قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

راز قبوض نجومی آب در تابستان فاش شد؛ آبفا: افزایش مبلغ قبض به معنای گرانی آب نیست

رکنا اقتصادی: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با واکنش به گلایه‌ها درباره افزایش مبلغ برخی قبوض آب در تابستان، اعلام کرد هیچ افزایش قیمتی خارج از تعرفه‌های مصوب اعمال نشده و رشد رقم قبوض عمدتاً ناشی از افزایش مصرف، ورود به پله‌های بالاتر تعرفه و در برخی موارد، نصب غیراصولی پمپ آب است.
 راز قبوض نجومی آب در تابستان فاش شد؛ آبفا: افزایش مبلغ قبض به معنای گرانی آب نیست

به گزارش رکنا، در پی افزایش گلایه‌ها و انتشار مطالبی در رسانه‌ها و فضای مجازی درباره رشد مبلغ برخی قبوض آب در ماه‌های اخیر، روابط عمومی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که افزایش رقم قبض لزوماً به معنای افزایش نرخ آب‌بها نیست.

بر اساس این اطلاعیه، تعرفه‌ها و نرخ آب‌بها در ابتدای سال جاری همانند سال‌های گذشته ابلاغ شده و هیچ افزایش قیمتی خارج از چارچوب تعرفه‌های مصوب در طول سال اعمال نشده است. به گفته آبفا، افزایش مبلغ برخی قبوض می‌تواند ناشی از افزایش میزان مصرف، ورود مشترکان به پله‌های بالاتر مصرف یا برخی عوامل فنی مرتبط با نحوه نصب تجهیزات باشد.

شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به یکی از مهم‌ترین عوامل فنی مؤثر بر ثبت نادرست مصرف، اعلام کرد اتصال مستقیم پمپ آب به کنتور اقدامی غیراصولی است که می‌تواند با ایجاد مکش و ورود هوا به شبکه داخلی، باعث ثبت نادرست حجم آب عبوری از کنتور شود. بر همین اساس، تأکید شده است که پمپ آب باید پس از مخزن ذخیره و مطابق ضوابط فنی نصب شود و از اتصال مستقیم آن به کنتور خودداری شود.

در این اطلاعیه همچنین آمده است بررسی الگوی مصرف نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از مشترکان، به‌ویژه در فصل گرم سال، بیش از الگوی استاندارد تعیین‌شده آب مصرف می‌کنند و در گروه مشترکان پرمصرف و بدمصرف قرار می‌گیرند. از آنجا که آب‌بها به‌صورت پلکانی محاسبه می‌شود، افزایش مصرف و ورود به پله‌های بالاتر تعرفه، به‌طور مستقیم موجب افزایش مبلغ نهایی قبض خواهد شد.

روابط عمومی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف آب، اعلام کرد رعایت الگوی مصرف علاوه بر کمک به پایداری تأمین آب، می‌تواند هزینه قبوض مشترکان را نیز کاهش دهد.

این شرکت همچنین از مشترکانی که افزایش غیرمتعارف در مبلغ قبض خود مشاهده می‌کنند خواست موضوع را از طریق شرکت‌های آب و فاضلاب استان‌ها یا سامانه ارتباطی ۱۲۲ پیگیری کنند تا وضعیت کنتور و میزان مصرف آنها بررسی شود. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1236863

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ شروع تلخ لژیونر ایرانی / میلاد محمدی ۳۳ دقیقه دوام آورد مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث دسیسه تلخ برای لیلای 17 ساله / مرد تنومند در رستوران متروکه در کمین بود «خفاش شب» چگونه شناسایی شد؟ / تشکیل اتاق بحران برای شکار قاتل سریالی عجیب ترین درخواست طلاق نوعروس تهرانی از داماد بخت برگشته! + نظر کارشناس عکس ها / این زن چشم رنگی یک تیم فوتبال 11 نفره پسر زایید ! / عجیب ترین هدف یک مادر ! فیلم / محاصره یک خانه در شرق تهران توسط موش‌های فاضلابی/ زن تهرانی: در اتاق‌ها می‌چرخند و زندگی می‌کنند! فیلم / تصویر چهره باز و شگرد دزد سریالی طلا فروشی های چهارراه استانبول تهران + گفتگو با مرد طلافروش بازداشت عزائیل 22 ساله روی پشت بام بیمارستان / بیماران را می ترساند تبلیغات تبلیغات





 رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال
۵۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت برخی مدل‌های پرمخاطب طی یک سال ۲ تا ۴ برابر شده و دسترسی مصرف‌کنندگان به گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده را با مشکلاتی همراه کرده است.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۲۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد

شرکت سیمان لارستان با نماد «سلار» با انتشار نامه‌ای رسمی، شایعه تغییر نرخ گاز خوراک مصرفی را رد و تأکید کرد نرخ گاز خوراک و سوخت این شرکت بر اساس مصوبه‌های ابلاغی همچنان مشخص و شفاف است.

 ساخت کمد دیواری چقدر آب می‌خورد؟ / هزینه یک کمد ۱۰ متری ۲۸۰ میلیون تومان + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

ساخت کمد دیواری چقدر آب می‌خورد؟ / هزینه یک کمد ۱۰ متری ۲۸۰ میلیون تومان + جدول

قیمت کمد دیواری در تابستان ۱۴۰۵ از حدود ۱۰ میلیون تومان به ازای هر متر شروع می‌شود و در مدل‌های چوبی به بیش از ۳۱ میلیون تومان می‌رسد؛ یعنی ساخت یک کمد ۱۰ متری می‌تواند حدود ۳۰۰ میلیون تومان هزینه داشته باشد.

 ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ  لو رفت؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ لو رفت؟

واشنگتن‌پست نوشت: ترامپ گزینه‌های چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد.

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.