قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

نفت در مسیر صعود؛ برنت به ۹۱ دلار و ۵۵ سنت رسید

رکنا اقتصادی: قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه برای چهارمین روز متوالی افزایش یافت و در سایه تشدید نگرانی‌ها درباره اختلال احتمالی در عرضه خاورمیانه، به بالاترین سطوح هفته‌های اخیر نزدیک شد؛ برنت با ۵۵ سنت افزایش، ۹۱ دلار و ۵۵ سنت در هر بشکه معامله شد.
 نفت در مسیر صعود؛ برنت به ۹۱ دلار و ۵۵ سنت رسید

به گزارش خبرنگار اقتصادی رکنا، قیمت نفت در معاملات امروز، چهارشنبه، برای چهارمین روز متوالی صعودی شد؛ روندی که بیش از هر چیز تحت تأثیر افزایش ریسک‌های ژئوپلیتیکی و نگرانی بازارها نسبت به اختلال احتمالی در عرضه نفت خام از منطقه خاورمیانه قرار دارد.

نفت برنت با ۵۵ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش، به ۹۱ دلار و ۵۵ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) نیز ۵۸ سنت رشد کرد و در سطح ۸۵ دلار و ۵۲ سنت معامله شد.

هر دو شاخص نفتی در پایان معاملات روز سه‌شنبه نیز در بالاترین سطح خود از ۲۴ ژوئیه قرار داشتند و روند صعودی بازار برای چهارمین روز متوالی ادامه پیدا کرد. هرمز؛ کانون نگرانی بازار نفت

یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر قیمت نفت، افزایش ابهام درباره وضعیت تنگه هرمز و آینده روابط میان ایران و آمریکا است. کاهش امیدها به دستیابی به توافق میان دو کشور، نگرانی معامله‌گران درباره امنیت مسیرهای انتقال نفت و احتمال اختلال در عرضه را افزایش داده است.

در حالی که مقام‌های آمریکایی از امکان تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز سخن گفته‌اند، ایران روایت متفاوتی از وضعیت این مسیر راهبردی ارائه کرده و آن را همچنان مسدود اعلام کرده است. داده‌های شرکت‌های رصد تردد کشتی‌ها نیز به ابهامات موجود درباره وضعیت کشتیرانی در این آبراه مهم دامن زده است.

تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین مسیرهای انتقال نفت در جهان به شمار می‌رود و هرگونه اختلال پایدار در تردد نفتکش‌ها از این مسیر می‌تواند ریسک عرضه در بازار جهانی را افزایش دهد. کاهش ذخایر نفت آمریکا

از سوی دیگر، تازه‌ترین داده‌های مؤسسه نفت آمریکا (API) که به نقل از رویترز منتشر شده، نشان می‌دهد ذخایر نفت خام و فرآورده‌های تقطیری آمریکا در هفته گذشته کاهش یافته است؛ هرچند ذخایر بنزین افزایش داشته است.

فعالان بازار اکنون در انتظار ارزیابی دقیق‌تر وضعیت ذخایر انرژی آمریکا و تحولات عرضه در خاورمیانه هستند تا مشخص شود روند صعودی اخیر قیمت نفت تا چه اندازه می‌تواند ادامه پیدا کند.

در مجموع، ترکیب نگرانی‌های ژئوپلیتیکی، ابهام درباره تنگه هرمز و تحولات ذخایر نفت آمریکا، فعلاً دست برتر را به عوامل افزایشی در بازار نفت داده و قیمت‌ها را به محدوده بالای ۹۰ دلار برای هر بشکه رسانده است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240328

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم / خلاصه بازی الدرعیه 1 - النصر 4 مشاهده خبر خبر ویژه قیمت نفت افزایش یافت قیمت نفت در سایه تشدید تنش‌ها به مرز ۹۰ دلار رسید





 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به 20 میلیون و 326 هزار و 500 تومان رسید.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد