قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

ویزیت پزشکی بیش از ۱۹۰۰ مددجو در مددسراهای تهران

اجتماعی رکنا ،معاون سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از انجام ویزیت پزشکی و معاینات تخصصی برای یک‌هزار و ۹۳۱ نفر از مددجویان مددسراهای پایتخت در سه ماه نخست سال جاری خبر داد.
 ویزیت پزشکی بیش از ۱۹۰۰ مددجو در مددسراهای تهران

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا ، از روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، یوسف مقدمی اظهار داشت: این اقدام با هدف ارتقای سطح سلامت جسمانی مددجویان، شناسایی به موقع بیماری‌ها و تسهیل دسترسی افراد آسیب‌دیده به خدمات درمانی تخصصی در محیط مددسراها به اجرا درآمده است.

وی افزود: در طی سه ماه نخست سال جاری، برای ۱۹۳۱ نفر از مددجویان مددسراها، عملیات ویزیت پزشکی و معاینات تخصصی صورت گرفته است.

مقدمی در پایان عنوان کرد: این خدمات به صورت مستمر و با مشارکت مراکز درمانی معتبر در حال ارائه است تا اطمینان حاصل شود که تمامی مددجویان از مراقبت‌های بهداشتی لازم بهره‌مند می‌شوند. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1239396 …





 اخبار جدید

 بیش از ۹۰ درصد مشترکین اینترنت ۴G را ترجیح می‌دهند
۵۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

بیش از ۹۰ درصد مشترکین اینترنت ۴G را ترجیح می‌دهند

داده‌های گزارش رگولاتوری نشان می‌دهد که در بهار امسال اپراتور همراه اول سهم بیشتری از بازار مکالمه را به خود اختصاص داده و بیش از ۹۰ درصد مشترکین تلفن همراه در کشور از اینترنت ۴G استفاده می‌کنند.

 نوروز ۱۴۰۴ و بهره‌مندی 68 هزار و 812 بیمار از خدمات مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

نوروز ۱۴۰۴ و بهره‌مندی 68 هزار و 812 بیمار از خدمات مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی

مشهد-سید مهدی حیدری-مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی، از بهره‌مندی 68 هزار و 812 بیمار زائر و مجاور از خدمات این مؤسسه در محل دارالشفای امام(ع) و پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی، در ایام نوروز 1404، خبر داد. مهدی سلطانی‌فر دراین‌خصوص به خبرنگار ما، گفت: این مؤسسه در راستای ارائه خدمات درمانی شایسته به

 جدیدترین قیمت ماست در بازار +جدول
۳۸ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

جدیدترین قیمت ماست در بازار +جدول

بررسی قیمت‌ها حاکی از این است که نرخ بیشتر ماست‌ها نسبت به سال گذشته تقریبا ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان افزایش داشته است.

 مدیرعامل بانک شهر در دیدار با مدیرعامل شرکت پالایش نفت شیراز: عزم جدی برای شناسایی و رفع نیازهای بانکی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی داریم
۲۱ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

مدیرعامل بانک شهر در دیدار با مدیرعامل شرکت پالایش نفت شیراز: عزم جدی برای شناسایی و رفع نیازهای بانکی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی داریم

مدیرعامل بانک شهر از عزم جدی این بانک برای شناسایی و رفع نیازهای بانکی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: این صنایع یکی از اصلی ترین مزیت های سرزمینی ایران اسلامی است که در تعامل با شبکه بانکی می تواند دستاوردهای بسیار ارزشمندی برای کشور داشته باشد.

 آزمایشگاه واحد فرآوری طلای هیرد راه اندازی شد
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

آزمایشگاه واحد فرآوری طلای هیرد راه اندازی شد

با همت و تلاش سرمایه گذار طرح احداث واحد فرآوری طلای هیرد، نخستین آزمایشگاه تخصصی آنالیز طلا در استان خراسان جنوبی و در جوار کارخانه فرآوری طلای هیرد راه اندازی شد.

 کودتاچیان علیه پزشکیان؛ تندروها از جان دولت چهاردهم چه می‌خواهند؟
۴۱ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

کودتاچیان علیه پزشکیان؛ تندروها از جان دولت چهاردهم چه می‌خواهند؟

از زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم تا الآن، کشور با بحران‌های متعدد زیادی روبه‌رو بوده است، بحران‌هایی فارغ از جنگ‌های تحمیلی آمریکا و اسرائیل و حوادث دی‌ماه، بخشی از آن نبرد پیدا و ناپیدای میان دولت و تندروهایی است که هنوز شکست انتخابات تیرماه ۱۴۰۳ را نپذیرفتند و تمام تلاش خود را برای کنار زدن رئیس‌جمهور انجام داده‌اند.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026