قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

دیدار پزشکیان با سید حسن خمینی

رئیس‌جمهور در این دیدار، ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت مرحومه نساءالسادات آل‌یاسین، همسر آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی(ره) و مادر همسر آیت‌الله سید حسن خمینی، با ایشان و خانواده محترمشان ابراز همدردی کرد.
 دیدار پزشکیان با سید حسن خمینی

کد خبر: 786375 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۲ ۲۱:۵۵:۵۲ اعتمادآنلاین |

ظهر امروز، پنجشنبه ۲۲ مرداد، همزمان با سالروز شهادت امام رضا(ع)، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ایران با حضور در جماران با آیت‌الله سید حسن خمینی دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، رئیس‌جمهور در این دیدار، ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت مرحومه نساءالسادات آل‌یاسین، همسر آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی(ره) و مادر همسر آیت‌الله سید حسن خمینی، با ایشان و خانواده محترمشان ابراز همدردی کرد. اخبار مرتبط ببینید| پزشکیان: تکلیف جنگ با دولت نیست و رهبری و فرماندهان نظامی تصمیم خواهند گرفت ببینید| واکنش پزشکیان به حواشی پیام رهبر انقلاب درباره تفاهم‌نامه آتش‌بس



۴۹ دقیقه قبل / سایت جماران

ربیعی، دستیار پزشکیان: مسئله بنزین تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست/ هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد

به گزارش جماران، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور در یادداشتی با عنوان «دانشگاه، نهادسازی و مسئولیت اجتماعی دانش‌آموختگان» نوشت:

 یکی از آرزوهای دیرین فارغ التحصیلان دانشگاه علامه، تشکیل انجمنی از فارغ‌التحصیلان دور و نزدیک این دانشگاه بود. به همین منظور و با همت رئیس دانشگاه، جلسه‌ای در این هفته تشکیل شد. هر کدام از فارغ التحصیلان قدیمی و پیشکسوت نکاتی را مطرح کردند.

من نیز در این جلسه به چند نکته اشاره کردم:  دانشگاه؛ بخشی از مسیر یادگیری و زندگی

دانشگاه برای بسیاری از ما نه فقط صرفا محلی برای تحصیل، بلکه بخشی از زندگی، تجربه، شکل‌گیری نگاه و ساخته‌شدن توانایی‌های ماست. بخش مهمی از آنچه امروز در عرصه‌های علمی، اجتماعی و حرفه‌ای برای عرضه داریم، از سال‌هایی آمده است که در دانشگاه آموختیم و زیستیم. از همین رو، دانشگاه حقی بر گردن دانش‌آموختگان دارد؛ حقی که پاسخ به آن، تنها در یادآوری خاطرات دوران تحصیل خلاصه نمی‌شود، بلکه باید در پیوندی فعال، مستمر و مسئولانه میان دانش‌آموختگان و دانشگاه بازتاب یابد.

دانشگاه علامه طباطبائی، به‌ویژه برای کسانی که بخشی از عمر و آموزش خود را در دانشکده علوم اجتماعی آن، در سه‌راه ضرابخانه، گذرانده‌اند، تنها یک نام یا یک ساختمان نیست. این دانشگاه در شکل‌گیری مسیر فکری و حرفه‌ای شمار زیادی از دانش‌آموختگان نقش داشته است. گردهم‌آمدن امروز دانش‌آموختگان و تلاش برای تاسیس انجمن آنان می‌تواند پاسخی به همین حق باشد؛ تلاشی برای آنکه دانش، تجربه و ظرفیت حرفه‌ای کسانی که سال‌ها در حوزه‌های گوناگون فعالیت کرده‌اند، دوباره با دانشگاه پیوند بخورد و در خدمت ارتقای آن قرار گیرد.

