قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز طی ۸.۵ سال

دستیار رئیس‌کل بانک مرکزی در امور ارزی با اعلام اینکه از سال ۱۳۹۷ تاکنون مجموعاً ۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز ثبت شده است، گفت: این رقم به معنای بازنگشتن کامل این منابع به کشور نیست؛ چراکه بخش قابل توجهی از ارزها به شکل غیرمستقیم وارد چرخه اقتصادی شده، اما از مسیرهای تعیین‌شده برای بازگشت ارز به کشور بازنگشته است.
 ۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز طی ۸.۵ سال

به گزارش رکنا، 

مهدی دارابی در یک گفت و گوی تلویزیونی اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ مجموعاً ۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز ثبت شده است. میزان تخلف در سال ۱۳۹۷ حدود شش میلیارد دلار، در سال ۱۳۹۸ نیز حدود شش میلیارد دلار و در سال ۱۳۹۹ حدود چهار میلیارد دلار بوده است. این رقم در سال ۱۴۰۰ به حدود شش میلیارد دلار رسید، در سال ۱۴۰۱ به حدود هشت میلیارد دلار، در سال ۱۴۰۲ به حدود ۱۱ میلیارد دلار، در سال ۱۴۰۳ به حدود ۱۷ میلیارد دلار و در سال ۱۴۰۴ به حدود ۲۰ میلیارد دلار رسید.

دستیار رئیس کل بانک مرکزی در امور ارزی افزود: بسیاری تصور می‌کنند این ۸۱ میلیارد دلار اصلاً به کشور بازنگشته است، در حالی که بخش قابل توجهی از این منابع به شکل غیرمستقیم وارد چرخه اقتصادی شده و فقط از مسیرهایی که ما تعیین کرده بودیم، بازنگشته است.

او افزود: یکی از نمونه‌های آن، واردات بدون انتقال ارز است. در این روش، بانک مرکزی ارز واردکننده را تأمین نمی‌کند و واردکننده خودش باید ارز مورد نیاز را تأمین کرده و کالا را وارد کشور کند. در دوره جنگ نیز بخش قابل توجهی از کالاها از این مسیر وارد کشور شدند.

دارابی با بیان اینکه یکی از دلایل ترخیص سریع کالاها در آن مقطع، آزاد شدن واردات بدون انتقال ارز بوده است گفت: در این شرایط، واردکننده باید ارز مورد نیاز خود را از بازار تأمین کند. این ارز در نهایت از بازار تأمین می‌شود و یکی از منابع آن نیز ارز حاصل از صادرات است.

 

وی اضافه کرد: طبق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که در اسفند سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید، صادرکنندگان باید به میزان ارزی که از محل صادرات به دست آورده‌اند، ارز خود را به چرخه اقتصادی کشور و از روش‌هایی که آیین‌نامه مربوطه تعیین می‌کند، بازگردانند. قانون اجازه داده است که کارگروهی تحت عنوان «کارگروه بازگشت ارز» تشکیل شود که دبیرخانه آن بانک مرکزی است؛ اینکه بانک مرکزی در رأس این موضوع قرار دارد، به این دلیل است که دبیرخانه کارگروه بازگشت ارز بانک مرکزی است.

این مقام مسئول در بانک مرکزی با تصریح این نکته که قانون به آیین‌نامه اجازه داده است که میزان تعهد بازگشت ارز را تعیین کند تاکید کرد: حتی این تعهد می‌تواند تا ۶۰ درصد باشد؛ قانون تعیین میزان تعهد بازگشت ارز را به آیین‌نامه واگذار کرده، اما حداقل میزان تعهد باید ۶۰ درصد باشد.

