم” روسیه امروز پنجشنبه گفت: ما به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در مصر، مجارستان، ایران و هند ادامه می‌دهیم.

طبق گزارش ریانووستی، وی افزود: همچنین پروژه‌های جدیدی را در ازبکستان و قزاقستان آغاز می‌کنیم.

منبع: تسنیم



 تحلیل الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود، زیرا باید با چین، روسیه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل هماهنگ شود
۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

تحلیل الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود، زیرا باید با چین، روسیه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل هماهنگ شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الجزیره نوشت: پل ماسگریو، دانشیار علوم سیاسی در دانشگاه جورج‌تاون در قطر گفت که برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اجرای «پیامدهای اقتصادی» علیه کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، «بسیار دشوار خواهد بود».

او گفت: «ترامپ تلاش می‌کند به‌صورت یک‌جانبه تحریم‌هایی را اعمال کند که به‌طور سنتی نیازمند هماهنگی چندجانبه بوده‌اند و این به معنای همراه کردن چین، روسیه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد است.»

او افزود که اگر ترامپ بتواند این تحریم‌ها را اجرا کند، این اقدامات بالقوه می‌توانند «نتایجی» برای آمریکا به همراه داشته باشند.

ماسگریو همچنین گفت یکی از «مزیت‌های» آمریکا این است که «تجارت تهران با تعداد بسیار کمی از کشورها متمرکز است که امارات متحده عربی نیز البته یکی از آنهاست؛ امارات تجارت خود را متوقف کرده است.»





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم
سایت اکوایران

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.
 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا
سایت هم میهن

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.
 عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید
سایت آفتاب نیوز

عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.
 وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد
سایت جهان صنعت نیوز

وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد

در بحبوحه تشدید تنش‌ها در روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ این رژیم در اظهاراتی رئیس‌جمهور ترکیه را به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد بهتر است اردوغان به ایراد سخنرانی‌های پوچ و خیالی خود علیه اسرائیل در پارلمان ترکیه ادامه دهد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی
سایت جهان صنعت نیوز

برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی

نشست رئیس مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار شد.
 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
سایت جهان صنعت نیوز

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.