قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

بیانی: با این وضعیت فقط باید خواب قهرمانی آسیا را ببینیم

رکنا ورزشی: هافبک سابق استقلال با انتقاد شدید از وضعیت فوتبال ایران، نقش دلال‌ها، هزینه‌های نجومی قراردادها و ضعف زیرساخت‌ها را از عوامل اصلی عقب ماندگی فوتبال کشور دانست.
 بیانی: با این وضعیت فقط باید خواب قهرمانی آسیا را ببینیم

به گزارش رکنا، شاهرخ بیانی درباره تمدید قرارداد سهراب بختیاری زاده به عنوان سرمربی استقلال اظهار داشت: سهراب مربی جوان و خوبی است و مهم‌ترین نکته این است که از جنس استقلال محسوب می‌شود. او در دو مقطع فصل گذشته هدایت تیم را بر عهده داشت و نتایج قابل قبولی گرفت. در شرایطی که بسیاری از مربیان حاضر به قبول مسئولیت نبودند، تمدید قرارداد با او تصمیم درستی بود.

وی درباره نیاز استقلال به تقویت کادر فنی گفت: قطعا تیم نیاز به کمک دارد. استقلال در لیگ، جام حذفی و مسابقات آسیایی کار سختی خواهد داشت و فقط یک مربی نمی‌تواند همه کارها را انجام دهد. حضور یک مربی خارجی دیگر در کنار بختیاری زاده می‌تواند به تیم کمک کند.

بیانی درباره شانس موفقیت استقلال در فصل جدید تاکید کرد: اتحاد تیمی مهم‌ترین عامل موفقیت است. اگر سهراب بتواند این اتحاد را ایجاد کند، استقلال می‌تواند برای کسب جام تلاش کند.

پیشکسوت استقلال درباره جدایی رامین رضاییان نیز گفت: قرارداد او رقم بالایی داشت و وقتی درخواست افزایش قابل توجهی مطرح شد، طبیعی بود که باشگاه شرایط را بررسی کند. فوتبال ایران نباید به جایی برسد که رقم قراردادها با واقعیت فاصله زیادی داشته باشد.

وی با انتقاد از شرایط مدیریتی فوتبال ایران گفت: همه دنیا از پیشرفت فوتبال عربستان و جذب ستاره‌های بزرگ لذت می‌برند، اما ما به جای پیشرفت، پسرفت کرده‌ایم. زمانی باشگاه‌های ایرانی بازیکن سازی می‌کردند، اما امروز استعدادها را پرورش می‌دهیم و وقتی به بازیکن تبدیل می‌شوند، آنها را از دست می‌دهیم و به سراغ بازیکنان دیگر می‌رویم.

هافبک سابق تیم ملی ادامه داد: فوتبال ما دست یک مشت دلال است که آن را می‌چرخانند و بیشترین سود را از این شرایط می‌برند. اگر بخشی از پول قراردادهای سنگین صرف آکادمی‌ها و زیرساخت‌ها شود، می‌توانیم بازیکنان زیادی به فوتبال معرفی کنیم.

بیانی همچنین با اشاره به مشکلات زیرساختی فوتبال ایران گفت: وقتی هنوز زمین تمرین مناسب نداریم، نباید انتظار موفقیت در آسیا داشته باشیم. تیم‌های ایرانی سال‌هاست در رقابت‌های آسیایی ناکام می‌مانند و این موضوع تبدیل به یک روند عادی شده است.

وی در پایان گفت: بازیکنی که عملکرد معمولی دارد نباید قراردادهای نجومی دریافت کند. با این شرایط باید خواب قهرمانی آسیا را ببینیم. نسل ما با امکانات کمتر توانست در آسیا قهرمان شود، اما امروز با وجود هزینه‌های بیشتر، تیم‌های ایرانی حتی از مرحله گروهی هم عبور نمی‌کنند. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1236894

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: یادی کنیم از دکوراسیون جشن تولد یکسالگی جان پسر مینا مختاری و بهرام رادان /جشنی ساده اما چشم نواز مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث راز کشف جسد زن اسکاتلندی در چمدان چه بود؟/ بوکسور معروف هدف تحقیقات پلیس قرار گرفت دسیسه تلخ برای لیلای 17 ساله / مرد تنومند در رستوران متروکه در کمین بود «خفاش شب» چگونه شناسایی شد؟ / تشکیل اتاق بحران برای شکار قاتل سریالی عجیب ترین درخواست طلاق نوعروس تهرانی از داماد بخت برگشته! + نظر کارشناس عکس ها / این زن چشم رنگی یک تیم فوتبال 11 نفره پسر زایید ! / عجیب ترین هدف یک مادر ! فیلم / محاصره یک خانه در شرق تهران توسط موش‌های فاضلابی/ زن تهرانی: در اتاق‌ها می‌چرخند و زندگی می‌کنند! فیلم / «به مادرم بگویید مرا عفو کند...» / آخرین ویدئوی دلخراش مهاجر افغان پیش از مرگ در بیابان نیمروز / قربانیان تشنگی در مسیر ورود غیرقانونی به ایران تبلیغات تبلیغات



۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

لیگ برای بختیاری‌زاده و استقلال تازه آغاز شد؛ قصه سهراب به نوشدارو می رسد یا آتش سیاوش؟ - پارس فوتبال

 استقلال در پایان روز اول هفته دوم، با پیروزی در قائمشهر در صدر جدول ماند. روز دوم، فقط پرسپولیس می‌توانست این جایگاه را بگیرد که همین اتفاق هم افتاد. تفاضل گل دو تیم مثبت ۵ و قرمزها به لطف گل زده بیشتر، به صدر رفتند. حالا سهراب در اوج مقبولیت و محبوبیت است و بهترین شروع ممکن را داشته اما خودش بهتر از همه می‌داند که فصل برای او در حقیقت از هفته سوم آغاز خواهد شد! یعنی یکشنبه اول شهریور …

 تیم سهراب در دو بازی اول فصل ۲۶ با بهترین قرعه روبرو و برابر دو تیم تازه صعود کرده از لیگ آزادگان، به میدان رفت که همه می‌دانیم مدتی زمان می‌خواهند تا به اوج ایده آل خود برسند. چنین تیم‌هایی معمولاً کاندید اول بازگشت به لیگ آزادگان و سقوط هستند، چرا که حتی در صورت حفظ مربی و اسکلت بازیکنان، خریدهای تقویتی مدتی زمان می‌خواهند تا با سایرین هماهنگ شوند. با از دست رفتن امتیازات با ارزش ابتدای فصل، کار آنها در دور برگشت سخت می‌شود.

 در بازی اول استقلال میزبان بود و مقابل مس شهر بابک با چهار گل به برتری رسید و به صدر رفت. تیمی که برای نخستین بار در لیگ برتر حرفه‌ای بازی و بسیاری بازیکنان، مثل سرمربی‌اش، تجربه سطح اول حرفه‌ای را نداشتند. بازی پخش مستقیم برابر غول‌های پرطرفدار در پایتخت، حتی برای بازیکنانی که سال‌ها این فضا را تجربه کرده‌اند، همیشه سخت است چه رسد به بازیکنانی که نخستین تجربه آنهاست!

 نساجی هم اگرچه تیمی ریشه‌دار و با سابقه حضور در لیگ برتر است، اما با تغییر مربی و دکترین تیمداری، به جای جذب ستاره‌های پا به سن گذاشته رنگی، یک مربی متخصص کار با جوانان آورده و خریدهای تازه او زمان می‌خواهند تا جا بیفتند. با این وجود نساجی تا دقایق آخر خوب مقاومت کرد و در نهایت با یک اشتباه خودی، ۳ امتیاز را به حریف با تجربه داد.

 اما کار سخت آبی‌ها از این هفته آغاز می‌شود. بازی های ۶ امتیازی مقابل تیم‌های مدعی که تجربه ثابت کرده برای ماندن سرمربی روی نیمکت تیم بزرگ، سه امتیازش از نان شب واجب‌تر است! سهراب با تجربه دوگانه فصل قبل، بهتر از همه می‌داند که اگر در این سه بازی پیش رو بلغزد، روی کمک هیچکس برای حفظ صندلی خود نمی‌تواند حساب کند.

 استقلال در بازی پیش رو و هفته سوم در تهران، میزبان سپاهان است. بازی ۶ امتیازی همیشگی با اهمیت مضاعف، چرا که سپاهان بعد برد هفته اول در تهران مقابل آبی‌های خوزستان، بازی قبل در نقش جهان با همان نتیجه دو بر صفر به تراکتور باخت. پس چه برای ماندن در کورس و چه برای اعاده حیثیت، محرم چاره‌ای جز کسب پیروزی مقابل برادر بزرگتر میزبان قبلی ندارد. او که آبی‌ها را برده و مثل فصل قبل، بیرون خانه بهتر از خانه نتیجه گرفته است..

 در هفته چهارم استقلال به قتلگاه فصول اخیر خود می‌رود. فولاد آره نا که در این سال‌ها همیشه خاطره تلخ آبی ها را رقم زده و این بار فقط رنگ قرمز اهواز، انگیزه ذاتی برای بردن آبی ها نیست. حمید مطهری روی نیمکت، با لشکری از بازیکنان سابق پرسپولیس درون زمین، مدیر سابق پرسپولیس و یک رامین رضاییان که به میدان خواهد آمد و می‌خواهد خیلی چیزها را به استقلال ثابت کند!

