قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

وعده وزیر نیرو برای رفع ناترازی‌ های انرژی/ همراهی مردم را می‌ خواهیم

رکنا اقتصادی: وزیر نیرو گفت: با اجرای طرح‌های توسعه‌ای، جذب سرمایه‌گذاری و همراهی مردم، رفع ناترازی‌ها با جدیت دنبال می‌شود.
 وعده وزیر نیرو برای رفع ناترازی‌ های انرژی/ همراهی مردم را می‌ خواهیم

به گزارش رکنا از زنجان،  عباس علی‌آبادی در آیین امضای تفاهم‌نامه و قرارداد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای تکمیل سد مخزنی مشمپا با قدردانی از مسئولان استانی، سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مجموعه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص)، اظهار کرد: منابع مالی مورد نیاز پروژه از محل ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده در وزارت نیرو تأمین خواهد شد و با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، عملیات تکمیل سد و اجرای خط انتقال آب با سرعت دنبال می‌شود.

وزیر نیرو با اشاره به نقش مشارکت بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های کشور افزود: واگذاری این پروژه در قالب مشارکت عمومی ـ خصوصی، اقدامی ارزشمند و الگویی مناسب برای اجرای طرح‌های بزرگ حوزه آب است و وزارت نیرو از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پروژه‌های زیربنایی حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه توسعه صنعت آب و برق بدون ایجاد بستر مناسب برای حضور سرمایه‌گذاران امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: باید محیط اقتصادی این بخش به گونه‌ای باشد که سرمایه‌گذاران با اطمینان وارد میدان شوند و اجرای پروژه‌های راهبردی کشور با سرعت بیشتری پیش برود.

وزیر نیرو همچنین با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه برای رفع ناترازی‌ها در بخش آب و برق، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح‌های توسعه‌ای، جذب سرمایه‌گذاری و همراهی مردم، روند رفع ناترازی‌ها با جدیت دنبال می‌شود و وزارت نیرو تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد گرفت.

وی استان زنجان را استانی با ظرفیت‌های ارزشمند انسانی و توسعه‌ای توصیف کرد و گفت: تکمیل سد مشمپا نقش مهمی در تأمین پایدار آب شرب، آب مورد نیاز صنایع و توسعه آینده استان خواهد داشت و وزارت نیرو با جدیت از اجرای این پروژه تا زمان بهره‌برداری کامل حمایت می‌کند.

 سید محسن صادقی، استاندار زنجان نیز در آیین امضای تفاهم‌نامه و قرارداد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای تکمیل سد مخزنی مشمپا که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدای دفاع ملی ایران، شهدای استان زنجان و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و شفای مجروحان، از حضور وزیر نیرو، مسئولان ملی و استانی و نمایندگان مردم استان در این مراسم قدردانی کرد.

 وی با اشاره …