قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۴۸ دقیقه قبل

بازدید شبانه بازرسان از جایگاه های سوخت تهران/ دستور سازمان بازرسی به مدیران ذیربط برای رفع مشکلات روند توزیع سوخت

رکنا سیاسی : معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی کل کشور به همراه بازرس کل امور نفت این سازمان از چند جایگاه سوخت تهران به‌صورت سرزده بازدید کرد و روند توزیع سوخت به شهروندان را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
 بازدید شبانه بازرسان از جایگاه های سوخت تهران/ دستور سازمان بازرسی به مدیران ذیربط برای رفع مشکلات روند توزیع سوخت

به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور ، در پی دستور اصغر جهانگیر رئیس سازمان بازرسی کل کشور، ستار شیرعالی، معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی کل کشور، به همراه یوسف سبحانی، بازرس کل امور نفت این سازمان و جمعی از سربازرسان حوزه پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، با حضور شبانه در چند جایگاه سوخت تهران، نحوه خدمات‌رسانی و وضعیت عرضه بنزین و نفت‌گاز را از نزدیک ارزیابی کردند.

در جریان این بازدید، مسئولان سازمان بازرسی ضمن گفت‌وگوی رو در رو با مراجعان حاضر در جایگاه‌ها، مسائل و مشکلات موجود را به‌صورت میدانی بررسی کردند.

با توجه به اهمیت تأمین و توزیع سوخت در پایتخت، این بازدیدها با هدف جلوگیری از اختلال در روند سوخت‌رسانی و صیانت از حقوق شهروندان انجام شد.

پس از جمع‌بندی مشکلات و نواقص مشاهده‌شده، دستورات لازم برای رفع مشکلات مردم و بهبود روند توزیع سوخت به مدیران ذی‌ربط، به‌ویژه مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، صادر شد تا از بروز اختلال در روزهای آینده جلوگیری شود.

این اقدام در آستانه اوج سفرهای تابستانی صورت گرفت؛ دوره‌ای که مدیریت صحیح عرضه و توزیع سوخت برای پاسخ‌گویی به نیاز عمومی و جلوگیری از ایجاد صف‌های طولانی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1242493

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: …



 آخرین قیمت سیمان؛ امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت سیمان؛ امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405

بازار کار خود را بدون تغییر نسبت به روز گذشته آغاز کرد. بازار هنوز وارد فاز افزایش گسترده قیمت‌ها نشده، اما هزینه‌های سنگین تولید همچنان بر صنعت سیمان سایه انداخته است.

 [فرشاد رومی] خزر در بزنگاه تصمیم
۴۶ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[فرشاد رومی] خزر در بزنگاه تصمیم

دریای خزر برای ایران صرفاً پهنه‌ای آبی در شمال کشور نیست؛ این دریا جزئی از جان و جغرافیای این سرزمین و بخشی از تاریخ، اقتصاد، امنیت و جایگاه ژئوپلیتیکی ایران به شمار می‌رود...

 قیمت دلار آزاد امروز چهارشنبه ۴ شهریور 1405 چند؟
۳۲ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار آزاد امروز چهارشنبه ۴ شهریور 1405 چند؟

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 199,530 (یکصد و نود و نه هزار و پانصد و سی) تومان رسید.

 اطمینان خاطر وزیر نیرو: شبکه برق ایران از کار نمی‌افتد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اطمینان خاطر وزیر نیرو: شبکه برق ایران از کار نمی‌افتد

وزیر نیرو با تأکید بر پایداری شبکه برق کشور اعلام کرد که امکان از کار افتادن شبکه برق ایران وجود ندارد.

 فیلم/ مهاجران پشت سر ایران ایستادند
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ مهاجران پشت سر ایران ایستادند

در نشست «مهاجران و تجاوز خارجی به ایران»، نخست محمدصالح عطا، دانشجوی عراقی دانشگاه تهران، گزارشی از برهه‌های تاریخی طرد و اخراج شیعیان ایرانی‌الاصل از عراق ارائه کرد و گفت: «فرآیند اخراج شیعیان ایرانی‌الاصل از سال ۱۹۷۰ میلادی، یعنی ۹ سال پیش از پیروزی انقلاب و پس از قدرت گرفتن حزب بعث در عراق آغاز شد و پس از به قدرت رسیدن فرعون عراق، صدام، این روند تکرار شد، به طوری که فردی را صدا می‌‌زدند و بدون هیچ اعلام و اخطاری، او را به طرف مرز می‌‌بردند.»

 چین به آمریکا درباره تحریم شرکتهایش هشدار داد
۶ دقیقه قبل / روزنامه شرق

چین به آمریکا درباره تحریم شرکتهایش هشدار داد

پکن اعلام کرد اگر واشنگتن دامنه فشارها بر شرکت‌هایی را که با تهران تجارت می‌کنند گسترش دهد، «تمام اقدامات لازم» را اتخاذ خواهد کرد.



جای خالی جک نیکلسون در کلاغ
سایت فرارو

جای خالی جک نیکلسون در کلاغ

س.ا.و.ا.کی محبوب من فقط رضا عطاران در فیلم مصادره است. اسماعیل یارجانلو ملقب به اسی که الکترود و کابل می‌خرید، برای خرید شیشه نوشابه هم مجبور بود چند پرس چلوکباب بخورد چون در آن دوران، نوشابه بدون غذا داده نمی‌شد.
چرا برخی رانندگان هویت ماشین را پنهان می‌کنند؟
سایت عصرایران

چرا برخی رانندگان هویت ماشین را پنهان می‌کنند؟

محمدباقر قربان‌زاده، قاضی سابق دیوان عالی کشور، در همین راستا می‌گوید: معمولا هدف اصلی با کاهش قابلیت شناسایی ماشین یا راننده ماشین انجام می‌شود. با این حال...
سایت روزنو

سخنگوی دولت: بنزین آزاد گران می‌شود

توجیه عجیب برای یک جرم میلیارد دلاری
سایت فرارو

توجیه عجیب برای یک جرم میلیارد دلاری

صحبت سقاب اصفهانی نه‌تنها ناظر بر فساد سازمان‌یافته، حداقل در این حوزه، است، بلکه نشان می‌دهد افراد ذی‌نفع در قاچاق سوخت در هر دو جناح احتمالاً شناخته‌شده نیز هستند. افرادی که اگر دکان‌شان جمع شود، شیشه‌های آقای سقاب را می‌شکنند.
سیاه‌نمایی کیهان از وضعیت جامعه: مردم برای تامین غذا مشکل دارند
سایت فرارو

سیاه‌نمایی کیهان از وضعیت جامعه: مردم برای تامین غذا مشکل دارند

امروز هر چند تمام تلاش دولت این بوده که مایحتاج مردم با مشکل مواجه نشود و انصافا در تامین کالاهای اساسی به شایستگی عمل شده است، اما بخش زیادی از جامعه در تامین غذای روزمره خود دچار مشکل هستند.
سایت فرارو

انتقاد صادق خرازی از طرح برخی بحث‌ها در اجتماعات شبانه/ کف خیابان محل انتقام از یکدیگر است؟