قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۱ ساعت قبل

بورس تهران در آستانه ورود به کانال ۶ میلیون واحدی / هفته طلایی سهامداران در پیش است؟

رکنا اقتصادی: شاخص کل بورس تهران در پایان هفته با رشد ۳.۶ درصدی به محدوده ۵.۹ میلیون واحد رسید و حالا تنها یک گام تا فتح کانال ۶ میلیون واحدی فاصله دارد. ورود پول حقیقی و افزایش تقاضا در گروه‌های مختلف، مهم‌ترین عوامل رشد بازار در هفته گذشته بودند.
 بورس تهران در آستانه ورود به کانال ۶ میلیون واحدی / هفته طلایی سهامداران در پیش است؟

به گزارش رکنا، بورس تهران هفته گذشته یکی از پرقدرت‌ترین دوره‌های معاملاتی خود را پشت سر گذاشت. شاخص کل که هفته را با فشار فروش آغاز کرده بود، از روز یکشنبه مسیر خود را تغییر داد و با افزایش تقاضا در اغلب گروه‌ها، در نهایت برای نخستین بار از مرز ۵.۹ میلیون واحد عبور کرد.

افزایش ورود نقدینگی حقیقی، رشد ارزش معاملات و اقبال سرمایه‌گذاران به گروه‌هایی مانند بانک‌ها، فلزات اساسی، معدنی‌ها، خودرویی‌ها و دارویی‌ها از مهم‌ترین نشانه‌های تقویت تقاضا در بازار بود.

در مقابل، صندوق‌های طلا و نقره تحت تأثیر تغییرات نرخ دلار و قیمت جهانی طلا، نوسان متفاوتی را تجربه کردند و بخشی از نقدینگی میان بازار سهام و این صندوق‌ها جابه‌جا شد. شنبه؛ شروع هفته با فشار فروش

بورس تهران هفته را با افزایش عرضه آغاز کرد. در نخستین روز معاملاتی، ۵۶ درصد نمادها در محدوده مثبت قرار گرفتند و شاخص کل با رشد ۱۳۱ واحدی به پنج میلیون و ۷۳۶ هزار واحد رسید.

با وجود رشد شاخص، حدود ۳ هزار و ۷۱۴ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد. در مقابل، صندوق‌های طلا با ورود حدود ۹۱۱ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی مواجه شدند. یکشنبه؛ بازگشت قدرتمند خریداران

روند معاملات از روز یکشنبه تغییر کرد. در این روز ۸۷ درصد نمادهای بازار در محدوده مثبت معامله شدند و شاخص کل حدود ۲۹ هزار واحد افزایش یافت و به پنج میلیون و ۷۶۶ هزار واحد رسید.

همچنین حدود ۳.۲ هزار میلیارد تومان پول حقیقی وارد بازار سهام شد و ارزش معاملات به ۳۸ هزار و ۸۹۰ میلیارد تومان رسید. دوشنبه؛ جهش ۱۳۱ هزار واحدی شاخص

روند صعودی بازار در میانه هفته شتاب بیشتری گرفت. ۹۲ درصد نمادهای بورس در محدوده مثبت معامله شدند و شاخص کل با جهش حدود ۱۳۱ هزار واحدی، به نزدیکی کانال ۵.۹ میلیون واحد رسید.

ارزش معاملات در این روز نیز حدود ۲۶ هزار و ۷۷۵ میلیارد تومان بود. سه‌شنبه؛ فتح قله ۵.۹ میلیون واحد

روز سه‌شنبه را می‌توان نقطه اوج معاملات هفته گذشته دانست. شکل‌گیری صف‌های خرید موجب شد شاخص کل برای نخستین بار از مرز روانی ۵.۹ میلیون واحد عبور کند.

در ادامه معاملات، بخشی از سرمایه‌گذاران برای شناسایی سود اقدام به فروش کردند، اما قدرت تقاضا در نهایت بر عرضه غلبه کرد و شاخص با رشد ۵۱ هزار و ۱۲۹ واحدی در سطح پنج میلیون و ۹۴۹ هزار و ۱۰۳ واحد قرار گرفت. چهارشنبه؛ تثبیت در نزدیکی ۶ میلیون واحد

در آخرین روز معاملاتی هفته، بازار ابتدا با اصلاح همراه شد، اما افزایش تقاضا بار دیگر شاخص را به کانال ۵.۹ میلیون واحد بازگرداند.