 مطهری که از لحظه تصاحب این نیمکت تا پایان هفته دوم باخت نداشته، در دو هفته نخستین برد هم نیاورده و با ثبت هر نتیجه در هفته سوم، بردن این بازی حیثیتی و اعتباری برایش از نان شب واجب‌تر خواهد بود، درست مثل محرم نوید کیا! در آبادان اگر دربی خوزستان را ببرد، برای ادامه می آید و اگر ببازد، برای جبران و اثبات جرقه بودن نتیجه و اگر مساوی، برای پایان این روند!

 هفته پنجم نیز استقلال میزبان است و البته که مهم نیست کجای ایران، پذیرای حریف باشد! دربی بزرگ پایتخت و تقابل با پرسپولیس که در حال حاضر صدرنشینی را از استقلال گرفته، هیچکس نیست که در فوتبال ایران نداند این بازی هیچ ربطی به جایگاه دو تیم در جدول، بازی قبلی و بعدی، محل مسابقه، اسم بازیکنان و مربیان حاضر و خلاصه هیچ المان رایج دیگری در فوتبال برای پیروزی، ندارد!

 و برعکس، همه می دانند برنده این بازی حداقل تا نیم فصل خود را روی نیمکت بیمه کرده و بازنده، چه کار سختی برای حفظ موقعیت خود دارد. می‌بینید که سهراب تازه قرار است روزهای سخت خود را در استقلال استارت بزند! به خصوص که اسلاف او همین بازی‌های بزرگ را باختند و رفتند! اگر از آتش این ۳ بازی با امتیاز خارج شود، مسیر برایش گلستان و هیچ نیرویی نمی تواند او را بردارد. اگر هم باخت، هیچ نوشدارویی مانع از مرگش نمی شود…


۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلوب| سهراب محبوب می‌ماند؟ - پارس فوتبال

 دومین برد متوالی آبی پوشان، روحیه تیم و بویژه هواداران را دو چندان کرد. علاوه بر نتیجه، استقلال زیبا هم بازی می کند و هوادار را خوشحال کرده است.

بعد دو برد حال بازی‌های مهم و بزرگ پیش روی آبی پوشان پایتخت است، از هفته‌های سوم تا پنجم برابر سپاهان، فولاد و پرسپولیس!

 بازی‌هایی که در صورت نتیجه گرفتن استقلال، بر محبوبیت سهراب بختیاری زاده خواهد افزود، تیمی که نسبت به فصل گذشته خالی از ستاره شده و در دو هفته ابتدایی این فصل، بر پایه تفکرات سرمربی تازه به دو برد متوالی برسد و کورس صدر برسد.

 حالا دیگر هواداران استقلال، مثل فصول گذشته دنبال عیار نیستند و می خواهند تیم شان هر طور شده، فقط ببرد، حتی در دقایق پایانی با حداقل نتیجه، مانند بازی  برابر نساجی. آبی‌ها باید بتوانند از موقعیت‌های خود به گل برسند و دروازه را بسته نگه دارند. ترفندی که فعلا در دو هفته ابتدایی به نتیجه رسیده است.

 اما بازی‌های پیش روی استقلال برابر سپاهان و فولاد و دربی پایتخت، به مراتب سخت تر و سنگین تر از دو هفته ابتدایی خواهد بود. آیا سهراب بختیاری زاده که برای حفظ محبوبیت و مقبولیت فعلی، باید از بازی‌های بزرگ دست پر بیرون بیاید، قادر به ادامه این روند خواهد بود؟

محمود فخرالحاج| باشگاه خبرنگاران آزاد

شما همراهان دست‌به‌قلم خبرورزشی هم می‌توانید برای ارتباط با باشگاه خبرنگاران و ارسال یادداشت، روی این لینک کلیک فرمایید.


۲۳ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

بمب نقل و انتقالاتی استقلال ترکید؛ هافبک آبی ها راهی اسپانیا شد / شوک به استقلال؛ ستاره خط میانی آبی پوشان سر از فوتبال اسپانیا درآورد / خبر داغ از استقلال؛ هافبک آبی ها با پیراهن یک تیم اسپانیایی دیده شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ منیر الحدادی پس از جدایی از استقلال، تیم جدید خود را معرفی کرد.

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال به تیم آلباسته در لالیگا۲ اسپانیا پیوست.

او در ۲۸ بازی برای استقلال آمار ۴ گل و ۵ پاس گل را ثبت کرد.

منیر سابقه بازی برای بارسلونا، والنسیا، آلاوس، سویا، ختافه، لاس‌پالماس و لگانس را هم در کارنامه دارد.

<!– پ

–>




 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان

پس از پایان دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان ستاره های تیم فوتبال پرسپولیس با همراهی هواداران خود به تشویق ایسلندی پرداختند.

 سفر تیم ملی والیبال به روسیه
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سفر تیم ملی والیبال به روسیه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت

ابوالفضل جلالی، در جریان دیدار تم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و با ناراحتی زمین بازی را ترک کرد