قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱ ساعت قبل

فرار نفتکش‌های سعودی از تنگه هرمز

رکنا سیاسی : طبق آخرین رصد آب‌های خلیج فارس، نفتکش‌های سعودی با سرعت زیادی در حال دور شدن از محدوده تنگه هرمز هستند.
 فرار نفتکش‌های سعودی از تنگه هرمز

به گزارش رکنا به نقل از فارس ، بر اساس تصویر رصدشده از وضعیت دریایی منطقه خلیج فارس، چندین نفتکش مرتبط با عربستان سعودی در حال حرکت به سمت جنوب و دور شدن از محدوده تنگه هرمز هستند.

طی روزهای اخیر و همزمان با انتشار شایعاتی درباره توافق ایران و عمان برای ساماندهی تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز، حدود ۱۱ نفتکش سعودی در نزدیکی این آبراه و در محدوده انتظار مستقر شده بودند. 

گزارش‌ها از کاهش شدید تردد در هرمز و ادامه احتیاط شرکت‌های کشتیرانی در عبور از این مسیر راهبردی حکایت دارد.

در تصویر، نام نفتکش‌هایی از جمله WEDYAN، SHADEN، DALL، AMJAD و AMAD دیده می‌شود که در مسیر جنوبی، به سمت دریای عرب حرکت می‌کنند. 

در میان آنها نفتکش‌های بزرگ نفت خام، از جمله VLCCها، قابل مشاهده‌اند. همچنین مسیر خروجی از آب‌های عمان عبور کرده است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1242160

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: مسکن ملی به گروه‌ های هدف نرسید/ در نهضت ملی مسکن؛ خانه هست، اما زندگی نیست / متقاضیان توان پرداخت ندارند، پروژه‌ها زیرساخت ندارند + صوت …



 چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم

چین ضمن مخالفت با تحریم‌های یکجانبه واشنگتن علیه ایران که افراد و نهادهای این کشور را هم را هدف قرار می‌دهد، تأکید کرد که از حقوق و منافع شرکت‌های چینی حمایت خواهد کرد.

 ویدئویی از پسر علیرضا قربانی روی استیج | ببینید
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ویدئویی از پسر علیرضا قربانی روی استیج | ببینید

ویدئویی از پشت صحنه استیج کنسرت جدید علیرضا قربانی در شبکه های اجتماعی پربازدید شد.

 آخرین قیمت سیمان؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت سیمان؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405

بازار هنوز وارد فاز افزایش گسترده قیمت‌ها نشده، اما هزینه‌های سنگین تولید همچنان بر صنعت سیمان سایه انداخته است.

 قرارداد تأمین ۵۰ هزار کارتخوان سیار فن‌افزار با پرداخت
۳۷ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

قرارداد تأمین ۵۰ هزار کارتخوان سیار فن‌افزار با پرداخت

شرکت توسعه فن‌افزار توسن (فن‌افزار) از انعقاد قرارداد تأمین ۵۰ هزار دستگاه کارتخوان سیار و الحاقیه آن با شرکت به‌پرداخت ملت خبر داد.

 دلفی: باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دلفی: باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم

سفیر اسبق ایران در فرانسه گفت: اگرچه انسداد تنگه هرمز، بازار اقتصاد جهانی را در مقاطعی تحت تأثیر قرار می‌دهد، اما کشورها راه‌های دیگری را برای انجام تجارت‌های خود تعریف خواهند کرد. لذا ما باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم و مانع از شکل‌گیری مسیرهای موازی شویم. تحقق این امر، منوط به مذاکره مستقیم با آمریکا در چهارچوب یادداشت تفاهم است.

 زاکانی برای راه‌اندازی اتاق فرماندهی مدیریت مصرف انرژی تهران پای کار آمد
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زاکانی برای راه‌اندازی اتاق فرماندهی مدیریت مصرف انرژی تهران پای کار آمد

اسماعیل سقاب، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: پزشکیان و زاکانی با تمام توان پای کار مدیریت مصرف انرژی تهران هستند.



سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!
سایت سلامت نیوز

سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!

سخنان اخیر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در انجمن اسلامی جامعه پزشکی با انتقادهایی مواجه شده است؛ منتقدان می‌گویند وزیر باید به جای سیاست درباره دارو، پرستاران، بیمارستان‌ها و مشکلات نظام سلامت سخن بگوید. اما آیا می‌توان بحران‌های سلامت را از سیاست و تصمیم‌های کلان اقتصادی و اجتماعی جدا کرد؟
سایت عصرایران

قبل از عاشق شدن بیاموز چگونه در برف بدوی، بدون اینکه ردپایی از خود بر جای بگذاری (+صدا)

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟
سایت اقتصاد ۲۴

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟

پس از سال‌ها انباشت ناترازی و خلق پول بی‌ضابطه در شبکه بانکی، دولت سراغ جراحی بانک‌های مشکل‌دار رفته است؛ اقدامی که می‌تواند به مهار تورم کمک کند، اما به شرط آنکه هزینه زیان بانک‌های متخلف دوباره از جیب مردم پرداخت نشود.
تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟

اختلاف میان روایت واشنگتن و داده‌های تردد کشتی‌ها، پرسش‌های مهمی درباره وضعیت واقعی تجارت نفت و آینده تنگه هرمز ایجاد کرده است. اما برای ایران، مسئله فقط میزان نفت عبوری از هرمز نیست، زیرا تداوم اختلال در این مسیر می‌تواند به یک فشار فرسایشی بر درآمد‌های ارزی، تجارت خارجی و معیشت مردم تبدیل شود.
بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های بیشتر
سایت اقتصاد ۲۴

بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های …

پایین بودن عدد اکتان بنزین معمولی نسبت به استاندارد موتور‌های حساس، خطر پدیده ضربه یا اصطلاحاً ناک، ذوب شدن پیستون و آسیب به سوپاپ‌ها را دوچندان کرده است. این موضوع صاحبان خودرو را ناچار می‌کند برای فرار از تعمیرات ده‌ها میلیون تومانی، در هر چند باک‌گیری دست‌ به‌ جیب شوند.
حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال
سایت اقتصاد ۲۴

حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال

در یک بازه زمانی ده ساله، پایه مزد کارگران مشمول قانون کار یا همان «دستمزد واقعی طبقه‌ی کارگر» از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار تنزل یافته است؛ یعنی دستمزد واقعی کارگران ده سال پیش ۲.۷ برابر امروز بوده است.