قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱ ساعت قبل

عکس متفاوت آیدا ماهیانی با لباس عروس / تلما «رویای نیمه شب» ازدواج کرده است؟

تصویری از آیدا ماهیانی، بازیگر نقش تلما در سریال «رویای نیمه شب»، با لباس عروس در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته و باعث شده برخی کاربران تصور کنند این تصویر مربوط به مراسم ازدواج اوست؛ اما ماجرای این عکس چیز دیگری است.
 عکس متفاوت آیدا ماهیانی با لباس عروس / تلما «رویای نیمه شب» ازدواج کرده است؟

تصویری متفاوت از آیدا ماهیانی با لباس عروس منتشر شده که بار دیگر نام این بازیگر جوان را بر سر زبان ها انداخته است. ظاهر متفاوت او در این تصویر باعث شده برخی کاربران درباره ازدواج این بازیگر کنجکاو شوند و عکس را به عنوان تصویری از مراسم عروسی او بازنشر کنند.

با این حال، این تصویر ارتباطی با مراسم ازدواج آیدا ماهیانی ندارد و مربوط به حضور او در فیلم «ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا» به کارگردانی عبدالرضا کاهانی است. بنابراین نمی توان این عکس را سندی برای ازدواج این بازیگر دانست.

آیدا ماهیانی که با حضور در سریال «خاتون» بیشتر دیده شد، در ادامه فعالیت خود در آثار مختلفی حضور پیدا کرد. او در سریال «رویای نیمه شب» نیز نقش تلما را بازی کرده است؛ شخصیتی که باعث شده این روزها نام او بیش از گذشته مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد. ماجرای عکس عروس آیدا ماهیانی چیست؟

تصویر آیدا ماهیانی با لباس عروس مربوط به فضای یکی از آثار سینمایی اوست و نه زندگی شخصی اش. به همین دلیل، انتشار این عکس با عنوان هایی درباره ازدواج او می تواند باعث شکل گیری برداشت نادرست درباره زندگی خصوصی این بازیگر شود.

این تصویر در عین حال نشان می دهد که تغییر ظاهر بازیگران برای ایفای نقش یا حضور در پروژه های سینمایی گاهی می تواند با زندگی واقعی آنها اشتباه گرفته شود؛ اتفاقی که درباره آیدا ماهیانی نیز رخ داده است.

آیدا ماهیانی در سال های اخیر با انتخاب نقش های متفاوت، مسیر خود را در سینما و تلویزیون ادامه داده و نقش تلما در «رویای نیمه شب» نیز یکی از تازه ترین حضورهای او محسوب می شود.

بنابراین، عکس آیدا ماهیانی با لباس عروس به تنهایی نشانه ای از ازدواج او نیست و این تصویر مربوط به فعالیت هنری این بازیگر است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1242545 …



 گره اصلی با سفر بدر البوسعیدی باز می‌شود؟ | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

گره اصلی با سفر بدر البوسعیدی باز می‌شود؟ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست همزمانی سفر فرمانده ارتش پاکستان و وزیر خارجه عمان، به تهران، در عصر روز سه‌شنبه با شکل‌گیری چارچوبی مشترک برای تسهیل دریانوردی در تنگه هرمز همراه شد. این توافق مرحله‌بندی‌شده تهران و مسقط، از ایجاد کریدور

 ادعای آمریکا در خصوص خنثی‌سازی عملیات هکری منتسب به چین
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ادعای آمریکا در خصوص خنثی‌سازی عملیات هکری منتسب به چین

وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد با متوقف کردن دامنه‌های دو پلتفرم هکری، کارزار سایبری منتسب به چین علیه نهادهای حساس دولتی این کشور از جمله ناسا، فدرال رزرو و سنا را مختل کرده است.

 4 ویدیو از حادثه آخرالزمانی در مرز چین و نپال
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

4 ویدیو از حادثه آخرالزمانی در مرز چین و نپال

بر اثر رانش زمین عظیم در بندر گیرونگ در مرز چین و نپال، دیواری از آوار در عرض چند ثانیه از گذرگاه عبور کرده و وسایل نقلیه و اتوبوس‌ها را به پایین پرتاب می‌کن...

 «هوشمندی» موسی رضایی در انتصابات
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

«هوشمندی» موسی رضایی در انتصابات

موسی رضایی میرقائد، رئیس کل بیمه مرکزی، در ادامه رویکرد خود برای جوانگرایی، استفاده از نیروهای متخصص و تقویت بدنه مدیریتی نهاد ناظر، با صدور احکام جدید، ترکی...

 سفر مهم یک مقام قطری به ایران/ ماجرا چیست؟
۲۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سفر مهم یک مقام قطری به ایران/ ماجرا چیست؟

وزیر خارجه قطر فردا برای رایزنی با مقام‌های ایرانی درباره کاهش تنش‌ها و فراهم‌سازی زمینه گفت‌وگو، به تهران سفر می‌کند.

 مقایسه جنسیس GV70 مدل ۲۰۲۶ با مرسدس بنز EQE SUV مدل ۲۰۲۶؛ قیمت، قدرت، امکانات و فضای کابین + عکس
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

مقایسه جنسیس GV70 مدل ۲۰۲۶ با مرسدس بنز EQE SUV مدل ۲۰۲۶؛ قیمت، قدرت، امکانات و فضای کابین + عکس

جنسیس GV70 مدل ۲۰۲۶ و مرسدس بنز EQE SUV مدل ۲۰۲۶ دو شاسی‌بلند لوکس با رویکردهای متفاوت هستند. GV70 با قیمت پایه پایین‌تر، تنوع بیشتر پیشرانه‌ها و تریم‌ها و فضای بار مناسب عرضه می‌شود، در حالی که EQE SUV با قوای محرکه تمام‌الکتریکی، گشتاور بالا و امکانات لوکس مرسدس بنز وارد رقابت شده است.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح