
به گزارش رکنا، پاری سن ژرمن که چند روز قبل با پیروزی مقابل استون ویلا قهرمان سوپرجام اروپا شده بود، این بار مقابل لانس نتوانست به روند موفقیت های خود ادامه دهد. شاگردان لوئیس انریکه مالکیت بیشتری از توپ داشتند و موقعیت هایی نیز ایجاد کردند، اما در باز کردن دروازه حریف ناکام ماندند.
تنها گل مسابقه در دقیقه 32 به ثمر رسید. فلوریان تووین پس از حمله لانس و ارسال متیو اودول، با استفاده از توپ برگشتی دروازه PSG را باز کرد تا تیمش از حریف قدرتمند خود پیش بیفتد.
شرایط برای لانس اما خیلی زود دشوار شد. کیلین آنتونیو در دقیقه 39 از زمین اخراج شد تا لانس بیش از یک نیمه را با یک بازیکن کمتر مقابل قهرمان فرانسه بازی کند. با این حال، بازیکنان این تیم با دفاع فشرده و عملکرد درخشان رابین ریسر دروازه خود را بسته نگه داشتند.
پاری سن ژرمن در نیمه دوم فشار زیادی روی دروازه لانس ایجاد کرد. دزیره دوئه یکی از مهم ترین موقعیت های PSG را با شوتی که به تیر دروازه برخورد کرد از دست داد و گل فابین روییز نیز به دلیل آفساید مردود اعلام شد.
در دقایق پایانی، نونو مندس نیز از زمین اخراج شد تا هر 2 تیم مسابقه را با 10 بازیکن به پایان برسانند. با این حال، لانس تا سوت پایان مقاومت کرد و به پیروزی تاریخی خود دست یافت.
این قهرمانی نخستین جام سوپرجام فرانسه در تاریخ لانس بود و همزمان به سلطه PSG در این رقابت پایان داد؛ پاری سن ژرمن پیش از این 4 دوره متوالی قهرمان سوپرجام فرانسه شده بود. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1239731
اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:
اخبار تاپ حوادث مرگ ملیکا دختر زیبای ایرانی با نیش عقرب / پادزهر به بیمارستان نرسید + عکس سرنوشت های شوم سه زورگیر تهرانی / یکی خودکشی کرد دیگری تصادف مرگبار و سومی قصاص بخاطر قتل فیلم ازدواج دوم شوهر مهسا طهماسبی / خانم بازیگر عاشق شوهرش بود اما طلاق گرفت اولین فیلم از 2 متهم پرونده حمید رضا رجب زاده فیلم گفتگو با زورگیر چاقوکش که به زن تهرانی در آسانسور خانه شان حمله کرد /وقتی بازداشت شد کچل بود فیلم واقعی از جدا شدن روح از بدن زن موتورسوار در صحنه تصادف مرگ ملیکا دختر زیبای ایرانی با نیش عقرب / پادزهر به بیمارستان نرسید + عکس تبلیغات تبلیغات






