قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۴ ساعت قبل

تهران؛ پایتخت محروم از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های ایمنی و رفاه! / جمعیت زیاد، امکانات ناکافی

اجتماعی رکنا: احمدرضا سرحدی، رئیس اسبق سازمان نظام مهندسی تهران، با اشاره به چالش‌های اجتماعی و زیرساختی پایتخت گفت: تراکم بیش از ظرفیت جمعیتی، تمرکز امکانات اقتصادی و رفاهی، ضعف در کیفیت ساخت‌وساز و کمبود زیرساخت‌های ایمنی، از مهم‌ترین مشکلات تهران است که حل آنها نیازمند اجرای آمایش سرزمین، توزیع عادلانه امکانات در کشور و اصلاح سیاست‌های شهری است.
 تهران؛ پایتخت محروم از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های ایمنی و رفاه! / جمعیت زیاد، امکانات ناکافی

به گزارش خبرگزاری رکنا، احمدرضا سرحدی، کارشناس شهرسازی و مسکن و رئیس اسبق سازمان نظام مهندسی تهران با اشاره به شرایط اقتصادی، سیاسی و امنیتی کشور، گفت: در شرایط فعلی، محدودیت‌های بودجه‌ای، تورم و مسائل ناشی از شرایط جنگی موجب شده است دولت و شهرداری‌ها نتوانند آن‌طور که باید و شاید در زمینه تأمین رفاه و آسایش عمومی عمل کنند؛ با این حال، می‌توان با اتخاذ سیاست‌های عملیاتی و اصلاح برخی رویکردها، از شدت این محرومیت‌ها کاست.

وی با بیان اینکه بخشی از مشکلات موجود به سیاست‌های کلان بازمی‌گردد، افزود: نمی‌توان با یک سیاست واحد همه مشکلات را برطرف کرد. برای حل مسائل جزئی‌تر، ابتدا باید سیاست‌های کلی در حوزه‌های اقتصادی، شهری و اجتماعی اصلاح شود. ضرورت تعیین تکلیف خودروهای فرسوده

سرحدی درباره معضل خودروهای فرسوده اظهار کرد: خودروهای فرسوده از عوامل مهم آلودگی هوا و افزایش مصرف سوخت هستند، اما بخش قابل توجهی از اقشار ضعیف جامعه برای تأمین نیازهای روزمره خود از همین خودروها استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: بنابراین نمی‌توان صرفاً با حذف خودروهای فرسوده، بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی مالکان آنها، مسئله را حل کرد. این موضوع نمونه‌ای از همان مشکلات چندلایه‌ای است که نیازمند سیاست‌گذاری جامع و هماهنگ است. استفاده از مترو به‌عنوان پناهگاه در شرایط اضطراری

این کارشناس شهرسازی و مسکن در ادامه درباره کمبود پناهگاه‌های مناسب در تهران گفت: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، ایجاد فضاهای امن برای زمان بروز حوادث و شرایط جنگی است. تهران با جمعیتی بالغ بر ۱۲ میلیون نفر، از ظرفیت کافی برای پناهگاه‌های عمومی برخوردار نیست.

سرحدی افزود: در بسیاری از کشورهایی که با تهدیدهای جنگی مواجه هستند، از سال‌ها قبل برای ایجاد پناهگاه‌های مقاوم برنامه‌ریزی شده است. در ایران نیز می‌توان با هزینه‌های نسبتاً محدود، بخشی از زیرساخت‌های موجود را برای چنین شرایطی آماده کرد.

وی ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های قابل استفاده، تونل‌ها و ایستگاه‌های مترو است. البته برای استفاده اضطراری از این فضاها باید امکانات و تجهیزات لازم از قبل پیش‌بینی و فراهم شود.

سرحدی …





 فوت دردناک این 8 بازیگر سریال متهم گریخت ! + اسامی و علت مرگش شان
۲۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

فوت دردناک این 8 بازیگر سریال متهم گریخت ! + اسامی و علت مرگش شان

تصاویری از بازیگران سریال متهم گریخت که فوت کرده اند.

 کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد
۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد

با عمیق‌تر شدن روابط امنیتی بین قدرت‌های منطقه‌ای، مصر در حال تقویت مشارکت‌های کلیدی خود و در عین حال حفظ انعطاف‌پذیری استراتژیک خود است.

 فیلم / پشت صحنه خنده دار «پایتخت» با احمد مهران فر و ریما رامین فر/ ارسطو نتوانست جلوی خنده اش را بگیرد!
۱۲ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم / پشت صحنه خنده دار «پایتخت» با احمد مهران فر و ریما رامین فر/ ارسطو نتوانست جلوی خنده اش را بگیرد!

ویدئویی بامزه از پشت صحنه سریال «پایتخت» با حضور احمد مهران فر و ریما رامین فر در فضای مجازی مورد توجه کاربران قرار گرفته است؛ جایی که یک دیالوگ ساده سر سفره باعث شد احمد مهران فر چند بار ضبط صحنه را به دلیل خنده متوقف کند.

 مقاومت پزشکیان در مقابل عزل وزیر دروغگو/ آقای میدری آن همه پاورپوینت و ادعای نظریه پردازی این بود؟
۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

مقاومت پزشکیان در مقابل عزل وزیر دروغگو/ آقای میدری آن همه پاورپوینت و ادعای نظریه پردازی این بود؟

علی رغم همه فشار‌ها به مردم و توافقات با مجلس رئیس جمهور نسبت به تغییر وزیر رفاه مقاومت دارد، وی تلاش دارد تا با حفظ میدری به بهانه شرایط بحرانی از اصلاح کاب...

 رفیع‌زاده: ۹۰ کارمند شهید در جنگ داشتیم/ پزشکیان شبانه‌روز پای کار است
۴۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

رفیع‌زاده: ۹۰ کارمند شهید در جنگ داشتیم/ پزشکیان شبانه‌روز پای کار است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ضمن اشاره به ۹۰ کارمند شهید در جنگ، با بیان اینکه جشنواره «شهید رجایی» امسال برای تقدیر از نیروهای جان بر کف در جنگ‌های اخیر است، گفت: شهادت می‌دهم تک‌تک اعضای هیات دولت برای مردم تلاش شبانه‌روزی کردند.

 مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!

یک مطالعه بزرگ در ایالات متحده نشان می‌دهد که زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها با خطر ابتلا به بیماری‌های حاد زوال عقل مرتبط است.