در پایان معاملات، شاخص کل رشد هفتگی ۳.۶ درصدی را ثبت کرد و ارزش کل بازار نیز به محدوده ۱۷ هزار همت نزدیک شد.

در این روز ۶۶ درصد نمادهای بازار مثبت بودند و حدود ۸.۶ هزار میلیارد تومان صف خرید در پایان معاملات باقی ماند؛ موضوعی که می‌تواند در شروع معاملات هفته آینده نیز بر رفتار بازار اثرگذار باشد.

بیشترین ورود پول حقیقی در آخرین روز هفته نیز به گروه‌های دارویی و فلزات اساسی اختصاص داشت. چرا بورس رشد کرد؟

فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، مهم‌ترین عامل رشد اخیر بورس را ارزندگی بازار سهام در مقایسه با بازارهای موازی می‌داند.

به گفته او، اختلاف قابل‌توجه ارزش‌گذاری بورس با بازارهایی مانند مسکن، خودرو و طلا، در کنار کاهش نسبت قیمت به درآمد شرکت‌ها، باعث شده جذابیت سهام برای سرمایه‌گذاران افزایش پیدا کند.

میانگین نسبت P/E بازار نیز در شرایط فعلی کمتر از ۶.۵ واحد قرار دارد. کاهش ارزش دلاری بازار و احتمال افزایش درآمد شرکت‌ها در اثر تورم نیز از دیگر عواملی است که می‌تواند به تقویت جذابیت بورس کمک کند. آیا بورس از ریسک‌های سیاسی عبور کرده است؟

یکی از پرسش‌های مهم برای سرمایه‌گذاران، میزان تأثیر ریسک‌های سیاسی و ژئوپلیتیک بر روند آینده بازار است.

آقابزرگی معتقد است بورس معمولاً نسبت به تحولات سیاسی واکنش‌های شدیدی نشان می‌دهد، اما بخش قابل‌توجهی از ریسک‌های موجود تاکنون در قیمت سهام منعکس شده است.

به گفته این تحلیلگر، شاخص کل از زمان بازگشایی نمادها در اردیبهشت تاکنون حدود ۷۵ درصد رشد کرده و همین موضوع نشان می‌دهد بازار بخشی از بدبینانه‌ترین سناریوها را پشت سر گذاشته است. پیش‌بینی بورس؛ شاخص ۷ میلیون واحدی دست‌یافتنی است؟

با وجود رشد قابل‌توجه شاخص، کارشناسان انتظار ندارند مسیر بازار در هفته‌های آینده کاملاً صعودی و بدون اصلاح باشد.

آقابزرگی پیش‌بینی می‌کند شاخص کل در ادامه مسیر با نوسان همراه باشد و به‌صورت رفت و برگشتی حرکت کند. با این حال، بر اساس شرایط اقتصادی و سیاسی فعلی، او رسیدن شاخص کل به محدوده ۷ میلیون واحد تا پایان سال را دور از دسترس نمی‌داند.

در صورت تحقق این سناریو، شاخص کل نسبت به سطوح فعلی حدود ۱۵ درصد دیگر ظرفیت رشد خواهد داشت.

با این حال، عبور از مرز ۶ میلیون واحد می‌تواند از نظر روانی اهمیت زیادی برای بازار داشته باشد؛ چراکه اکنون بورس تهران پس از ثبت یک هفته قدرتمند، در فاصله‌ای بسیار کم از این کانال تاریخی قرار گرفته است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240764

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم لحظه تصادف مرگبار 2 دختر موتورسوار با تریلی در ابهر مشاهده خبر خبر ویژه واکنش بازار بورس به ترور اسماعیل هنیه در تهران این مرد در بازار بورس غوغا به پا کرد / بازداشت در شیراز



۱ ساعت قبل / سایت بورس 24

دفاع از ارزش‌گذاری «آکو»

بورس24 : نماد «آکو» روز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ در بورس تهران عرضه اولیه شد. در این عرضه، ۴۰۰ میلیون و ۸۰۰ هزار سهم، معادل ۴ درصد از سهام شرکت، در محدوده قیمتی ۲۹ هزار و ۲۰۶ تا ۳۲ هزار و ۹۳۴ ریال عرضه شد و در نهایت هر سهم «آکو» در سقف قیمت، یعنی ۳۲ هزار و ۹۳۴ ریال، کشف قیمت شد.

