قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

تعویق آزمون دستیاری پزشکی به تیرماه به دلیل شرایط جنگی

اجتماعی رکنا ،دکتر طاهره چنگیز با اشاره به حواشی آزمون دستیاری امسال، از تعویق این آزمون از ۱۰ اردیبهشت به تیرماه به دلیل شرایط جنگی کشور خبر داد و دلیل رقابتی بودن آن را ماهیت رشته‌ها و محل‌های پرطرفدار دانست.
 تعویق آزمون دستیاری پزشکی به تیرماه به دلیل شرایط جنگی

 به گزارش رکنا دکتر طاهره چنگیز در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب با اشاره به حواشی آزمون دستیاری امسال اظهار کرد: آزمون دستیاری به دلیل ماهیت رقابتی خود، هر ساله از زمان ثبت‌نام تا اعلام نتایج و بسته شدن پرونده آزمون، یکی از موضوعات مورد توجه رسانه‌هاست. البته همه رشته‌ها و همه محل‌ها رقابتی نیستند و ممکن است تعدادی از صندلی‌ها خالی بماند، اما رقابت در برخی رشته‌ها و محل‌های پرطرفدار جدی است.

وی با اشاره به شرایط خاص برگزاری آزمون دستیاری در سال جاری، افزود: آزمون امسال در ابتدا قرار بود ۱۰ اردیبهشت برگزار شود، اما با توجه به شرایط جنگی کشور، امکان برگزاری آزمون در آن مقطع وجود نداشت و با تصمیم اتخاذشده، برگزاری آزمون به تیرماه منتقل شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: پس از آن نیز آزمون قرار بود در ۲۵ تیرماه برگزار شود، اما به دلیل نزدیک بودن زمان آزمون به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب و احتمال تعطیلی روزهای پیش از آن در تهران، هماهنگی‌های اداری با مشکلاتی مواجه شد و در نهایت آزمون با یک هفته تأخیر در اول مردادماه برگزار شد.

چنگیز با بیان اینکه بخشی از حواشی آزمون امسال به جابجایی زمان برگزاری آن مربوط بود، گفت: بخش دیگری از حواشی نیز مانند سال‌های گذشته به محتوای آزمون و پرسش‌هایی درباره درست یا نادرست بودن سؤالات، دوپاسخی بودن برخی سؤالات، یا وجود اشکال در آنها و همچنین کیفیت آزمون مربوط می‌شود.

وی امنیت آزمون را یکی دیگر از موضوعات مهم دانست و اظهار کرد: همواره این پرسش مطرح است که آیا سؤالات آزمون پیش از برگزاری لو رفته یا خیر و آیا تقلبی صورت گرفته است یا نه. خوشبختانه در طول سال‌های گذشته هم سازوکارهای ایمنی و امنیت آزمون تقویت شده و هم کیفیت آزمون با سازوکارهایی که پیش‌بینی شده، رو به بهبود بوده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به آمار شرکت‌کنندگان در آزمون دستیاری ۱۴۰۵ گفت: این آزمون با ثبت‌نام حدود ۱۷ هزار و ۳۰۰ نفر برگزار شد و حدود ۱۶.۵ درصد داوطلبان نیز در جلسه آزمون غایب بودند که این میزان تفاوت چندانی با آمار غیبت سال گذشته ندارد.

وی درباره تمهیدات امنیتی …