قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۵۶ دقیقه قبل

هشدار فرماندهان آمریکا درباره فرسایشی شدن جنگ ایران

ژنرال‌ها و فرماندهان ارشد نظامی ارتش آمریکا به دولت این کشور و شخص وزیر جنگ درباره تبعات خطرناک جنگ علیه ایران هشدار دادند.
 هشدار فرماندهان آمریکا درباره فرسایشی شدن جنگ ایران

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

کد خبر: 788545 | ۱۴۰۵/۰۶/۰۸ ۱۹:۵۴:۴۵ اعتمادآنلاین |

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت: یک ارزیابی محرمانه اخیر هشدار داده است که ادامه عملیات گسترده در خاورمیانه، خطر تضعیف توانمندی‌های آمریکا در سایر مناطق را به همراه دارد.

به گزارش مهر، واشنگتن پست افزود: بر اساس این ارزیابی، چند تن از رهبران نظامی آمریکا به پیت هگست، وزیر جنگ توصیه کرده‌اند که ادامه عملیات گسترده علیه ایران قابل تداوم نیست و خطر تضعیف توانایی آمریکا برای مقابله با تهدیدهای دیگر، از جمله تهدیدها علیه خاک این کشور را افزایش می‌دهد.

براساس این گزارش، این هشدارها از سوی فرماندهان ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی آمریکا و همچنین فرماندهان چهارستاره مسئول نظارت بر عملیات آمریکا در سراسر اروپا، آسیا و آمریکای لاتین به هگست ارائه شده است.

واشنگتن پست با اشاره به اینکه قرار است بخشی از نیروهای آمریکا در خاورمیانه تا ماه سپتامبر و برخی دیگر تا سال ۲۰۲۷ در این منطقه بمانند ژنرال های آمریکایی درباره تداوم جنگ ابراز نگرانی کردند.

براساس این گزارش، فرماندهان فرماندهی اروپایی آمریکا، فرماندهی اقیانوس آرام آمریکا و فرماندهی جنوبی آمریکا، به همراه ارشدترین دریاسالار نیروی دریایی، در دفتر دستورات وزیر دفاع مخالفت خود را با تمدید حضور نیروها در خاورمیانه اعلام کردند. این مخالفت در سند با عنوان «عدم موافقت» درج شده است. این اصطلاح به این معناست که آنان با دستور وزیر دفاع برای تمدید حضور نیروهایشان موافق نیستند، اما با وجود این، دستور را اجرا خواهند کرد.

واشنگتن پست نوشت: فرماندهی ارتش و نیروی هوایی آمریکا با خواسته هگست برای تمدید استقرار نیروهایشان در خاورمیانه موافقت کرده‌اند، اما هر یک تأکید کرده‌اند که چنین اقدامی با خطرات قابل‌توجهی همراه خواهد بود. در مجموع، برداشت رهبران نظامی این است که عملیات جاری در ایران، که اکنون وارد ششمین ماه خود شده، بیش از حد سنگین بوده است. …



فایننشال‌تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید
سایت جماران

فایننشال‌تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید

فایننشال‌تایمز گزارش داده است که کارزار تازه واشنگتن برای تشدید انزوای اقتصادی ایران، اکنون یکی از مهم‌ترین شریان‌های تجاری تهران در دبی را هدف گرفته است؛ مسیری که دهه‌ها نقش حیاتی در واردات، مبادلات مالی و دور زدن تحریم‌ها داشته و محدود شدن آن می‌تواند هزینه تجارت ایران را افزایش دهد، هرچند شبکه‌های بازرگانی ایرانی از هم‌اکنون به‌دنبال مسیرهای جایگزین از جمله عمان و ترکیه رفته‌اند.
ماجرای گفتگوی محمدجواد ظریف با رهبر شهید و کسب اجازه برای خروج از NPT | رهبری گفتند با خروج مشکلی ندارم اما ... | در جلسه‌ شورای امنیت صحبت کردم که با نظر من مخالفت شد
سایت اقتصادنیوز

ماجرای گفتگوی محمدجواد ظریف با رهبر شهید و کسب اجازه برای خروج از NPT | رهبری گفتند با خروج مشکلی ندارم اما ... | در جلسه‌ …

اقتصادنیوز:​ حسین موسویان در کتاب جدید «ایران و آمریکا؛ تعامل یا تقابل» نوشته است: به ظریف گفتم خروج ترامپ از برجام یعنی مرگ برجام و پنج قدرت دیگر عضو برجام نیز در غیاب آمریکا قادر به اجرای برجام نخواهند بود. پس بهتر است ایران هم در اقدامی متقابل خارج شود. دوم اینکه بعد از ۱۲ سال مذاکره بالاخره ایران و قدرتهای جهانی توافق کردند که حق غنی سازی ایران بر اساس پیمان ان پی تی پذیرفته شود.
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
سایت نورنیوز

ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار

ترامپ درحالی از توافق تاریخی نفتی با ونزوئلا و دسترسی آمریکا به بیش از 65 میلیارد بشکه ذخایر این کشور خبر داده که روایت واشنگتن درباره بازگشت صادرات نفت از هرمز به وضعیت عادی، با داده‌های میدانی و فشار فزاینده بازار فرآورده‌ها همخوان نیست و از این رو به فضای روانی جایگزین برای مدیریت بحران انرژی نیاز دارد.
۹ نشانه از زمانی که بازی دیجیتال دیگر تفریح نیست
سایت هم میهن

۹ نشانه از زمانی که بازی دیجیتال دیگر تفریح نیست

روانشناس بالینی و استاد دانشگاه با هشدار نسبت به علائم وابستگی به بازی‌های رایانه‌ای، گفت: وقتی بازی‌های دیجیتال از یک تفریح سالم فراتر می‌رود و به اولویت اصلی زندگی فرد بدل می‌شود، می‌تواند نشانه‌ای از اختلال یا وابستگی رفتاری باشد؛ وضعیتی که در آن، بازی نه‌تنها زمان و انرژی فرد را می‌بلعد بلکه بر روابط، تحصیل، کار و سلامت روان او نیز اثر می‌گذارد.
آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

قاره آمریکا اکنون نه تنها به لحاظ حجم تولید، بلکه به لحاظ پویایی و رشد، به مرکز جدید قدرت انرژی در جهان تبدیل شده است.
باید از ترامپ تشکر کرد
سایت هم میهن

باید از ترامپ تشکر کرد

آینده منطقه ما در گرو توسعه روابطی قدرتمند و متقابلاً سودمند با چین است. در ایران، این دیدگاه بیش از پیش در میان هم ساختار سیاسی و هم افکار عمومی جای خود را باز کرده است.