 

   انجمن دانش‌آموختگان؛ پیوند ظرفیت‌ها با دانشگاه

انجمن دانش‌آموختگان می‌تواند بستری برای بازگرداندن این سرمایه انسانی به دانشگاه باشد. مسئله فقط حفظ ارتباط عاطفی با محل تحصیل نیست؛ بلکه باید دید دانش‌آموختگان چگونه می‌توانند ظرفیت‌های خود را در اختیار دانشگاه قرار دهند و در ارتقای جایگاه علمی، اجتماعی و حرفه‌ای آن نقش ایفا کنند. دانشگاه زمانی پویاتر و موثرتر خواهد بود که تجربه‌های انباشته دانش‌آموختگانش، به بخشی از توان زنده و جاری آن تبدیل شود. پویایی جامعه از مسیر نهادسازی می‌گذرد

از منظر جامعه‌شناختی، پویایی جامعه و شکل‌گیری مشارکت موثر، بیش از هر چیز از مسیر نهادسازی می‌گذرد. تجربه فعالیت و زندگی اجتماعی به ما می‌آموزد که جامعه صرفا با اراده‌های فردی یا با تقلیل مشارکت به عرصه سیاست، پویا نمی‌شود. یکی از خطاهای مهم، آن است که مشارکت را تنها در مشارکت سیاسی خلاصه کنیم؛ در حالی که مشارکت پایدار، از دل نهادهای کوچک‌تر، انجمن‌ها، تشکل‌ها، سندیکاها، اتحادیه‌ها و دیگر نهادهای مدنی شکل می‌گیرد.

نهادهای میانی، میدان تمرین همکاری، گفت‌وگو، مسئولیت‌پذیری و کنش جمعی‌اند. هر نهادی که در جامعه شکل می‌گیرد، به‌خصوص اگر بر پایه علم و دانش بنا شده باشد، می‌تواند اثری بزرگ و عمیق بر جای بگذارد. بدون این نهادها و بدون ساختارهای مدنی، رسیدن به جامعه‌ای پویا و توسعه‌یافته دشوار خواهد بود. از این منظر، انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی فقط یک تشکل صنفی یا اداری نیست؛ می‌تواند گامی در مسیر تقویت نهادسازی، نزدیک‌کردن رشته‌های دانشگاهی به یکدیگر و بهره‌گیری از ظرفیت‌های میان‌رشته‌ای باشد.

 

  راه‌حل مسائل کشور، صرفا فنی و مهندسی نیست

باید پذیرفت که مسائل امروز ایران، بیش از گذشته، به نگاه علوم انسانی و علوم اجتماعی نیاز دارند. هنوز گاهی چنین تصور می‌شود که راه‌حل مسائل کشور صرفا در ابزارهای فنی و مهندسی نهفته است. این رویکرد، حتی در موضوعاتی چون اشتغال، سیاست خارجی، آب و انرژی نیز پاسخ‌گو نیست. مسائل اجتماعی پیچیده‌اند و بدون فهم رفتارهای انسانی، فرهنگ، الگوهای مصرف، سازوکارهای اعتماد، نابرابری‌ها و شیوه‌های شکل‌گیری رضایت یا مقاومت اجتماعی، نمی‌توان برای آنها راه‌حل‌های پایدار یافت. مسئله آب؛ فراتر از پروژه‌های مهندسی

برای مثال، مسئله آب را نمی‌توان فقط با پروژه‌های مهندسی، تامین تجهیزات یا انتقال آب حل کرد. هرچند راهکارهای فنی ضروری‌اند، اما به‌تنهایی کفایت نمی‌کنند. آب با الگوی مصرف، فرهنگ عمومی، سبک زندگی، وضعیت معیشتی، اعتماد اجتماعی و شیوه حکمرانی پیوند خورده است. نادیده‌گرفتن این ابعاد، حتی دقیق‌ترین راه‌حل‌های فنی را نیز با محدودیت روبه‌رو می‌کند.

 

   بنزین؛ تنها یک مسئله اقتصادی یا فنی نیست

مسئله بنزین نیز تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست. بنزین با زندگی روزمره مردم، نابرابری‌های فضایی، الگوی حمل‌ونقل، وضعیت اشتغال، هزینه‌های خانوار و احساس عدالت اجتماعی ارتباط دارد. بنابراین، هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد. بسیاری از مسائل کشور، پیش از آنکه صرفا به یک راه‌حل فنی نیاز داشته باشند، به فهمی دقیق از جامعه و به تحلیل‌های علوم انسانی و اجتماعی نیازمندند.  دانشگاه علامه و مسئولیت در برابر مسائل اجتماعی

دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز علمی کشور در حوزه علوم انسانی و علوم اجتماعی، از ظرفیت ویژه‌ای برای ایفای نقش در این عرصه برخوردار است. بخش بزرگی از دانش و تخصص مورد نیاز کشور برای فهم مسائل اجتماعی، در چنین دانشگاهی متمرکز است. مسئله اصلی آن است که این ظرفیت علمی، بیش از گذشته با نیازهای واقعی جامعه و فرآیند حل مسائل کشور پیوند بخورد.

