قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

فیلم / واکنش نوید محمدزاده به پیام های مردم در حمایت از فلسطین

رکنا: نوید محمدزاده به تازگی در پست و استوری‌ های اینستاگرام خود تصاویری را از خود با پیراهنی با طرح پرچم فلسطین و عبارت «پیروزی با فلسطین» منتشر کرد که با واکنش های متفاوتی همراه شد.
 فیلم / واکنش نوید محمدزاده به پیام های مردم در حمایت از فلسطین

به گزارش رکنا، نوید محمدزاده، بازیگر سینما با انتشار ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی بار دیگر از مردم فلسطین حمایت کرد و گفت: «قبلاً از فلسطین حمایت کرده‌ام، الان هم حمایت کردم و در ادامه نیز این کار را انجام می‌دهم؛ چون اصلاً با اسرائیل حال نمی‌کنم و قطعاً تا همیشه فلسطین را انتخاب خواهم کرد.»

او با اشاره به چهره‌هایی که در زندگی‌اش برای او الگو بوده‌اند، افزود: «از مارادونا گرفته تا کریستیانو رونالدو؛ همین دو نفر برای من کافی هستند تا بدانم باید کدام طرف بایستم.»

محمدزاده در ادامه از دوقطبی‌های شکل‌گرفته در جامعه انتقاد کرد و گفت: «اگر مقابل افراط‌گرایی یک طرف بایستیم، به ما حکومتی می‌گویند و افراطی‌های داخل نیز برچسب وطن‌فروش می‌زنند. یک عده دنبال اخراج ما هستند و عده‌ای دیگر می‌خواهند ما از کشور برویم. خانواده و زندگی آدم‌ها را وسط می‌کشند و براساس نظر و تحلیل خودشان قضاوت می‌کنند.»

این بازیگر سینما با تأکید بر اینکه طرفدار هیچ‌یک از این جریان‌ها نیست، گفت: «من نه طرف شما هستم و نه طرف آن‌ها؛ طرف زندگی هستم. عشق من ایران است و به همین دلیل با وجود تمام سختی‌ها اینجا مانده‌ام. می‌توانستم در هر جای دیگری زندگی کنم، اما عاشق ایرانم و دوست دارم اینجا بمانم با همه سختی ها.» پایان خبر / رکنا / کدخبر 1239677

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: …




 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

ژوزه مورینیو می‌گوید تمایلی به داشتن لامین یامال در تیمش ندارد و درباره پرونده جنجالی نگریرا هم صحبت کرد.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز

 نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: بر اساس مصوبه شصت و سومین جلسه کمیسیون نام‌گذاری معابر و اماکن شورای اسلامی شهر تهران، نام ایستگاه مترو «شهید باقری» به «شهیدان باقری» تغییر یافت

 خواهر از قصاص برادرش گذشت

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 یه مردابه توی تن از فراموشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

یه مردابه توی تن از فراموشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، مسیر فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا...

 رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

با توقف درگیری‌ها میان ایران و اسرائیل و پایان حملات هوایی آمریکا و اسرائیل، مرحله‌ای تازه در خاورمیانه آغاز خواهد شد؛ مرحله‌ای که در آن بازسازی تأسیسات نفت و گاز، پالایشگاه‌ها، خطوط لوله، بنادر، شبکه برق و زیرساخت‌های آب می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای پروژه‌های مهندسی و انرژی تبدیل شود.

 روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از پرونده شکایتش علیه پژمان جمشیدی، فراتر از جزئیات یک پرونده قضایی، تصویری از دشواری مسیر شاکیان آزار جنسی در ایران ارائه می‌کند؛ از سرگردانی میان کلانتری و پزشکی قانونی تا حضور در دادگاهی که به گفته او، در آن احساس می‌کرد به جای شاکی، خودش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.