قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

هشدار زرد در مازندران؛ احتمال ریزش سنگ و جاری شدن روان‌آب در ارتفاعات

اجتماعی رکنا ،مدیریت بحران استان مازندران با صدور هشدار جوی مبنی بر وقوع رگبار باران، رعدوبرق و باد شدید در روزهای ۱۱ و ۱۲ مرداد، از گردشگران و کوهنوردان خواست از تردد در ارتفاعات و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند و به احتمال ریزش سنگ و اختلال در محورهای کوهستانی واکنش نشان داد.
 هشدار زرد در مازندران؛ احتمال ریزش سنگ و جاری شدن روان‌آب در ارتفاعات

به گزارش رکنا ، مدیریت بحران مازندران با اشاره به پیش‌بینی رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت در ارتفاعات استان طی روزهای ۱۱ و ۱۲ مرداد، درباره احتمال جاری‌شدن روان‌آب، افزایش آب رودخانه‌ها، ریزش سنگ و اختلال در تردد محورهای کوهستانی هشدار داد.

در پی صدور هشدار جوی سطح زرد هواشناسی برای مازندران، مدیریت بحران استان از شهروندان، گردشگران و کوهنوردان خواست در روزهای یک‌شنبه ۱۱ و دوشنبه ۱۲ مرداد، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب، نکات ایمنی را با دقت رعایت کنند.

بر اساس اعلام هواشناسی، ناپایداری‌های همرفتی در ارتفاعات مازندران می‌تواند با رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت همراه باشد.

احتمال روان‌آب، صاعقه و ریزش سنگ

از جمله مخاطرات پیش‌بینی‌شده در این هشدار، آب‌گرفتگی محلی، جاری‌شدن روان‌آب، افزایش حجم و پرآب‌شدن رودخانه‌ها، کاهش دید افقی، ریزش سنگ در محورهای کوهستانی، اختلال در تردد و احتمال وقوع صاعقه اعلام شده است.

حسینعلی محمدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران، با تاکید بر لزوم توجه به هشدارهای هواشناسی گفت: شهروندان، گردشگران، کوهنوردان و دستگاه‌های اجرایی باید توصیه‌های پیشگیرانه را جدی بگیرند.

وی افزود: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، آب‌گرفتگی موضعی، افزایش حجم آب رودخانه‌ها، کاهش دید افقی و ریزش سنگ در مسیرهای کوهستانی در این بازه زمانی دور از انتظار نیست.

 

توقف در حاشیه رودخانه‌ها خطرناک است

مدیرکل مدیریت بحران مازندران از مردم خواست از توقف، اسکان و برپایی چادر در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق پرخطر خودداری کنند.

محمدی همچنین بر پرهیز از صعود به ارتفاعات، فعالیت‌های کوهنوردی و طبیعت‌گردی در زمان فعالیت سامانه ناپایدار تاکید کرد و گفت: رانندگان هنگام تردد در محورهای کوهستانی باید احتیاط لازم را رعایت کنند و شهروندان نیز تا حد امکان از سفرهای غیرضروری بپرهیزند.

وی افزود: دامداران و بهره‌برداران بخش کشاورزی نیز باید با اتخاذ تمهیدات لازم، از وارد شدن خسارت احتمالی به دام‌ها، مزارع، باغات و تجهیزات کشاورزی جلوگیری کنند.

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی …



 وزش باد شدید در تهران
۲۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

وزش باد شدید در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد نسبتا شدید تا شدید همچنین رگبار و رعد و برق در ارتفاعات استان هشدار داد.

 وزش باد شدید در انتظار تهرانی‌ها
۲۹ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

وزش باد شدید در انتظار تهرانی‌ها

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد نسبتا شدید تا شدید همچنین رگبار و رعد و برق در ارتفاعات استان هشدار داد.

 احتمال افزایش ضرایب ناپایداری جوی در خوزستان
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

احتمال افزایش ضرایب ناپایداری جوی در خوزستان

برنا - گروه استان‌ها: اداره‌کل هواشناسی خوزستان با صدور هشدار زرد نسبت به افزایش ضرایب ناپایداری جوی در استان خبر داد.



سایت تابناک

آموزش فارسی به نظامیان آمریکایی پیش از اعزام به ایران

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟
سایت تابناک

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟

توقیف برنامه «درجام» را نمی‌توان صرفاً در حد توقف یک برنامه یا حذف قسمت پایانی یک محصول نمایش خانگی دید. فارغ از اینکه مبنای دقیق قضایی این تصمیم چه بوده و ک...
وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟
سایت عصرایران

آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟

تفاوت توسعه با گسترش در این است که در حالت اول، «کیفیت‌‌زندگی» رشد می‌کند اما در حالت دوم، «رشد فیزیکی» شهر بدون آنکه عناصر زیست‌شهری ارتقا یابند، رخ می‌دهد.