قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۶/۰۷

وزیر امور خارجه: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند

رکنا اقتصادی: عراقچی نوشت: بازیگران همسو با اسرائیل نیز با ارائه ارزیابی‌های خوش‌بینانه و غیرواقع‌بینانه، به دنبال ترویج و تشویق ادامه جنگ هستند. مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند.
 وزیر امور خارجه: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی در پیامی در شبکه ایکس نوشت:

بر اساس اطلاعات و ارزیابی‌های اطلاعاتی ما، تلاش‌های گسترده‌ای برای دستکاری و جهت‌دهی به بازارهای انرژی در جریان است. برخی عناصر دولت آمریکا با استفاده از رسانه‌های ساده‌لوح و زودباور، درصدد تأثیرگذاری بر قیمت‌ها برای کسب منافع شخصی و در عین حال، گرفتار نگه داشتن رئیس‌جمهور آمریکا در جنگی هستند که در آن شکست خورده است.

بازیگران همسو با اسرائیل نیز با ارائه ارزیابی‌های خوش‌بینانه و غیرواقع‌بینانه، به دنبال ترویج و تشویق ادامه جنگ هستند.

مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند.

  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1243368 …




یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026