با این حال، ارزش‌گذاری این شرکت محل بحث تحلیلگران بازار سهام بود؛ برخی از آن‌ها این عرضه اولیه را گران و فاقد بازده معقول دانسته و برخی دیگر آن را ارزنده ارزیابی کرده‌اند.

در خصوص مقایسه نسبت P/E شرکت آکو باتری ایرانیان با شرکت‌های مشابه بورسی، نکات و ملاحظات زیر قابل توجه است:۱. تفاوت در ماهیت شرکت‌ها از منظر رشد

شرکت آکو باتری ایرانیان، یک شرکت رشدی است و ارزش آن بر مبنای چشم‌انداز رشد سودآوری و جریان‌های نقدی آتی برآورد شده است؛ در حالی که شرکت‌های منتخب برای مقایسه، در دوره مورد بررسی رشد قابل‌توجهی نداشته‌اند.

یکی از این شرکت‌ها حتی در سه‌ماهه اخیر نسبت به دوره مشابه سال قبل با کاهش عملکرد مواجه شده و شرکت دیگر نیز رشد محدودی را تجربه کرده است. بنابراین، مقایسه مستقیم نسبت P/E این شرکت‌ها بدون لحاظ تفاوت در نرخ رشد، می‌تواند گمراه‌کننده باشد.۲. تفاوت در انتظارات آتی

نسبت P/E صرفاً بازتاب‌دهنده سود فعلی شرکت نیست، بلکه انتظارات بازار از رشد سودآوری آتی را نیز در خود منعکس می‌کند. ازاین‌رو، شرکت‌هایی که نرخ رشد بالاتری دارند، معمولاً می‌توانند نسبت P/E بالاتری نسبت به شرکت‌های با رشد پایین یا بدون رشد داشته باشند.

بنابراین، مقایسه شرکت‌های رشدی با شرکت‌های کم‌رشد یا فاقد رشد، نیازمند تعدیل بر اساس نرخ رشد و سایر عوامل بنیادی است.۳. تفاوت در زمان محاسبه P/E و تأثیر برگزاری مجمع

نسبت P/E شرکت آکو باتری ایرانیان پیش از برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه محاسبه شده است، در حالی که P/E شرکت‌های مقایسه‌ای پس از برگزاری مجمع مورد استفاده قرار گرفته است.

با توجه به اینکه پس از برگزاری مجمع، سود نقدی مصوب از قیمت سهم کسر می‌شود، مقایسه P/E پیش از مجمع یک شرکت با P/E پس از مجمع شرکت‌های دیگر، از نظر مبنای قیمتی نیز مقایسه‌ای همسان و قابل اتکا نیست.۴. لزوم یکسان‌سازی مبنای مقایسه

برای مقایسه معتبر نسبت P/E، علاوه بر مشابهت محصولات، لازم است عواملی نظیر نرخ رشد سودآوری، چشم‌انداز آتی، ریسک، حاشیه سود، ساختار سرمایه و زمان محاسبه نسبت نیز مورد توجه قرار گیرد.

صرفاً مشابه بودن محصولات، به‌تنهایی مبنای کافی برای انتخاب شرکت‌های هم‌گروه و مقایسه مستقیم نسبت P/E آن‌ها نیست. بر این اساس، ارزیابی نسبت P/E «آکو» باید با در نظر گرفتن ماهیت رشدی شرکت، انتظارات آتی و یکسان‌سازی مبنای مقایسه با شرکت‌های منتخب انجام شود.


۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

بورس تهران در آستانه ورود به تراز ۶ میلیون واحدی

به گزارش تجارت نیوز، شاخص کل بورس تهران در هفته‌ای که گذشت، با ثبت جهش‌های متوالی، برای نخستین بار قله تاریخی ۵.۹ میلیون واحد را فتح کرد تا نشان دهد نقدینگی، مسیر خود را به سمت بازاری که ریسک‌های ژئوپلیتیک را پیش‌خور کرده، تغییر داده است.

