قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۵۴ دقیقه قبل

کدام دانشگاه‌ها به پذیرفته‌شدگان ارشد خوابگاه می‌دهند؟ / محدودیت‌های اسکان دانشجویان افزایش یافت + جدول

اجتماعی رکنا، همزمان با آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد، بررسی دفترچه پذیرش دانشگاه‌ها نشان می‌دهد دریافت خوابگاه برای همه پذیرفته‌شدگان تضمین‌شده نیست. بسیاری از دانشگاه‌ها ارائه خوابگاه را به دانشجویان روزانه غیربومی محدود کرده‌اند و برخی مراکز نیز به دلیل کمبود ظرفیت، تعهدی برای اسکان دانشجویان جدید ندارند؛ موضوعی که به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های داوطلبان تبدیل شده است.
 کدام دانشگاه‌ها به پذیرفته‌شدگان ارشد خوابگاه می‌دهند؟ / محدودیت‌های اسکان دانشجویان افزایش یافت + جدول

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا،  همزمان با آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵، وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی به یکی از مهم‌ترین معیارهای داوطلبان برای انتخاب دانشگاه تبدیل شده است. بررسی دفترچه انتخاب رشته نشان می‌دهد بسیاری از دانشگاه‌ها ارائه خوابگاه را تنها به دانشجویان روزانه غیربومی محدود کرده‌اند و برخی نیز به‌دلیل کمبود ظرفیت، برای اسکان دانشجویان شرط رتبه، محل سکونت یا ظرفیت خالی تعیین کرده‌اند. 

بر اساس اطلاعات منتشرشده، دانشگاه‌هایی مانند تهران، صنعتی شریف، تربیت مدرس، شهید بهشتی، امیرکبیر و علامه طباطبایی خوابگاه را عمدتاً برای دانشجویان روزانه غیربومی و حداکثر برای چهار نیمسال تحصیلی ارائه می‌کنند. در مقابل، برخی مراکز آموزش عالی نیز اعلام کرده‌اند تعهدی برای تأمین خوابگاه دانشجویان ندارند یا امکانات اسکان آنها بسیار محدود است. 

همچنین در بسیاری از دانشگاه‌ها دانشجویان دوره‌های شبانه، پردیس خودگردان، مجازی، مهمان و انتقالی از دریافت خوابگاه محروم هستند و ساکنان استان‌های تهران و البرز نیز در برخی دانشگاه‌های پایتخت امکان استفاده از خوابگاه را نخواهند داشت. 

کارشناسان آموزش عالی به داوطلبان توصیه می‌کنند پیش از نهایی کردن انتخاب رشته، بخش مربوط به امکانات رفاهی و شرایط خوابگاهی دانشگاه‌ها را به‌دقت بررسی کنند؛ زیرا در سال‌های اخیر محدودیت‌های اسکان دانشجویی افزایش یافته و پذیرش در یک دانشگاه لزوماً به معنای برخورداری از خوابگاه نیست. 

 

  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1243328

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: …



 سروش محلاتی: پیامبر(ص) حتی در اوج قدرت و در شرایط جنگی، «گوش شنوای» مردم بود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

سروش محلاتی: پیامبر(ص) حتی در اوج قدرت و در شرایط جنگی، «گوش شنوای» مردم بود

محمد سروش محلاتی در سخنرانی با عنوان «محمد(ص)، پیامبری پُر شنوا» با تبیین آیه ۶۱ سوره توبه و تعبیر «أُذُن» درباره پیامبر اکرم(ص)، شنوایی را یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سیره حکمرانی پیامبر(ص) دانست و بیان کرد: شنوایی حاکم زمانی معنا پیدا می‌کند که مردم نیز امکان سخن گفتن، اظهار نظر و بیان مشکلات خود را داشته باشند.

 جلوه‌هایی از طبیعت شگفت‌انگیز مازندران
۲۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

جلوه‌هایی از طبیعت شگفت‌انگیز مازندران

تصاویری از طبیعت شگفت‌انگیز مازندران را ملاحظه می‌نمایید.

 لگد محکم تافل و دولینگو زیر پای رویای جوانان ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

لگد محکم تافل و دولینگو زیر پای رویای جوانان ایرانی

دانشجویی که یک سال برای اپلای دانشگاه تلاش کرده، کسی که پذیرش مشروط گرفته و باید مدرک زبان ارائه دهد، فردی که برای مهاجرت کاری آماده شده یا خانواده‌ای که برای آینده فرزندش برنامه‌ریزی کرده، همگی ممکن است با این محدودیت‌ها با تأخیر یا تغییر مسیر مواجه شوند.

 عارف: شهادت می‌دهم پزشکیان تمام اصول قانون اساسی را لازم‌الاجرا می‌داند
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

عارف: شهادت می‌دهم پزشکیان تمام اصول قانون اساسی را لازم‌الاجرا می‌داند

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه شهادت می‌دهم رئیس‌جمهوری تمام اصول قانون اساسی را لازم‌الاجرا می‌داند و به اصل ولایت فقیه اعتقاد کامل دارد، تصریح کرد: ارتباط خوب پزشکیان با امام شهید و مقام معظم رهبری دستاوردهای زیادی برای دولت چهاردهم داشت.

 تدبیر شهید حاجی‌زاده برای روزهای نبودنش - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تدبیر شهید حاجی‌زاده برای روزهای نبودنش - تسنیم

شهیدحاجی‌زاده به تربیت نیرو وشناخت استعدادها اهتمام داشت تا وقتی خودش نباشد مجموعه بتواند به راهش ادامه دهد.

 هشدار نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان به عراقچی درباره بحران انسانی در جنوب و زمینه‌سازی‌های اسرائیل/ پس‌اندازهای مردم جنوب لبنان طی سال‌های جنگ به پایان رسیده و اکنون جان خود و خانواده‌هایشان در معرض خطر است
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

هشدار نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان به عراقچی درباره بحران انسانی در جنوب و زمینه‌سازی‌های اسرائیل/ پس‌اندازهای مردم جنوب لبنان طی سال‌های جنگ به پایان رسیده و اکنون جان خود و خانواده‌هایشان در معرض خطر است

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، در دیدار با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در تهران، ضمن تشریح ابعاد بحران انسانی و اقتصادی در جنوب لبنان، یادداشت مفصلی درباره حجم خسارات ناشی از تجاوزات رژیم صهیونیستی تحویل وی داد.