قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

ادعای مقام پاکستانی درباره تداوم مذاکرات بر سر بازگشایی تنگه هرمز و پایان درگیری‌ها

یک مقام پاکستانی مدعی تداوم مذاکرات بر سر بازگشایی تنگه هرمز و پایان درگیری‌ها میان ایران و آمریکا شد.
 ادعای مقام پاکستانی درباره تداوم مذاکرات بر سر بازگشایی تنگه هرمز و پایان درگیری‌ها

کد خبر: 786906 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۸:۲۰:۱۷ اعتمادآنلاین |

یک مقام دولتی پاکستان در اظهاراتی به «ام‌اس ناو» مدعی شد که مذاکرات برای بازگشایی تنگه هرمز و پایان مسالمت‌آمیز جنگ ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد.

«طاهر اندرابی» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان پیش‌تر نسبت به نتیجه رسیدن مذاکرات ابراز خوش‌بینی کرده بود. وی گفته بود: «پاکستان تمام تلاش خود را برای آوردن دو طرف به پای میز مذاکره انجام می‌دهد.»

کاخ سفید اما به درخواست «ام‌اس ناو» برای اظهارنظر پاسخ نداد.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری خود در پاسخ به سوال ایسنا درباره درستی یا نادرستی گزارش یکی از رسانه‌های آمریکایی مبنی بر اینکه آمریکا برای اطمینان از اینکه تیم مذاکره‌کننده ایران و روند مذاکرات مورد حمایت نیروهای مسلح و سپاه است، از طریق یک کانال غیررسمی در اقلیم کردستان عراق با سپاه پاسداران در ارتباط بوده تا از مورد اعتماد بودن این مذاکرات اطمینان حاصل کند و اینکه گفته شده نشست محرمانه‌ای نیز بین ایران و آمریکا در اربیل برگزار شده است؟ با رد موضوع نشست محرمانه میان ایران و آمریکا گفت: این خبر ساختگی است.

وی در خصوص سوالی درباره میانجی‌گری اروپایی‌ها میان ایران و آمریکا و اخبار منتشر شده در این زمینه گفت: پاکستان میانجی اصلی ایران و آمریکاست و قطر هم تلاش می‌کند. اینکه برخی کشورهای اروپایی در تماس‌هایی که با ما دارند دیدگاه‌هایی مطرح کنند و آمادگی خود را برای به‌کار گرفتن مساعی جمیله خود ابراز کنند، امری کاملا طبیعی است ولی به این معنا نیست که ما میانجی جدیدی در تحولات مرتبط با روابط ایران و آمریکا داشته باشیم. اساسا مسئله ما در ارتباط با آمریکا، بحث میانجی نیست بلکه موضوع به نوع نگاه آمریکا، اشتباهات محاسباتی‌ و اصرار بر روش‌ها و رویکردهایی که صدها بار شکست آن تجربه شده بازمی‌گردد اما هیات حاکمه آمریکا کماکان اصرار دارد همان مسیرهای تجربه‌شده را دوباره بیازماید. قطعا نتیجه‌ای جز موارد قبلی عایدشان نخواهد شد.

  اخبار مرتبط سخنگوی وزارت خارجه: میانجی موضوعات مرتبط با ایران و آمریکا، پاکستان است و قطر هم تلاش می‌کند/… نخست‌وزیر پاکستان: در همکاری با عربستان و ترکیه، به ایفای نقش سازنده خود در تضمین دفاع از منطقه،…



۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

حمایت‌ها از مولوی عبدالحمید در پی اظهارات «تفرقه‌انگیز» یک مقام استانی | انصاف نیوز

کانال رسمی دفتر امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در گزارشی از آنچه «موج حمایت» از مولوی عبدالحمید در پی اظهارات یک مقام ارشد استانی خوانده، از صدور بیانیه و دیدار علما، معتمدان و نمایندگان طوایف سیستان‌وبلوچستان و همچنین حمایت برخی خطیبان و علمای اهل‌سنت در دیگر استان‌ها و کشورهای افغانستان و پاکستان خبر داده است.

متن کامل گزارش دفتر مولوی عبدالحمید به نقل از کانال رسمی دفتر او:

پس از آنکه شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در نماز جمعه زاهدان از موج آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی و عدم برخورد قاطع با عوامل آن انتقاد کرد، یکی از تریبون‌داران و مسئولان ارشد استانی با اشاره‌ای تلویحی و کنایه به مولانا عبدالحمید، سخنانی توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح کرد که با موجی از اعتراض علما، معتمدان، دانشگاهیان، ریش‌سفیدان، طوایف و اقشار مختلف مردم در داخل و خارج از کشور مواجه شد.

علما، مدیران و مدرسین مدارس دینی، ریش‌سفیدان، معتمدان و اقوام و طوایف مختلف سیستان‌‌وبلوچستان، در بیانیه‌ها و دیدارهای جداگانه، ضمن اعتراض به سخنان آن مسئول ارشد استانی، حمایت خود را از مواضع مولانا عبدالحمید ازجمله سخنان ایشان پیرامون ضرورت مبارزه با آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی اعلام کردند. همچنین در شماری از این بیانیه‌ها با تأکید بر لزوم حفظ حرمت شخصیت‌های دینی و مورد اعتماد مردم و پرهیز از طرح سخنان اختلاف‌برانگیز و تفرقه‌افکنانه، بر عزل و جابه‌جایی این مسئول تأکید شده‌ است.

