
به گزارش خبرنگار اقتصادی رکنا، علیرضا لطفی، مدیر مخابرات منطقه تهران، در نشست خبری امروز با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت های ارتباطی در کشور گفت: اگر بخواهم یک بار دیگر برای اصحاب فرهیخته رسانه موضوع را تکرار کنم، شاید صرفاً به لحاظ یادآوری باشد؛ همان طور که تاکید کردیم، برای تحول، جهانی شدن و پیشرفت کشورمان مسیری جز توسعه فناوری نداریم و راه دیگری وجود ندارد.
وی افزود: هر قدر موضوع توسعه فناوری به تاخیر بیفتد، طبیعتاً همه موضوعات دیگر در حوزه های مختلف نیز به تاخیر خواهند افتاد. نمی شود درباره اقتصاد، سلامت و بهداشت، آموزش و حتی رسالت سنگینی که امروز بر عهده اصحاب رسانه است، صحبت کرد، اما توسعه زیرساختی و ارتباطی متوازن را در نظر نگرفت.
لطفی ادامه داد: درخواست من در ابتدای جلسه این است که برای اعتلای کشور و رسیدن به همه آن چیزهایی که برای جامعه مهم است، تلاش کنیم و در این زمینه تبیین بیشتری صورت بگیرد. توسعه ارتباطی فقط سرمایه گذاری ریالی نیست
مدیر مخابرات منطقه تهران با اشاره به نیازهای مخابرات برای توسعه زیرساخت ها گفت: طبیعتاً ما هم برای این توسعه نیازهایی داریم. این نیازها صرفاً از جنس منابع ریالی و سرمایه گذاری کلان نیست؛ بلکه موضوع این است که حاکمیت پای کار این توسعه باشد.
وی تصریح کرد: در همه دنیا و در همه کشورهایی که رشد خوبی در مسیر توسعه جهانی داشته اند، در این حوزه سرمایه گذاری های جدی انجام شده است. سرمایه گذاری جدی با شعار دادن متفاوت است.
لطفی گفت: البته مخاطب من در این قسمت قطعاً وزارت ارتباطات نیست؛ چرا که وزارت ارتباطات بیشترین ارتباط را با مجموعه مخابرات داشته است. مخاطب اصلی من در این بخش حاکمیت است. نیاز است کمک های جدی صورت بگیرد.
وی افزود: این کمک ها به ویژه در شهرهای بزرگ، به خصوص شهر بزرگ تهران و این شهر به عنوان پایتخت، ضرورت و اضطرار بیشتری دارد. قفل توسعه ارتباطی تهران باید باز شود
مدیر مخابرات منطقه تهران با بیان اینکه توسعه زیرساخت ارتباطی کشور بدون توسعه تهران کامل نخواهد شد، اظهار کرد: اگر بخواهیم موضوع زیرساخت ارتباطی را در کشور جلو ببریم، حتماً بدون تهران در بقیه جاها هم به …













