قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

تفسیر فال حافظ امروز 24 مرداد 1405

رکنا: نیت کنید و تفسیر فال حافظ خود را براساس ماه تولدتان در ادامه بخوانید.
 تفسیر فال حافظ امروز 24 مرداد 1405

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا، در فال حافظ، بعد از انتخاب یک شعر تصادفی با استفاده از گلچینی از کلمات، پاسخ به سوالات مطرح شده را پیدا می‌کنند. فال حافظ به عنوان یک روش پرطرفدار برای پیش‌بینی آینده و شناخت بهتر خود مورد استفاده قرار می‌گیرد. فال حافظ به شکل روزانه در پایگاه خبری رکنا منتشر می شود. لازم به ذکر است که فال حافظ به تفسیر دقیق نیاز دارد. کافی است نیت کنید و فاتحه ای برای شادی روح حضرت حافظ بخوانید. سپس فال حافظ امروز را در ادامه مطالعه کنید. برای اینکه فال حافظ امروزتان را بدانید این مطلب را از دست ندهید. فال حافظ برای متولدین هر ماه بیشتر جنبه سرگرمی و الهام دارد و پیشگویی قطعی آینده نیست.

پیام فال حافظ امروز را در ادامه با تفسیر فال حافظ می خوانید.

فال حافظ برای متولدین هر ماه به همراه یک غزل پیشنهادی و تفسیر آن به شرح زیر است: متولدین فروردین

دوستان دختر رز توبه ز مستوری کرد

شد سوی محتسب و کار به دستوری کرد

مژدگانی بده ای دل که دگر مطرب عشق

راه مستانه زد و چاره مخموری کرد تعبیر:  …




 اخبار جدید

 سفیر پاکستان: راه برای رسیدن به توافق میان ایران و آمریکا هموار میشود
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سفیر پاکستان: راه برای رسیدن به توافق میان ایران و آمریکا هموار میشود

سفیر پاکستان در روسیه گفت: با وجود تشدید اخیر تنش‌ها در منطقه، ما معتقدیم که به‌زودی تفاهم بهتری بین ایالات متحده و جمهوری اسلامی ایران حاصل خواهد شد.

 ربیعی: اظهارات کلی و شعاری مشکلی از بودجه و مردم حل نمی‌کند
۴۶ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

ربیعی: اظهارات کلی و شعاری مشکلی از بودجه و مردم حل نمی‌کند

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه اظهارات کلی، مبهم، سلبی و شعاری مشکلی از بودجه و مردم را حل نخواهد کرد، گفت: بودجه از اختیارات دولت و رییس‌جمهوری است.

 بقایی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌گیرد - تسنیم
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بقایی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌گیرد - تسنیم

اسماعیل بقایی در پاسخ به ادعای وزیر خارجه آمریکا، تأکید کرد که یمنی‌ها به نیابت از دیگران نمی‌جنگند.

 با حمایت های مدیرعامل شرکت مس و رفع موارد بلاتکلیف مجموعه ورزشگاه شهدای مس به زودی بهره برداری می شود
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

با حمایت های مدیرعامل شرکت مس و رفع موارد بلاتکلیف مجموعه ورزشگاه شهدای مس به زودی بهره برداری می شود

مجری طرح احداث ورزشگاه شهدای صنعت مس در کرمان گفت: با حمایت های دکتر رستمی مدیرعامل شرکت مس فاز پایانی استادیوم شهدای صنعت مس اوایل فروردین امسال آغاز می شود.

 نرخ سود بین بانکی به ۲۰.۸۵ درصد رسید
۲۰ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

نرخ سود بین بانکی به ۲۰.۸۵ درصد رسید

یکی از دلایل افزایش نرخ سود بین بانکی، افزایش نرخ سود بازار باز است؛ به عبارتی بالابردن نرخ سود بازار باز به نوعی هزینه استقراض در بازار بین بانکی را نیز بالا برده است.

 کسب تقدیرنامه ۴ ستاره تعالی منابع انسانی توسط فولادسنگان
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

کسب تقدیرنامه ۴ ستاره تعالی منابع انسانی توسط فولادسنگان

شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در چهاردهمین دوره جایزه تعالی منابع انسانی موفق به کسب تقدیرنامه 4 ستاره تعالی منابع انسانی (بالاترین سطح تقدیرنامه) در دومین سال حضور خود شد.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026