قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

قیمت افغانی امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405

رکنا اقتصادی: قیمت افغانی امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵، در بازار ۲,۸۷۵ تومان است که نسبت به دیروز ۰ تومان (۰.۰۰ درصد) بدون تغییر بوده است. هر افغانی، دیروز با قیمت ۲,۸۷۵ تومان معامله می‌شد.
 قیمت افغانی امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا، امروز قیمت افغانی در بازار آزاد، نسبت به دیروز ثابت بوده است. افغانی دیروز نسبت به پریروز افزایش ۴۵.۰ تومانی(۱.۵۹ درصد) داشت و به قیمت ۲,۸۷۵ تومان رسید. امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ تا الان قیمت ۲,۸۷۵ تومان دیروز حفظ و بدون تغییر مانده است.

بالاترین قیمت افغانی در ۲۴ ساعت گذشته ۲,۸۸۰ تومان و پایین‌ترین قیمت در رقم ۲,۸۳۰ تومان خرید و فروش می‌شد.

قیمت فعلی افغانی نسبت به هفته گذشته ۱.۰۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین بهای هر واحد افغانی در شش ماه گذشته حدود ۱۴.۰۹ درصد افزایش یافته است.

در حال حاضر هر 100 دلار آمریکا برابر است با ۶,۵۳۲ افغانی افغانستان.

در حال حاضر یک میلیون تومان برابر است با ۳۴۸ افغانی افغانستان. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1238381 …




 اخبار جدید

 فیلم ؛ فراز کمالوند: چرا فقط درباره لغو بازی خیبر و پرسپولیس سر و صدا شده است؟
۳۷ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ فراز کمالوند: چرا فقط درباره لغو بازی خیبر و پرسپولیس سر و صدا شده است؟

فراز کمالوند سرمربی خیبر خرم‌آباد گفت: مشخص نیست چرا فقط لغو دیدار خیبر و پرسپولیس مورد توجه قرار گرفته است.

 پیش‌بینی قیمت طلا و نقره؛
۱۸ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی قیمت طلا و نقره؛

اقتصادنیوز: طلای جهانی پس از افت شدید، بالای حمایت ۴۳۰۰ دلار ایستاد؛ اما افزایش احتمال رشد نرخ بهره فدرال رزرو، مسیر بعدی فلز زرد را به جدال خریداران و فروشندگان گره زده است.

 برخورد مرگبار اتوبوس و مینی‌بوس در جاده رفسنجان/ آمار فوتی و مصدومان
۱۴ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

برخورد مرگبار اتوبوس و مینی‌بوس در جاده رفسنجان/ آمار فوتی و مصدومان

تصادف اتوبوس با مینی‌بوس در جاده رفسنجان به سرچشمه یک کشته و ۳۵ مصدوم بر جا گذاشت.

 کنث راث: میراث مصونیت بوش قانون‌شکنی ترامپ شد
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

کنث راث: میراث مصونیت بوش قانون‌شکنی ترامپ شد

کنث راث، رئیس پیشین دیده‌بان حقوق بشر معتقد است که نادیده گرفتن اقدامات فراقانونی دولت‌ جورج دبلیو بوش، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در واکنش به حادثه ۱۱ سپتامبر میراثی از مصونیت را بر جای گذاشته است که دستمایه مبارزه جعلی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا علیه قاچاق مواد مخدر و اقدمات خشونت‌بار ماموران اداره مهاجرت او علیه شهروندان آمریکایی و مهاجران این کشور قرار گرفته است.

 از ناکارآمدی سپر موشکی آمریکا تا فریاد غزه در ونیز
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

از ناکارآمدی سپر موشکی آمریکا تا فریاد غزه در ونیز

این روزها شهر در تکاپوی بازگشایی مدارس است و در میان خرید کیف، کتاب و ثبت‌نام، حاشیه‌های این روزهای رسانه‌ها هم کم نیست؛ از روایت‌های جنگ تا ماجراهای فضای مجازی و حاشیه‌های فرهنگی.

 افشاگری درباره ماشین کشتار صهیونیست‌ها در غزه؛ مستندی که ۲۵ دقیقه در ونیز تشویق شد +ویدئو
۲۰ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

افشاگری درباره ماشین کشتار صهیونیست‌ها در غزه؛ مستندی که ۲۵ دقیقه در ونیز تشویق شد +ویدئو

جشنواره فیلم ونیز امسال شاهد اکران یکی از تکان‌دهنده‌ترین آثار سیاسی تاریخ سینما بود؛ مستندی افشاگرانه به نام «نازا» (NAZA) که به پشت پرده هدف‌گیری اهداف غیرنظامی در غزه با کمک هوش مصنوعی می‌پردازد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026