در این هفته، ورود پول حقیقی به سهام، رشد ارزش معاملات و اقبال به گروه‌های مختلف از جمله بانک‌ها، معادن، فلزات اساسی، خودرویی‌ها و دارویی‌ها، مهم‌ترین نشانه‌های تقویت تقاضا بود. در مقابل، صندوق‌های طلا و نقره تحت تاثیر نوسانات نرخ دلار و اونس جهانی، روزهای متفاوتی را تجربه کردند و بخشی از نقدینگی نیز میان این ابزارها و بازار سهام جابه‌جا شد.

بورس تهران هفته‌ای متفاوت را پشت سر گذاشت؛ بازاری که در آغاز هفته با فشار فروش و خروج نقدینگی حقیقی مواجه بود، اما از روز یکشنبه ورق معاملات برگشت و تقاضا به تدریج بر عرضه غلبه کرد تا در نهایت شاخص کل برای نخستین بار از مرز ۵.۹ میلیون واحد عبور کند.

شنبه؛ آغاز با فشار فروشندگان

بورس تهران نخستین روز هفته را با فشار عرضه آغاز کرد. در این روز ۵۶ درصد از نمادهای بازار مثبت بودند و شاخص با رشد ۱۳۱ واحدی در سطح پنج میلیون و ۷۳۶ هزار واحد متوقف شد. خروج سه هزار و ۷۱۴ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام و در مقابل، اقبال خریداران به صندوق‌های طلا با ورود ۹۱۱ میلیارد تومان، از ویژگی‌های این روز بود.

یکشنبه؛ بازگشت خریداران

ورق معاملات در دومین روز هفته برگشت و با شکل‌گیری تقاضا، ۸۷ درصد نمادها در محدوده مثبت معامله شدند. شاخص کل با رشد ۲۹ هزار واحدی به سطح پنج میلیون و ۷۶۶ هزار واحد رسید. در این روز، ۳.۲ همت ورود پول حقیقی ثبت شد و ارزش معاملات به ۳۸ هزار و ۸۹۰ میلیارد تومان رسید.

دوشنبه؛ جهش ۱۳۱ هزار واحدی

میانه هفته با پیشروی خریداران همراه بود. ۹۲ درصد نمادهای بازار سبزپوش شدند و شاخص کل با جهش ۱۳۱ هزار واحدی، به یک قدمی کانال ۵.۹ میلیون واحد رسید. در این روز، ارزش معاملات ۲۶ هزار و ۷۷۵ میلیارد تومان ثبت شد.

سه‌شنبه؛ فتح قله ۵.۹ میلیون واحدی

بازار در این روز با تشکیل صف‌های تقاضا، قله روانی ۵.۹ میلیون واحد را پشت سر گذاشت. اگرچه در میانه معاملات رنج‌های منفی برای شناسایی سود مشاهده شد، اما در نهایت شاخص کل با رشد ۵۱ هزار و ۱۲۹ واحدی در ارتفاع پنج میلیون و ۹۴۹ هزار و ۱۰۳ واحد ایستاد.

چهارشنبه؛ تثبیت در قله جدید

در آخرین روز هفته، شاخص کل پس از یک اصلاح موقت در ابتدای بازار، با تقویت تقاضا به کانال ۵.۹ میلیون واحد بازگشت و رشد هفتگی ۳.۶ درصدی را به ثبت رساند. ارزش کل بازار نیز به آستانه ۱۷ هزار همت رسید.

در معاملات چهارشنبه ۶۶ درصد از بازار در محدوده مثبت قرار گرفت و ۸.۶ همت تقاضای خرید در صف‌ها باقی ماند که به معاملات هفته آینده منتقل شد. بیشترین ورود پول حقیقی نیز به دو گروه دارویی و فلزات اساسی اختصاص داشت.

چرایی رشد بورس و چشم‌انداز پیش‌رو

فردین آقابزرگی کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، درباره عملکرد هفته اخیر و چشم‌انداز آتی بازار اظهار کرد: ورود نقدینگی و افزایش علاقه‌مندی سرمایه‌گذاران، بیش از هر چیز ناشی از سطح ارزندگی بورس و اختلاف قابل‌توجه آن با بازارهای موازی نظیر مسکن، خودرو و طلاست.

وی افزود: کاهش نسبت قیمت به درآمد (P/E) بازار از سال ۱۳۹۹ تاکنون و قرارگرفتن میانگین این نسبت در سطحی کمتر از ۶.۵ واحد، کاهش ارزش دلاری بازار و پتانسیل افزایش درآمد شرکت‌ها ناشی از تورم، از جمله عواملی است که جذابیت بازار سرمایه را دوچندان کرده است.

