قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲ ساعت قبل

طراحی انقلابی گلکسی S27 اولترا فاش شد؛ سامسونگ دوربین های سنتی را کنار می گذارد

گلکسی S27 اولترا با طراحی دوربین کاملا متفاوت و الهام‌گرفته از آیفون، جذاب‌ترین پرچمدار سامسونگ خواهد بود؛ خداحافظی با دوربین‌های جدا و معرفی جزیره دوربین افقی در راه است.
 طراحی انقلابی گلکسی S27 اولترا فاش شد؛ سامسونگ دوربین های سنتی را کنار می گذارد

رندرهای تازه منتشرشده از گوشی پرچمدار آینده سامسونگ، گویای تغییراتی مهم در طراحی دوربین های پشتی این دستگاه هستند؛ تغییری که ممکن است ظاهر این گوشی را به نوعی شبیه به آیفون سازد.

این تصاویر که طبق داده های CAD طراحی شده اند، نمایی کاملاً تازه از گلکسی S27 اولترا ارائه می دهند. اطلاعات نشان می دهند که سامسونگ احتمالاً از طراحی دوربین های مجزا فاصله گرفته و به سمت یک ماژول دوربین بزرگ و افقی حرکت کرده است.

این تغییر در طراحی می تواند نشان دهنده تغییر اصولی در نحوه استفاده سامسونگ از دوربین های سری Ultra باشد. طراحی جدید نه تنها بر ظاهر دستگاه، بلکه بر جایگاه آن در بازار تأثیرگذار خواهد بود. احتمال حذف یکی از دوربین های تله فوتو

یکی از شایعات قابل توجه درباره گلکسی S27 Ultra به مجموعه دوربین های آن مربوط می شود. خبرهایی منتشر شده که سامسونگ ممکن است دوربین تله فوتوی ۳ برابری را حذف کند و ترکیب دوربین های پشتی را به دوربین اصلی، فوق عریض و تله فوتوی ۵ برابری محدود کند. گفته می شود دلیل اصلی این تصمیم، کاهش هزینه های تولید است.

چنین تصمیمی می تواند غیرمنتظره باشد، زیرا مدل های Ultra همیشه به داشتن مجموعه ای کامل از دوربین های پیشرفته شناخته می شوند.

البته باید توجه داشت که حذف یکی از دوربین ها لزوماً به معنی کاهش کیفیت عکاسی نیست. سامسونگ احتمالاً می خواهد با استفاده از سنسور اصلی پیشرفته تر و به کارگیری فناوری پردازش تصویر پیشرفته، فاصله کانونی حذف شده را با زوم دیجیتال جبران کند. اما وجود یک دوربین تله فوتوی واقعی از نظر کیفیت زوم هنوز جایگاه متفاوتی دارد.

شباهت با طراحی آیفون ها

یکی از نکات مهم درباره گلکسی S27 Ultra این است که سامسونگ تصمیم گرفته سیاست طراحی محافظه کارانه خود را کنار بگذارد و به سراغ سبکی متفاوت برود. گرچه این تغییرات ممکن است مورد استقبال کاربران قرار بگیرد، اما نگرانی هایی نیز ایجاد شده است. طراحی جدید ماژول دوربین به شدت شبیه به زبان طراحی گوشی های آیفون شده و همین مسئله موجب مقایسه هایی میان دو رقیب بزرگ دنیای گوشی های هوشمند شده است.

البته تا زمان معرفی رسمی این دستگاه هنوز اطلاعات …



 ژاله عابر درگذشت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ژاله عابر درگذشت

ژاله عابر، نوازنده تار، عود و از هنرمندان فعال عرصه موسیقی ایران و همسر محمدعلی کیانی‌نژاد، درگذشت.

 [جلال رفیع] خانه دوست کجاست…
۱۰ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[جلال رفیع] خانه دوست کجاست…

سال ۱۳۶۳ هجری شمسی برای نخستین بار در خانه پیامبر اسلام که اکنون آرامگاه او و نیایشگاه میلیون‌ها زن و مرد مسلمانی است که در اجتماع عظیم حج حضور پیدا می‌کنند، برزمین نشستم و چشم دوخته بر ضریح ساده و پر راز و رمز مزارش، سخن گفتن با او را آغاز کردم.

 چهل‌وسومین جشنواره فیلم کوتاه تهران در پردیس سینمایی ملت
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

چهل‌وسومین جشنواره فیلم کوتاه تهران در پردیس سینمایی ملت

پردیس سینماگالری ملت به عنوان خانه چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم میزبان اهالی سینمای کوتاه خواهد بود.