علت مطرح شدن رقم ۱۳۰ میلیارد دلار چیست؟

او ادامه داد رقم ۱۳۰ میلیارد دلاری تخلف در بازگشت ارز صحیح نیست. اما باید توضیح داد که این عدد چگونه به دست آمده است. این رقم از کسر میزان ارز بازگشته از میزان صادرات به دست آمده است و به این ترتیب، رقم ۱۳۰ میلیارد دلار محاسبه شده است. روسیه نیز پس از آغاز جنگ، الزام به بازگشت ارز حاصل از صادرات را اعمال کرد که میزان آن در مقطعی ۸۰ درصد بود.

  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240525

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم حضور بازیگران با تیپ و استایل خاص در مراسم یادبود ایرج خواجه امیری / از محمود شهریاری و علیرضا قربانی تا جواد یساری و بابک جهانبخش مشاهده خبر خبر ویژه دردسر 2 خواهر شوهر برای عروس جوانشان / گفتگو با شیما عروس بی نوا + عکس نرخ دلار، طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۵



۱۲ دقیقه قبل / سایت برترینها

جزئیات پاداش ارتش برای کشتن سربازان آمریکایی

خبرگزاری فارس: سرتیپ اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش اعلام کرد: هر فردی از نیروهای مسلح یا  مردم عزیزمان که دارای سلاح شکاری مجاز هستند، در صورت تجاوز زمینی نیروهای آمریکایی به خاک کشورمان، متجاوزان را به هلاکت برسانند یا اسیر کند، مبلغ ۵ میلیارد تومان(۳۰هزار دلار)پاداش دریافت خواهند کرد.

اگر این اقدام توسط زنان غیور سرزمین مان انجام شود، این پاداش مبلغش دو برابر خواهد بود، یعنی ۱۰ میلیارد تومان

سلاح این افراد با دو برابر قیمت خریداری خواهد شد و در موزه‌ای که ارتش تدارک دیده، نگهداری خواهد شد؛ برای همیشه در طول تاریخ، به عنوان یک افتخار، با نام دارنده آن سلاح، در موزه نگهداری خواهد شد و یک سلاح مشابه از طرف ارتش اهدا خواهد شد.


۴۱ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد + جدول قیمت ارز در بازار آزاد

صفحه اقتصاد -

قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.

لازم به ذکر است که تمامی این نرخ‌ها قیمت بازار آزاد است. بروزرسانی قیمت ارزها: شنبه ۳۱ مرداد - ۰۸:۰۰ ارز قیمت (ریال) دلار 1,894,000 یورو 2,212,100 درهم امارات 515,980 پوند انگلیس 2,579,400 لیر ترکیه 39,600 فرانک سوئیس 2,373,100 یوان چین 282,700 ین ژاپن (100 ین) 1,198,500 وون کره جنوبی 1,287 دلار کانادا 1,375,800 دلار استرالیا 1,348,700 دلار نیوزیلند 1,128,600 دلار سنگاپور 1,489,300 روپیه هند 19,800 روپیه پاکستان 6,788 دینار عراق 1,333 پوند سوریه 15,462 افغانی 28,020 کرون دانمارک 296,300 کرون سوئد 200,000 کرون نروژ 202,900 ریال عربستان 506,430 ریال قطر 506,600 ریال عمان 4,928,000 دینار کویت 6,144,600 دینار بحرین 5,025,400 رینگیت مالزی 468,600 بات تایلند 57,580 دلار هنگ کنگ 241,500 روبل روسیه 22,920 منات آذربایجان 1,102,500 درام ارمنستان 5,600 لاری گرجستان 719,700 سوم قرقیزستان 21,660 سامانی تاجیکستان 202,500 منات ترکمنستان 519,000

  مطالعه بیشتر: قیمت دلار امروز جمعه ۳۰ مرداد + جدول قیمت ارز در بازار آزاد منبع: اقتصاد۲۴ اخبار مرتبط circle قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد + جدول قیمت ارزها در بازار آزاد circle قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد + قیمت انواع ارز circle قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۶ مرداد + جدول قیمت انواع ارز circle قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد +جدول قیمت ارزها پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟


۱ ساعت قبل / سایت برترینها

روزنامه نزدیک به قالیباف، ایزدی و خوش‌چشم را نابود کرد

روزنامه خراسان در مطلبی با تیتر " ایزدی، وقتی جنگ را بازی کامپیوتری می بیند" نوشت: فواد ایزدی با بیان این که با افزایش نفت به ۲۰۰ دلار ، فروپاشی اقتصاد آمریکا قطعی است، نسخه عملیاتی او، حمله گسترده به زیرساخت‌های نفتی منطقه برای حذف ۲۰ درصد عرضه جهانی است.

خطر این پیشنهاد آن‌جاست که فقط پرده نخست جنگ را می‌بیند: ما تأسیسات نفتی دیگران را می‌زنیم، اما طرف مقابل ظاهراً نه توان پاسخ دارد، نه اراده انتقام و نه هدفی در ایران.

پرسش حذف‌شده این است: اگر پس از آن، زیرساخت‌های نفت، گاز، پالایش و صادرات ایران هدف قرار گرفت، مرحله بعد چیست؟ چرخه «بزنیم ـ بزنند» کجا متوقف می‌شود و در پایان چه چیزی از اقتصاد منطقه و ایران باقی می‌ماند؟ راهبردی که واکنش دشمن، آسیب‌پذیری خودی و نقطه پایان جنگ را محاسبه نکند، راهبرد نیست؛ خیال‌پردازی با جان و معیشت مردم است. ضمن آن‌که شوک نفتی می‌تواند آمریکا را گرفتار تورم و رکود کند، اما ادعای فروپاشی اقتصادی کشوری با تولید عظیم انرژی، ذخایر راهبردی و ابزارهای متنوع مهار بحران، سندی ندارد.

البته این محاسبات نباید ایران را محافظه‌کار یا منفعل کند؛ گاهی پذیرش خطر ضروری است. اما میان خطر محاسبه‌شده و هیجان‌فروشی، همان فاصله‌ای وجود دارد که عقلانیت انقلابی را از ساده‌سازی کودکانه جنگ جدا می‌کند. تصمیم جسورانه، واکنش دشمن، آسیب‌پذیری خودی و مسیر کنترل بحران را نیز می‌بیند. شجاعت، حذف پیچیدگی‌های واقعیت و ساده سازی مشکلات نیست؛ به‌کارگیری دقیق قدرت در زمان و نقطه درست است.  خوش‌چشم؛ مین‌گذاری در خیالات

پیشنهاد مصطفی خوش‌چشم برای مین‌گذاری «خلیج فلوریدا» نمونه‌ای کم‌نظیر از ساده‌سازی جنگ دریایی و تبدیل یک عملیات فوق‌پیچیده به گفت‌وگویی دورهمی است. ابتدا باید روشن شود منظور او دقیقاً کدام پهنه آبی است؛ زیرا خلیج فلوریدا نام متعارف یک منطقه راهبردی مشخص نیست. احتمالاً منظور او تنگه فلوریدا، خلیج مکزیک یا آب‌های مجاور این ایالت بوده است. وقتی حتی جغرافیای عملیات به‌درستی تعریف نشده، چگونه می‌توان برای مین‌گذاری آن نسخه صادر کرد؟

ادعای این که آمریکا درمجموع سه مین‌روب دارد نیز گمراه‌کننده است. سه شناوری که احتمالاً مبنای این عدد قرار گرفته‌اند، ناوهای رزمی ساحلی «کانبرا»، «تالسا» و «سانتاباربارا» هستند که در سال ۲۰۲۵ با بسته مأموریتی مقابله با مین در بحرین مستقر شدند؛ نه تمام توان مین‌روبی آمریکا. از آن مهم‌تر، انتقال پنهانی حجم مؤثری از مین به سواحل آمریکا، عبور از شبکه‌های شناسایی و اجرای عملیات در هزاران کیلومتری ایران، خود مستلزم ورود به جنگی تمام‌عیار با پیامدهای نظامی، حقوقی و اقتصادی جهانی است. خوش‌چشم تمام این زنجیره را حذف می کند و مسئله را به «چند مین می‌ریزیم و آمریکا مصیبت می‌کشد» تقلیل می‌دهد. این راهبرد نیست؛ ساده‌سازی یک جنگ تمام‌عیار و تقلیل واقعیت پیچیده میدان به چند گزاره هیجان‌انگیز تلویزیونی است.

خلاصه آن که این افراد  با ارائه راه‌حل‌هایی که هرگز معیار سنجش، نقشه اجرا و مسئولیت شکست ندارند، تصمیم‌گیر واقعی را خائن یا ناتوان معرفی می‌کند. ساده‌سازان همیشه پیروزند؛ چون خودشان هیچ‌گاه مسئول اجرای نسخه‌هایشان نیستند. هزینه شعار را مردم، نیروهای مسلح و اقتصاد کشور می‌پردازند؛ اما صاحب شعار فردای شکست، فقط یک نسخه ساده‌تر و پرصداتر ارائه می‌کند.




 هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود

گزارش سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد امروز (۳۱ مرداد) رگبار تابستانی، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در مناطقی از شمال، شمال شرق و دامنه‌های البرز مرکزی ادامه دارد و برای ۱۲ استان هشدار هواشناسی سطح زرد صادر شده است. همزمان روند کاهش نسبی دمای تهران آغاز شده است.

 منتقدان بنزین رویافروشی می‌کنند!
۲۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

منتقدان بنزین رویافروشی می‌کنند!

مردم حق دارند نگران باشند اما منتقدان هم باید پاسخ دهند راه‌حل‌شان برای فاصله ۱۵ میلیون لیتری تولید و مصرف چیست؟ نمی‌توان همزمان انتظار داشت بنزین فراوان، ار...

 طلاق تجاری تهران و ابوظبی - دیپلماسی ایرانی
۴۳ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

طلاق تجاری تهران و ابوظبی - دیپلماسی ایرانی

شعله‌های آتش جنگ در خلیج فارس دامن دو شریک بزرگ تجاری را گرفته است. امارات پس از جنگ برای فروش نفت خود به دیواره سخت...

 اولتیماتوم به کارفرمایان؛ مهلت پرداخت حق بیمه تا ساعت ۲۴ امشب
۱۶ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

اولتیماتوم به کارفرمایان؛ مهلت پرداخت حق بیمه تا ساعت ۲۴ امشب

بر اساس اعلام سازمان تأمین اجتماعی، آخرین روز ماه پایان مهلت قانونی پرداخت حق بیمه است و کارفرمایان تا ساعت ۲۴ امشب برای انجام این کار فرصت دارند.

 دو روایت از یک بازار؛ کمبود یا رانت؟ - مردم سالاری آنلاین
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

دو روایت از یک بازار؛ کمبود یا رانت؟ - مردم سالاری آنلاین

بازار دستکش‌های پزشکی در ایران این روزها به میدان تقابل دو روایت تبدیل شده است. از یک سو تولیدکنندگانی که می‌گویند ظرفیت داخلی نه‌تنها نیاز کشور را تأمین می‌کند، بلکه توان صادرات به کشورهای منطقه را هم دارد. از سوی دیگر سازمان غذا و دارو که تأکید می‌کند واردات، تصمیمی موقت برای عبور از شرایط بحرانی جنگ و جلوگیری از کمبود در مراکز درمانی بوده است.

 سفره مردم؛ ضامن قدرت ملی - مردم سالاری آنلاین
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

سفره مردم؛ ضامن قدرت ملی - مردم سالاری آنلاین

«هرچقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم.» این جمله محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی شاید در نگاه اول یک اظهارنظر اقتصادی به نظر برسد، اما در واقع می‌توان آن را از منظری گسترده‌تر، یک گزاره درباره مفهوم «قدرت ملی» دانست؛ گزاره‌ای که در آن، امنیت و توان دفاعی کشور از وضعیت زندگی مردم جدا نیست.