هضم ریسک‌های ژئوپلیتیک در قیمت‌ها

آقابزرگی در پاسخ به این پرسش که آیا تنش‌های منطقه‌ای همچنان بر بازار اثرگذار است، گفت: بورس همواره نسبت به تحولات، بیش‌واکنشی (Overreaction) نشان می‌دهد، اما بازار از بدبینانه‌ترین پیش‌بینی‌ها عبور کرده است. از زمان بازگشایی نمادها در اردیبهشت‌ماه تاکنون، شاخص کل بالغ بر ۷۵ درصد رشد داشته که نشان می‌دهد علی‌رغم تداوم ابهام‌ها، بخش قابل‌توجهی از این ریسک‌ها در قیمت‌ها پیش‌خور شده است.

این کارشناس بازار سرمایه با ذکر مثال بازگشایی نماد «فولاد مبارکه» پس از اصلاح ۴۰ درصدی قیمت و استقبال خریداران، تأکید کرد: سرمایه‌گذاران با آگاهی از شرایط موجود، اقدام به ورود پول می‌کنند؛ چراکه سطح ارزندگی برخی شرکت‌های بورسی در مقایسه با سایر بازارها همچنان بالاست.

این تحلیلگر درباره پیش‌بینی هفته‌های آتی تصریح کرد: انتظار برای رشد شاخص به معنای حرکت یک‌دست و بدون نوسان نیست؛ بلکه شاخص می‌تواند در یک روند «سینوسی و متناوب»، در هفته‌های آتی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار واحد افزایش یابد.

وی افزود: بر اساس داده‌های اقتصادی و سیاسی فعلی، رسیدن شاخص کل به محدوده هفت میلیون واحد تا پایان سال کاملاً در دسترس است که به معنای رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سطوح کنونی است.

منبع: ایرنا


۳ ساعت قبل / سایت بورس 24

ارزش بازار بورس ایران از ۲۰٬۲۶۰ همت عبور کرد / جدول بازدهی ۴۷ صنعت؛ معرفی ۳ صنعت برنده بازار سهام

بورس24 : ارزش بازار بورس و فرابورس از ابتدای سال جاری تاکنون از ۱۳٬۳۱۶ همت با افزایش بیش از ۵۲ درصدی به ۲۰٬۲۶۰ همت ارتقا یافت که حدود ۴٪ از این رشد طی یک هفته اخیر محقق شد.

از ابتدای بازگشایی بازار سهام در سال جاری تا امروز به ترتیب صنایع دارویی با حدود ۱۶۸٪، استخراج نفت گاز جز اکتشاف با ۱۶۳٫۵٪ و مخابرات با ۱۴۱٪ بیشترین بازدهی را ثبت کردند.

صنایع خرده فروشی و فنی و مهندسی هر یک با ۱۲۳٪ بازدهی به ترتیب در رتبه های چهارم و پنجم پربازده ترین ها نشستند.

کم بازده ترین صنایع تا اینجای کار پیمانکاری صنعتی با ۱۰٫۳٪، محصولات کامپیوتری و الکترونیکی با ۱۰٫۴٪ و فعالیت های هنری و سرگرمی با ۱۱٫۵٪ بودند.

طی یک هفته اخیر صنعت فعالیت مهندسی، تجزیه و تحلیل با افزایش ارزش بازاری ۱۴٫۳٪ لقب پربازده ترین صنعت را به خود اختصاص داد و صنعت مخابرات با کسب بازدهی ۱۳٫۳٪ در رتبه دوم قرار گرفت و صنعت دارویی با فاصله کمی از آن با بازدهی ۱۳٫۲٪ در جایگاه سوم نشست.

در هفته اخیر ۵ صنعت با بازدهی منفی نیم تا ۲٫۵ درصدی رو به رو شدند که به ترتیب بیشترین کاهش ارزش شامل صنعت سیمان، سلامت و مددکاری، هتل و رستوران، حمل و نقلی و فرآورده های نفتی بودند.

