قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

احتمال جلوگیری از ورود به پاساژ مهستان در صورت تداوم ناایمنی

اجتماعی رکنا؛ شهردار منطقه ۱۱ تهران با اشاره به وضعیت نامناسب ایمنی پاساژ مهستان و بی‌نتیجه ماندن وعده‌های هیئت‌مدیره برای رفع نواقص، گفت: در صورت انجام نشدن اقدامات ایمنی، مدیریت شهری موظف است طبق دستور دستگاه قضایی برای جلوگیری از ورود به این مجموعه اقدام کند.
 احتمال جلوگیری از ورود به پاساژ مهستان در صورت تداوم ناایمنی

به گزارش رکنا ؛ پاساژ مهستان در منطقه ۱۱ تهران یکی از مراکز تجاری پرتردد پایتخت است که با وجود رفت‌وآمد روزانه شهروندان، همچنان با مشکلات ایمنی مواجه است. موضوع ایمن‌سازی این مجموعه طی سال‌های گذشته بارها مطرح شده و اکنون مدیریت شهری منطقه ۱۱ از برگزاری جلسات با هیئت‌مدیره پاساژ و تعیین تکلیف برای اجرای اقدامات ایمنی خبر می‌دهد؛ با این حال، تاکنون اقدام مؤثری در این زمینه انجام نشده است.

مهدی کاظمی قمی، شهردار منطقه ۱۱ تهران درباره آخرین وضعیت پاساژ مهستان، اظهار کرد: پاساژ مهستان قرار است تحولاتی داشته باشد. خدا را شکر مردم زیادی در طول روز به این پاساژ رفت‌وآمد می‌کنند، اما متأسفانه فضای آن از نظر ایمنی وضعیت مناسبی ندارد.

وی افزود: چند جلسه با هیئت‌مدیره پاساژ برگزار کردیم و مقرر شد قراردادی با شرکتی که مورد تأیید سازمان آتش‌نشانی باشد، منعقد کنند تا اقدامات ایمن‌سازی را انجام دهد. این موضوع صورت‌جلسه هم شد و آنها قول دادند این اقدام را انجام دهند، اما متأسفانه موضوع را رها کردند.

ایمن‌سازی؛ وعده‌ای که عملی نشد

شهردار منطقه ۱۱ ادامه داد: بهانه‌ای که برای انجام نشدن اقدامات مطرح کردند، هم‌زمانی با ایام جنگ بود، اما تا امروز هیچ اقدام خاصی برای رفع مشکلات ایمنی پاساژ انجام نشده است.

قمی با اشاره به ادامه فعالیت پاساژ گفت: با توجه به اینکه در ایام محرم و سفر قرار داشتیم، موضوع جلوگیری از ورود به پاساژ مهستان را فعلاً مسکوت گذاشتیم تا شرایط به گونه‌ای پیش نرود که فعالیت کسبه و رفت‌وآمد مردم با مشکل مواجه شود.

وی تأکید کرد: اگر این اتفاق رقم نخورد و مشکل ایمنی پاساژ برطرف نشود، ما موظف هستیم طبق دستور دستگاه قضایی که پیش از این ابلاغ شده، برای جلوگیری از ورود به پاساژ اقدام کنیم.

اولویت، تأمین ایمنی شهروندان

شهردار منطقه ۱۱ تهران خاطرنشان کرد: هدف مدیریت شهری این است که مشکلات ایمنی پاساژ برطرف شود و شرایط برای ادامه فعالیت ایمن آن فراهم شود؛ چرا که این مجموعه روزانه پذیرای تعداد زیادی از شهروندان است و نمی‌توان نسبت به وضعیت ایمنی آن بی‌تفاوت بود.

موضوع ایمنی پاساژ مهستان طی سال‌های گذشته نیز بارها مطرح …



 پاکستان برای شروع مجدد مذاکرات دست به کار شد
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

پاکستان برای شروع مجدد مذاکرات دست به کار شد

خبرنگار الجزیره به نقل از منابعی که آنها را بسیار مطلع توصیف کرده، مدعی شد فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، طی یکی دو روز آینده بار دیگر به تهران سفر خواهد کرد؛ سفری که گفته می‌شود با هدف فعال‌سازی مجدد میانجیگری میان ایران و آمریکا انجام می‌شود.

 دعوت از ایران برای پیوستن به توافق مکه | موضوع در دست بررسی است
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دعوت از ایران برای پیوستن به توافق مکه | موضوع در دست بررسی است

شبکه المیادین مدعی شد: ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به توافق مکه دریافت کرده و این موضوع در حال بررسی از سوی تهران است.

 در روز چهل و دوم جنگ سوم چه گذشت؟/ تماس تلفنی عراقچی و عاصم منیر/محسن رضایی: عراقچی شروط ما را برای باز شدن تنگه به آمریکا اعلام کرده/اگر کشورهای اطراف در جنگ اقتصادی با آمریکا همراهی کنند منافعشان را می‌زنیم/گفتگوی عراقچی با وزیرخارجه مصر درباره اجرای تفاهم‌نامه تهران و واشنگتن/شبکه آی ۲۴: امارات درحال تقویت مخازن ذخیره سوخت خود با موانع فلزی برای مقابله با حملات احتمالی ایران
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

در روز چهل و دوم جنگ سوم چه گذشت؟/ تماس تلفنی عراقچی و عاصم منیر/محسن رضایی: عراقچی شروط ما را برای باز شدن تنگه به آمریکا اعلام کرده/اگر کشورهای اطراف در جنگ اقتصادی با آمریکا همراهی کنند منافعشان را می‌زنیم/گفتگوی عراقچی با وزیرخارجه مصر درباره اجرای تفاهم‌نامه تهران و واشنگتن/شبکه آی ۲۴: امارات درحال تقویت مخازن ذخیره سوخت خود با موانع فلزی برای مقابله با حملات احتمالی ایران

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 بورس در مسیر رکوردشکنی/ شاخص کل وارد کانال ۶ میلیون واحد شد
۲ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

بورس در مسیر رکوردشکنی/ شاخص کل وارد کانال ۶ میلیون واحد شد

شاخص کل بورس تهران در معاملات امروز با جهش ۱۰۸ هزار واحدی، سقف جدیدی ثبت کرد و برای نخستین‌بار وارد کانال ۶ میلیون واحد شد. همزمان ارزش معاملات به حدود ۳۱ هزار میلیارد تومان رسید و ورود پول حقیقی به بازار، نشانه‌ای از افزایش تقاضا و تقویت سمت خریداران بود.

 نتانیاهو و ترامپ را امشب در میدان انقلاب اعدام کردند
۳ ساعت قبل / سایت برترینها

نتانیاهو و ترامپ را امشب در میدان انقلاب اعدام کردند

در تجمع امشب در میدان انقلاب تهران، عروسک‌هایی با شمایل دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو به‌صورت نمادین اعدام شدند.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]