امروز توجه جدی به علوم انسانی و علوم اجتماعی، یک انتخاب تشریفاتی یا دانشگاهی نیست؛ ضرورتی برای فهم بحران‌ها و یافتن راه‌حل‌های پایدار است. انجمن دانش‌آموختگان نیز می‌تواند در همین مسیر نقش ایفا کند: پیوندزدن دانشگاه، تجربه حرفه‌ای دانش‌آموختگان و مسائل واقعی جامعه. این شاید مهم‌ترین سهمی باشد که می‌توانیم در برابر دانشگاهی ادا کنیم که بخشی از مسیر یادگیری، زندگی و تجربه ما در آن شکل گرفته است.

 


۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

پزشکیان آب پاکی را روی دست منتقدان ریخت / بنزین ۱۳۰ هزار تومانی و فروش ۱۵۰۰ تومانی؛ رئیس جمهور چه گفت؟ / جزئیات مهم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، صبح امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، درباره وضعیت قیمت بنزین و فشار مالی دولت صحبت کرد و گفت: «چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟»

پزشکیان در واکنش به انتقادها درباره بنزین گفت:

جدا از بحث محدودیت‌های مالی و محاصره دریایی دشمن که کار صادرات و واردات ما را با مشکل مواجه کرده است، چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و بعد آن را ۱۵۰۰ تومان بفروشد و در ادامه برای افزایش اعتبار کالابرگ، رفع تعهدات مالی گندم‌کاران، بیمه‌ها، معیشت کارگران، بازنشستگان و کارمندان با محدودیت مواجه شویم؟

 

«برای من قابل قبول نیست که در این کشور مسئول باشم اما عده‌ای در هزینه معیشت، سلامت و درمان خود مشکل داشته باشند.»

<!– پ

–>


۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پزشکیان: کسانی که دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند ایرانی نیستند

رئیس جمهور پزشکیان اظهار داشت: کسانی که در آن سوی مرزها نشسته‌اند و دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند که انسان از شنیدن آن شرم می‌کند، آن‌ها ایرانی نیستند.

وی افزود: اما کسانی که با تمام وجود چند ماه در خیابان‌ها ماندند و نقشه دشمنان را خنثی کردند، شایسته قدردانی هستند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همچنین کسانی که نیامدند اما با دشمن هم همکاری نکردند، شایسته قدردانی هستند. امیدوارم بتوانیم این وحدت را روزبه‌روز در کشور تقویت کنیم و متحد شویم.

پزشکیان گفت: دولت در تلاش است مشکلات را حل کند؛ در این مدت، به رغم همه مشکلات، دستاوردهای زیادی هم داشتیم که به آنها پرداخته نشد. منکر کمبودها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم.




 پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی
۴۸ دقیقه قبل / سایت عصرایران

پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی

نیروهای دموکراتیک سوریه تحت رهبری کردها برای سال های طولانی با حمایت آمریکا، کنترل شرق و شمال سوریه را در دست داشتند.

 فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

سنتکام اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به همراه گروه ضربت خود وارد خاورمیانه شده و در دریای عرب مستقر گردیده است.

 برخی بی‌آنکه بدانند با مذاکره مخالفند
۹ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

برخی بی‌آنکه بدانند با مذاکره مخالفند

دبیرکل حزب اتحاد ملی ایران با بیان اینکه عده‌ای آگاهانه شرایط کشور را نادیده می‌گیرند، درباره اینکه تحریف مفهوم دیپلماسی و کوچک جلوه دادن مذاکره از سوی منتق...

 روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 دکتر پزشکیان انتخاب رئیس‌جمهور جدید بنگلادش را تبریک گفت
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دکتر پزشکیان انتخاب رئیس‌جمهور جدید بنگلادش را تبریک گفت

رئیس‌جمهور کشورمان در پیامی انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس‌جمهور بنگلادش را تبریک گفت و بر آمادگی ایران برای تعمیق روابط دیرینه و توسعه همکاری‌های دوجانبه با این کشور تاکید کرد.

 ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد
۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد

امام جمعه موقت تهران با اشاره به عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ اخیر گفت: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ارتش و سپاه توانست برتری تسلیحاتی دشمن را خنثی و توازن قو...