قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی نه تنها از منطقه، بلکه از تمام کشورهایی که امروز میزبان پایگاه‌های تروریستی شما هستند، اخراج می‌شوید

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به آمریکا هشدار داد که به زودی از منطقه اخراج خواهند شد.
 هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی نه تنها از منطقه، بلکه از تمام کشورهایی که امروز میزبان پایگاه‌های تروریستی شما هستند، اخراج می‌شوید

کد خبر: 785420 | ۱۴۰۵/۰۵/۱۴ ۱۱:۵۰:۰۶ اعتمادآنلاین |

ابراهیم عزیزی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مطلبی در صفحه شخصی خود با انتشار تصویری در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«دور نیست روزی که نه تنها از منطقه، بلکه از تمام کشور هایی که امروز میزبان پایگاه های تروریستی شما هستند، اخراج شوید.

‌آن روز روزی است که مجبورید همه سرمایه‌ی پایگاه‌هایتان را برای تامین امنیت در خاک خودتان هزینه کنید...» اخبار مرتبط رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران به هر اقدام آمریکا «دردناک و پشیمان‌کننده» خواهد بود + ویدئو اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: احتمالا آمریکا ۳ تا ۱۰ روز آینده به ایران حمله کند/ گویا یک خلبان…



۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ (در صورت لزوم) صد بار هم به ایران حمله می‌کردم

ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 


۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند


۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

روایتی از دلالان جنگ | انعقاد قرارداد شرکت مورد حمایت پسر ترامپ برای حفاظت از زیرساخت‌های انرژی خاورمیانه

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت پاوروس که در زمینه تولید پهپاد و رادار فعالیت می‌کند، روز پنجشنبه، ۲۹ مرداد، اعلام کرد که طبق سیستمی که در اختیار دارد، تهدیدات پهپادی را شناسایی، ردیابی و طبقه‌بندی و اطلاعات را به یک مرکز کنترل مرکزی در محل مشتری ارسال می‌کند تا به اپراتور‌ها تصویری واحد از فعالیت هوایی در منطقه ارائه دهد.

پسران ترامپ در شرکت پاوروس

پاوروس هویت مشتری یا محل استقرار تکنولوژی ضد پهپادی را فاش نکرد.

این قرارداد، تقاضای درحال رشد برای مقابله با پهپاد در خاورمیانه را نشان می‌دهد.

به گفته این شرکت، این قرارداد شامل تامین سخت‌افزار، نرم‌افزار، فعال‌سازی محل استقرار، نصب و یک برنامه نگهداری ۲۴ ماهه است.

پاوروس اعلام کرد که این سیستم را برای ادغام یک رهگیر پهپاد به نام گاردین ساخته است که مسیری را برای گسترش قابلیت‌های تشخیص ارائه می‌دهد.

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم و فشار بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند

برت ولیچوویچ، یکی از بنیانگذاران این شرکت و رئیس پاوروس، در این خصوص گفت: این قرارداد تجاری منعکس‌کننده مسیری است که ما معتقدیم بازار ضد پهپاد به سمت آن می‌رود؛ یعنی به سمت حفاظت یکپارچه و شبکه‌ای از زیرساخت‌های حیاتی نفت و گاز.

شرکت پاوروس سیستم‌های خودران برای دفاع و حفاظت از زیرساخت‌ها از جمله سکو‌های سنگین، سیستم‌های هوایی و دریایی خودران و فناوری پشتیبانی ماموریت می‌سازد.

منبع: ایرنا




 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور، بی‌حجابی و ولنگاری موجود را نتیجه ترک فعل دستگاه‌های مسئول دانست و گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه قرار دهند و دستگاه‌های فرهنگی و حاکمیتی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.

 هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه در بیانیه‎‌ای تاکید کرد: هیات‌حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد.

 خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟

اقتصادنیوز: تأکید شدید آدیتیانات بر هویت هندو نتوانسته حمایت همه مردم را به دست آورد. او در انتخابات ایالتی سال ۲۰۲۲ توانست برای دومین دوره به مقام خود بازگردد، اما دو سال بعد حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) به رهبری مودی در انتخابات سراسری با شکست غیرمنتظره‌ای در اوتار پرادش مواجه شد. این شکست نشان داد که حتی در مهم‌ترین پایگاه سیاسی جریان هندوگرا نیز حمایت از حزب حاکم تضمین‌شده نیست.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.