قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

عراقچی: خیال باطل «تسلیم بدون قید و شرط» ایران در جنگ محقق نشد

سیدعباس عراقچی در سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور، ضمن تشریح تلاش‌های دستگاه دیپلماسی در جریان تجاوز نظامی آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران، بر اهمیت ثبت دقیق حماسه تاریخی ایرانیان و انتقال‌ آن به نسل‌های آینده، به‌ویژه از طریق برنامه‌های آموزش و پرورش، تأکید کرد.
 عراقچی: خیال باطل «تسلیم بدون قید و شرط» ایران در جنگ محقق نشد

کد خبر: 787000 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۷ ۰۸:۳۰:۰۷ اعتمادآنلاین |

سیدعباس عراقچی،‌ وزیر امور خارجه کشورمان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای تجاوزهای یک سال و نیم اخیر آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، از مقام شامخ شهدای ایران اسلامی، شخصیت‌های برجسته و فرماندهان شهید و در راس آنها آقای شهید ایران تجلیل کرد.

به گزارش ایسنا، عراقچی با اشاره به حماسه‌آفرینی ملت ایران در جریان این تجاوز نظامی، از معلمان و دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب به عنوان یکی از جلوه‌های ماندگار این حماسه یاد کرد و گفت: جنگ تحمیلی چهل‌روزه اسطوره‌هایی داشت؛ از رهبر مجاهد و شهید ایران تا دانش‌آموزان و معلمان شهید مدرسه شجره طیبه میناب که شهادت مظلومانه آنان به حماسه‌ای ماندگار تبدیل شد.

وی افزود: اینکه مدرسه‌ای با طراحی قبلی مورد حمله موشکی قرار گرفته و ۱۶۸ دانش‌آموز و معلم در یک لحظه به خاک و خون کشیده شدند، جنایتی است که هیچ‌گاه از حافظه تاریخی ملت ایران و وجدان بشریت پاک نخواهد شد و شهر کوچک میناب با سربلندی و سرافرازی ایستاد و به نمادی از پایداری و مقاومت ملت ایران تبدیل شد.

عراقچی همچنین با تجلیل از روحیه مقاومت و ایستادگی حماسی ملت ایران در دفاع از میهن در برابر تجاوز ددمنشانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، رمز استقامت و پیروزی ملت ایران را در اتکال به قدرت لایزال الهی، رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، همبستگی و انسجام ملی و دفاع مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دانست.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به پیروزی ایران در عرصه جنگ و دیپلماسی تصریح کرد: دیپلماسی و میدان در هماهنگی و همبستگی با یکدیگر حرکت می‌کنند. دیپلماسی با اتکا به قدرت دفاعی و نظامی کشور، دستاوردهای میدان را در مسیر صیانت از امنیت و منافع ملی ملت ایران تثبیت می‌کند.

وزیر امور خارجه در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نقش راهبردی نظام آموزشی و تربیتی کشور در تربیت نیروهای …



 معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به محتوای اثر کتاب «یاران راستین»، گفت: این اثر که برآمده از خاطرات، تجربه زیسته و زبان فرهنگی پیشکسوت دوست‌داشتنی، آقای دکتر حسین رثایی با شهیدان جاوید بهشتی و رجایی است، بیش از پیش نشانگر نقش معلمان در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب در سپهر فرهنگ و سیاست جامعه است.

نعمت عبدی، نماینده وزیر آموزش و پرورش امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه، در آئین رونمایی و گفت‌و‌گو پیرامون کتاب «یاران راستین» از مجموعه تاریخ شفاهی کتابخانه ملی ایران که در محل مجتمع دکتر شریعتی جهاد دانشگاهی خراسان‌رضوی برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های مجموعه مرکز اسناد و کتابخانه ملی خراسان رضوی، اظهار کرد: طی گفت‌وگویی که با وزیر آموزش و پرورش در روز‌های گذشته داشتم، گزارشی مختصر از فعالیت‌ها و اقدامات علمی و فرهنگی مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان ارائه کردم که مورد توجه ایشان قرار گرفت. وزیر آموزش و پرورش در همین ارتباط بر برگزاری مراسم تشکر و قدردانی ویژه از صدرا میردامادی، مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور و مجموعه همکاران این مرکز تأکید کردند. 

نماینده وزیر آموزش و پرورش در ادامه پیام علیرضا کاظمی- وزیر آموزش و پرورش به این آیین را قرائت کرد. متن پیام بدین شرح است:

«با درود به روان پاک شهدا، به‌ویژه روح مطهر رهبر شهید انقلاب که در چهلمین روز خاکسپاری آن بزرگوار عظیم‌الشأن در جوار مرقد شریف ثامن‌الحجج، علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) هستیم و با سلام و عرض ادب حضور فرهنگیان، استادان، دانشجویان، اهالی فرهنگ و معرفت، اصحاب قلم و مسئولان، این آیین را با روح و ریحان گرامی می‌دارم.

رونمایی از مجموعه یاران راستین مشتمل بر بازخوانی واقعی منش و مشق شهیدان آیت‌الله شهید بهشتی و محمدعلی رجایی، نماد‌های ماندگار عقلانیت و اخلاق در عرصه تعلیم و تربیت و سیاست، در طلیعه هفته دولت، اقدامی شایسته و درخور تحسین است. این اثر که برآمده از خاطرات، تجربه زیسته و زبان فرهنگی پیشکسوت دوست‌داشتنی، برادر عزیزمان جناب آقای دکتر حسین رثایی، با شهیدان جاوید بهشتی و رجایی است، بیش از پیش نشانگر نقش معلمان در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب در سپهر فرهنگ و سیاست جامعه است.

این آیین، تجلیل از سیر و سلوک معلمی را به عنوان اسوه …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت
روزنامه هفت صبح

نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت

ماندگاری مناسب، دسترسی آسان و قیمت نسبتا پایین نیز نخود را به گزینه‌ای قابل‌دسترس برای خانواده‌هایی با بودجه‌های مختلف تبدیل کرده است
 عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم
سایت هم میهن

عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم

وزیر امور خارجه عمان روز پنجشنبه تاکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفاهی کل منطقه نیست.
 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.
 دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است
سایت هم میهن

دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد.
 ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد
خبرگزاری ایسنا

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر از تدوین چارچوب ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از شاخص‌های موجود و نظرات صاحب‌نظران تدوین خواهد شد.
 عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت
خبرگزاری ایسکانیوز

عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت

رئیس کمیسیون امنیت ملی خطاب به آمریکا گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 زمزمه‌های حذف کالابرگ دهک‌های پردرآمد / نماینده مجلس: پرداخت کالابرگ به صورت یکسان به همه گروه‌ها قابل دفاع نیست
سایت اعتماد آنلاین

زمزمه‌های حذف کالابرگ دهک‌های پردرآمد / نماینده مجلس: پرداخت کالابرگ به صورت یکسان به همه گروه‌ها قابل دفاع نیست

قادری تاکید می‌کند: در شرایط فعلی اقتصاد کشور، پرداخت کالابرگ الکترونیک به صورت یکسان به همه گروه‌های درآمدی نه از نظر اقتصادی قابل دفاع است و نه با محدودیت‌های منابع دولت سازگاری دارد.
 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه
سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته اول شهریور ماه منتشر کردند.