قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

دکوراسیون خانه ترلان پروانه و فاطیما بهارمست چه فرقی دارد؟ / از دکور بوهو تا مبلمان نفتی رنگ

دکوراسیون خانه چهره های مشهور همیشه برای مخاطبان جذاب است؛ به ویژه زمانی که دو بازیگر با سلیقه هایی کاملا متفاوت، فضای خانه خود را به شیوه های مختلفی چیده باشند. در این میان، دکور خانه ترلان پروانه با رنگ های روشن و حال و هوای بوهو، در کنار فضای آرام و کلاسیک خانه فاطیما بهارمست، دو انتخاب متفاوت را پیش روی مخاطب قرار می دهد.
 دکوراسیون خانه ترلان پروانه و فاطیما بهارمست چه فرقی دارد؟ / از دکور بوهو تا مبلمان نفتی رنگ

دکوراسیون خانه ترلان پروانه و فاطیما بهارمست؛ دو سلیقه کاملا متفاوت

دکوراسیون خانه بازیگران و چهره های شناخته شده معمولا تنها به انتخاب مبلمان و وسایل خانه محدود نمی شود و می تواند بخشی از سلیقه و روحیه آنها را نشان دهد. ترلان پروانه و فاطیما بهارمست نیز در تصاویری که از فضای خانه آنها منتشر شده، انتخاب هایی متفاوت در زمینه چیدمان و رنگ بندی داشته اند.

ترلان پروانه؛ از دکور مدرن تا حال و هوای بوهو

در تصاویری که از فضای خانه ترلان پروانه منتشر شده، دو سبک متفاوت در دکوراسیون به چشم می خورد. در یکی از فضاها، رنگ های تیره و خنثی مانند طوسی بیشتر دیده می شود و چیدمان حال و هوایی مدرن دارد.

در فضای دیگری که به نظر می رسد مربوط به خانه شخصی تر این بازیگر باشد، استفاده از رنگ های روشن و عناصر نزدیک به سبک بوهو، فضای متفاوتی ایجاد کرده است. رنگ های روشن در کنار جزئیات دکوراتیو و انتخاب وسایل، حس آرامش و صمیمیت بیشتری به محیط داده اند.

تفاوت این دو فضا نشان می دهد که در دکوراسیون خانه ترلان پروانه، استفاده از یک سبک ثابت لزوما دنبال نشده و ترکیب عناصر مدرن و بوهو، ظاهر متفاوتی به فضاها داده است.

فاطیما بهارمست؛ دکوری آرام با حال و هوای کلاسیک

در مقابل، دکوراسیون خانه فاطیما بهارمست بیشتر به سمت فضایی آرام، ساده و کلاسیک رفته است. مبلمان راحتی نفتی رنگ، یکی از عناصر اصلی این چیدمان به شمار می رود و در کنار آن، لوستری با طراحی قدیمی، حال و هوای کلاسیک تری به فضا بخشیده است.

پرده های ساده سفید نیز در این چیدمان نقش مهمی دارند. انتخاب رنگ سفید برای پرده ها باعث شده فضای خانه روشن تر و ساده تر به نظر برسد و نور طبیعی نیز حضور بیشتری در محیط داشته باشد.

گلدان های گل نیز از دیگر جزئیات این دکور هستند که در کنار رنگ های ملایم و طبیعی، فضای خانه را از حالت خشک و رسمی خارج کرده و حس طراوت بیشتری به آن داده اند.

ترلان پروانه یا فاطیما بهارمست؛ کدام دکور متفاوت تر است؟

مقایسه این دو خانه نشان می دهد که ترلان پروانه بیشتر به سمت رنگ های روشن، عناصر هنری و حال و هوای بوهو علاقه نشان داده، در حالی که فاطیما بهارمست فضایی آرام تر با ترکیبی از مبلمان راحتی، رنگ های طبیعی و عناصر کلاسیک را انتخاب کرده است.

در دکور ترلان پروانه، تنوع رنگ و سبک بیشتر به چشم می آید و فضای خانه شخصیتی جوان تر و هنری تر پیدا کرده است. در مقابل، چیدمان فاطیما بهارمست با رنگ های ملایم، پرده های سفید و جزئیات کلاسیک، حس آرامش و راحتی بیشتری منتقل می کند.

در نهایت انتخاب میان این دو سبک کاملا به سلیقه افراد بستگی دارد؛ یکی می تواند برای علاقه مندان به دکورهای متفاوت و بوهو جذاب باشد و دیگری برای کسانی که فضای کلاسیک، ساده و آرام را ترجیح می دهند.

نکته: درباره تصاویر منتشر شده از خانه ترلان پروانه، اطلاعات دقیقی درباره مالکیت هر یک از فضاها وجود ندارد و نسبت دادن قطعی آنها به خانه شخصی یا خانه پدری این بازیگر نیاز به تایید دارد.

برای این مدل خبرها، اگر عکس هر دو خانه را هم بفرستی، می توانم مقایسه را خیلی جزئی تر کنم؛ مثلا درباره رنگ دیوار، مدل مبل، لوستر، فرش، تابلو، گیاهان و نورپردازی هم بنویسم تا خبر برای دیسکاور جذاب تر شود. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237843

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: ببینید / فوران آب پس از شکستگی خط انتقال آب به بجنورد + فیلم مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث رازهایی که با اعدام «خفاش شب» ناتمام ماند؛ از هویت واقعی تا روانشناسی قاتل فیلم و گزارش جدید از دزدی سریالی 2 زن / طلا فروش اوپال به رکنا چه گفت؟ مادر امیرحسین از جزئیات زندگی قاتل پسرش گفت + گفتگو جزئیات تازه و اختصاصی رکنا از گروگانگیری پارک ساعی تهران / زن جوان چرا به خانه مرد مسلح رفته بود؟ فیلم لحظه سرقت و عکس چهره باز 2 زن که دزدان سریالی طلافروشی های تهران هستند / آنها را می شناسید ؟! گزارش اولیه پلیس از گروگانگیری یک زن در پارک ساعی / گروگان پرستار خانگی بود نان مناسب برای دیابتی‌ ها چیست؟ این نکات را هنگام خرید بدانید تبلیغات تبلیغات





 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۵ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.