حضور پرشور علما و طوایف در دفتر عبدالحمید

موج حمایت‌های گستردهٔ مردمی از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید از سطح بیانیه‌ها فراتر رفته و طی روزهای اخیر، وفدهایی از علما، ریش‌سفیدان، معتمدان و نمایندگان طوایف مختلف سیستان‌وبلوچستان، به‌صورت خودجوش با حضور در دفتر شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، حمایت و همبستگی خود را با ایشان اعلام کرده‌اند.

نمایندگان طوایف و مناطق مختلف استان در این دیدارها با قرائت بیانیه، بر جایگاه دینی و اجتماعی مولانا عبدالحمید و نقش ایشان در دفاع از حقوق مردم و برقراری امنیت و آرامش تأکید کرده‌اند.

در این دیدارها که تا لحظهٔ تنظیم گزارش همچنان ادامه دارند، بر این نکته نیز تأکید شده که مردم سیستان‌‌و‌بلوچستان خواهان امنیت، آرامش و برخورد قاطع با عوامل سرقت، راه‌زنی، آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی هستند و مسئولان باید رسیدگی به این مطالبات و خواسته‌ها را مورد توجه جدی قرار دهند.

حمایت گستردهٔ خطیبان جمعه سیستان‌وبلوچستان

علاوه بر صدور بیانیه‌های متعدد و انجام دیدارهای پرشمار و خودجوش، خطیبان جمعه اهل‌سنت در نقاط مختلف سیستان‌‌وبلوچستان نیز در خطبه‌های نماز جمعه، حمایت خود را از مولانا عبدالحمید و اعتراض و محکومیت شدیدشان را از سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه ایشان اعلام و بر ضرورت حفظ حرمت علما و شخصیت‌های مورد احترام و اعتماد مردم تأکید کردند.

خطیبان جمعهٔ اهل‌سنت همچنین بیان مطالبات و مشکلاتی ازجمله حفظ امنیت و لزوم برخورد با معضلاتی همچون آدم‌ربایی، گروگانگیری و باج‌خواهی که اخیراً بارها از سوی مولانا عبدالحمید مطرح شده‌اند «مطالبه‌ای عمومی» دانسته و تصریح کرده‌اند که این خواستهٔ عمومی باید با رسیدگی جدی و مسئولانه مواجه شود، نه با توهین و تخریب و فرافکنی.

حمایت خطیبان جمعه و علمای اهل‌سنت در دیگر استان‌ها

موج حمایت از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به سیستان‌وبلوچستان محدود نمانده است و برخی از خطیبان جمعه، علما، مدرسان مدارس دینی و نخبگان اهل‌سنت در استان‌های خراسان، گلستان و کردستان، ضمن حمایت از مواضع مولانا عبدالحمید، نسبت به سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه ایشان اعتراض کرده و بر ضرورت حفظ حرمت شخصیت‌های دینی، پرهیز از ادبیات تفرقه‌انگیز و توجه به دغدغه‌ها و مطالبات مردم تأکید کرده‌اند.

حمایت در آن سوی مرزها

دامنه حمایت‌ها از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به خارج از کشور نیز کشیده شده است.

مجمع علمای نیمروز در افغانستان با انتشار بیانیه‌ای، ضمن اعلام حمایت از مولانا عبدالحمید و تأکید بر جایگاه دینی، علمی و اجتماعی ایشان، نسبت به سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه مولانا عبدالحمید واکنش نشان داده است.

همچنین رئیس شورای سراسری بلوچ‌های افغانستان و شماری از علما و نخبگان بلوچ در این کشور، حمایت خود را از مولانا عبدالحمید و مواضع ایشان اعلام کرده‌اند.

در پاکستان نیز برخی از علما و شخصیت‌های بلوچ در سخنرانی‌ها و موضع‌گیری‌های خود، حمایتشان را از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید اعلام کرده و هرگونه توهین به ایشان را محکوم کرده‌اند.

این حمایت‌ها نشان می‌دهد که تحولات مربوط به مولانا عبدالحمید در میان علما، نخبگان و جوامع خارج از سیستان‌وبلوچستان نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

تأکید بر پیگیری مطالبات و دغدغه‌های مردم

موج حمایت‌ها از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید درحالی همچنان ادامه دارند که محور سخنان اخیر ایشان، همچون گذشته، طرح دغدغه‌های مردم و انتقاد از وضعیت امنیتی و گسترش آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی در منطقه بوده است.

مولانا عبدالحمید همواره بر ضرورت شنیدن صدای مردم و رسیدگی به مشکلات آنان تأکید کرده‌اند.

انتهای پیام




 انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکردهای تقنینی شتاب‌زده در مجلس قابل حل باشد.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت
۱۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...

 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
۱۴ ساعت قبل / سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.

 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان