قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

3 سانحه مرگبار در یک هفته تهران با 3 جانباخته

حوادث رکنا: رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از ثبت 3 تصادف فوتی در بزرگراه‌های پایتخت طی هفته دوم مردادماه خبر داد و گفت: بی‌توجهی به جلو، تغییر مسیر ناگهانی و عبور غیرمجاز عابران از عرض بزرگراه‌ها، جان 3 شهروند را گرفت.
 3 سانحه مرگبار در یک هفته تهران با 3 جانباخته

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، با اعلام ثبت 3 سانحه فوتی در بزرگراه‌های پایتخت طی هفته دوم مردادماه، نسبت به تداوم رفتارهای پرخطر رانندگان و عابران هشدار داد.

وی اظهار کرد: بررسی‌های پلیس نشان می‌دهد بی‌توجهی به جلو، تغییر مسیر ناگهانی و عبور غیرمجاز عابران از عرض بزرگراه‌ها از مهم‌ترین عوامل وقوع این حوادث بوده است؛ سوانحی که متأسفانه به جان باختن 3 شهروند انجامید و بار دیگر ضرورت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به ایمنی در معابر بزرگراهی را یادآور شد.

حادثه نخست؛ برخورد با عابر در بزرگراه رستگاری‌مقدم

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: نخستین حادثه ساعت 22:27 روز شنبه 10 مرداد در مسیر بزرگراه رستگاری‌مقدم به سمت بزرگراه امام رضا(ع)، روبه‌روی پارک جنگلی توسکا رخ داد. در این سانحه، راننده یک دستگاه خودروی سواری به علت عدم توجه کافی به جلو و اطراف با عابر پیاده‌ای که به صورت غیرمجاز و غیرایمن از عرض بزرگراه عبور می‌کرد، برخورد کرد.

وی افزود: در پی این حادثه، عابر پیاده مردی 57 ساله بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باخت. …




شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026