 نبردی را که برده‌ایم، باخته روایت نکنیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

نبردی را که برده‌ایم، باخته روایت نکنیم

هشدار همیشه به بیداری منجر نمی‌شود. هشدار، اگر بر شناخت دقیق صحنه استوار نباشد، می‌تواند پیش از وقوع هر شکستی، احساس شکست را در دل مردم بنشاند.

 سینما ملّت خانه چهل و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سینما ملّت خانه چهل و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد - تسنیم

پردیس سینماگالری ملت به عنوان خانه چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران انتخاب شد.

 «تار» در قلب خطر؛ اهالی موسیقی در روزهای پرحادثه پشت ایران هستند
۹ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

«تار» در قلب خطر؛ اهالی موسیقی در روزهای پرحادثه پشت ایران هستند

دل نوشته حامد زمانی برای نسل جدید، تصمیم وصال علوی درباره یک پروژه، روایت وزیر نیرو از اقدام شجاعانه علی قمصری، خبر بازگشت محسن نامجو به ایران از جمله اخبار هنرمندان در فضای مجازی است.



 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم
خبرگزاری مهر

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم

معاون انجمن آثار و مفاخر فرهنگی وظیفه نسل ما این است که رازی را نه صرفاً به عنوان یک نماد، بلکه به عنوان یک مسئله علمی دوباره کشف کند.
راز «آواز عشق»؛چگونه در همین خاک، آسمانی زندگی کنیم؟/ پیام امیدبخش مولانا برای عبور از طوفان‌های زندگی
سایت خبرآنلاین

راز «آواز عشق»؛چگونه در همین خاک، آسمانی زندگی کنیم؟/ پیام امیدبخش مولانا برای عبور از طوفان‌های زندگی

پس اگر روزگار سخت است، نباید گمان کنیم که خداوند ما را رها کرده است. شاید همین سختی، ندایی باشد برای اینکه دوباره راه آسمان را پیدا کنیم.و چه زیباست این پیام مولانا:ما از آسمان آمده‌ایم؛برای زمین نیامده‌ایم که در زمین بمانیم؛آمده‌ایم که در همین خاک، آسمانی زندگی کنیم.
جمشید آموزگار و معمای تکنوکراسی در بن‌بست سیاست
سایت خبرآنلاین

جمشید آموزگار و معمای تکنوکراسی در بن‌بست سیاست

جمشید آموزگار؛ تکنوکراتی است که در چالشِ میان «برنامه‌ریزی روی کاغذ» و «واقعیت‌های کف خیابان» به بن‌بست رسید. استعفای او در ۵ شهریور ۵۷، پرونده آخرین تلاش‌های دولت‌های پهلوی برای مهار بحران‌های درهم‌تنیده را بست.
راز سمیِ  «دروازه جهنم» در ترکیه
سایت خبرآنلاین

راز سمیِ «دروازه جهنم» در ترکیه

در میان ویرانه‌های شهر باستانی «هیرآپولیس» در ترکیه، گذرگاهی وجود داشت که رومیان باستان آن را «دروازه جهنم» می‌نامیدند؛ مکانی که در آن، مرگِ ناگهانی حیوانات در برابر چشمان زائران، لرزه بر اندام هر بیننده‌ای می‌انداخت. در حالی که گذشتگان این پدیده را خشم خدایانِ دنیای زیرین می‌پنداشتند، علمِ مدرن سرانجام پرده از این رازِ دیرینه برداشت...
کشف معبد مخفی زنان در امپراتوری روم با ۱۲۰ کتیبه رازآلود
سایت خبرآنلاین

کشف معبد مخفی زنان در امپراتوری روم با ۱۲۰ کتیبه رازآلود

باستان‌شناسان در عمق ۲۰۰ متری غاری ۲۴ هزار ساله در اسپانیا، بزرگ‌ترین نیایشگاه زیرزمینی روم باستان را کشف کردند؛ مکانی مخفی با بیش از ۱۲۰ کتیبه لاتین و پیشکش‌های آیینی که پرده از ستایش الهه‌ای ناشناخته با عنوان «بانو» برمی‌دارد.
«زمستان» اخوان؛ وقتی یک شعر، شناسنامه یک شکست تاریخی شد
خبرگزاری مهر

«زمستان» اخوان؛ وقتی یک شعر، شناسنامه یک شکست تاریخی شد

شعر «زمستان» مهدی اخوان ثالث، فراتر از یک توصیف اقلیمی، برجسته‌ترین سند منظوم از سرخوردگی پساکودتای ۲۸ مرداد ایران است که انجماد عاطفی، ترس و زوال پیوندهای انسانی را روایت می‌کند.