درصد بازدهی صنایع بورس و فرابورس در سال 1405

صنعت

کل

یک هفته اخیر

دارویی

167.7

13.2

استخراج نفت گاز به جز اکتشاف

163.5

2.5

مخابرات

141.3

13.3

خرده فروشی

123.2

6.0

فنی و مهندسی

123.2

8.9

غذایی بجز قند وشکر

115.5

4.6

چاپ

115.0

13.0

زراعت و خدمات وابسته

109.9

6.0

فرآورده های نفتی

109.3

-0.5

کانی غیر فلزی

98.0

5.5

فعالیت مهندسی، تجزیه، تحلیل و آزمایش فنی

96.2

14.3

محصولات چوبی

92.1

4.0

کاشی و سرامیک

81.5

3.0

محصولات فلزی

80.9

3.3

واسطه گریهای مالی و پولی

74.5

6.4

بیمه و بازنشستگی

74.5

5.9

سیمان آهک گچ

72.5

-2.5

رایانه

71.8

3.7

قند و شکر

69.1

2.1

ماشین آلات و تجهیزات

67.8

7.4

انبوه سازی املاک و مستغلات

66.7

3.1

فلزات اساسی

64.6

3.1

محصولات کاغذی

64.6

2.8

بانکها و موسسات اعتباری

64.3

3.7

استخراج زغال سنگ

62.7

4.6

استخراج کانه های فلزی

62.1

1.1

وسایل ارتباطی

54.9

1.6

اطلاعات و ارتباطات

52.5

5.7

حمل و نقل انبارداری و ارتباطات

49.8

-0.9

فعالیتهای کمکی به نهاد های مالی واسط

45.9

2.7

دستگاههای برقی

44.1

4.1

عرضه برق،گاز،بخار و آب گرم

43.0

7.3

هتل و رستوران

42.8

-1.3

سایر واسطه گریهای مالی

40.8

5.4

محصولات چرمی

40.7

3.5

منسوجات

39.0

6.1

خودرو و قطعات

37.7

6.3

چندرشته ای صنعتی

36.9

6.3

سرمایه گذاریها

32.3

5.0

لاستیک و پلاستیک

31.0

4.1

سلامت انسان و مددکاری اجتماعی

22.7

-1.8

شیمیایی

21.7

4.1

استخراج سایر معادن

19.4

11.7

فعالیتهای فرهنگی و ورزشی

15.0

4.9

فعالیتهای هنری، سرگرمی و خلاقانه

11.5

4.1

محصولات کامپیوتری الکترونیکی و نوری

10.4

2.5

پیمانکاری صنعتی

10.3

0.1 




 کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند
۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند

کانادا با رونمایی از یک برنامه سرمایه‌گذاری نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار، قصد دارد جایگاه خود را در بازار جهانی انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی تقویت کند. محور این طرح، توسعه نیروگاه‌های برق‌آبی در کبک و نیوفاندلند و لابرادور، ساخت زیرساخت‌های انتقال برق و حمایت از پروژه‌های معدنی است.

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

سازمان هواشناسی کشور امروز (جمعه) برای ۱۱ استان واقع در نوار شمالی و مناطق جنوب شرق کشور رگبار باران و رعدوبرق پیش‌بینی کرد.

 مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
۷ ساعت قبل / سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...

 شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه کشور همواره بخشی از نیاز خود به برنج را از طریق واردات تأمین می‌کند، گفت: لغو ممنوعیت فصلی واردات در مقطع فعلی بیش از آنکه یک تصمیم تنظیم بازاری باشد، با هدف اطمینان از تأمین کالا در شرایط جنگی و جلوگیری از بروز مشکل در ماه‌های آینده اتخاذ شده است.

 همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس
۶ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس

شرکت مدیریت دارایی شین‌هان کره جنوبی با بنیاد سولانا، شرکت Etherfuse و صرافی غیرمتمرکز Orca برای بررسی امکان انتشار و توزیع یک صندوق توکنیزه‌شده مبتنی بر وون کره جنوبی همکاری می‌کند. این اقدام می‌تواند گام مهمی در مسیر ورود دارایی‌های مالی سنتی به شبکه‌های بلاکچینی و گسترش کاربرد سولانا در حوزه دارایی‌های دنیای واقعی باشد.

 تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟

بانک مرکزی سرانجام برای تسویه بدهی بیش از ۱۰۰ همتی بانک ایران‌زمین، سند مالکیت ۷۵ همت از دارایی‌های این بانک را امضا کرد و ۴۵ همت دیگر نیز در نوبت انتقال است...