قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴ ساعت قبل

مراحل اسقاط خودرو 1405 / وام 400 میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

رکنا اقتصادی: بر اساس سازوکار جدید نوسازی ناوگان، خودروهای مشمول فرسودگی با محدودیت‌هایی در تردد در کلان‌شهرها مواجه خواهند شد و سهمیه بنزین یارانه‌ای آنها نیز می‌تواند متوقف شود.
 مراحل اسقاط خودرو 1405 / وام 400 میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

به گزارش رکنا، خودروهای بالای ۲۰ سال در صورت قرار گرفتن در محدوده فرسودگی، با محدودیت‌های جدیدی برای تردد و دریافت خدمات رسمی مواجه می‌شوند. در کنار این محدودیت‌ها، برای مالکان خودروهای فرسوده تسهیلاتی از جمله وام ۴۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۸ درصد و گواهی اسقاط در نظر گرفته شده است؛ با این حال، بررسی ارقام نشان می‌دهد حتی در بهترین حالت نیز منابع اختصاص‌یافته برای خرید یک خودروی اقتصادی صفر کیلومتر کافی نیست.

بر اساس سازوکار جدید نوسازی ناوگان، خودروهای مشمول فرسودگی با محدودیت‌هایی در تردد در کلان‌شهرها مواجه خواهند شد و سهمیه بنزین یارانه‌ای آنها نیز می‌تواند متوقف شود. هدف اصلی این سیاست، کاهش مصرف سوخت، کنترل آلایندگی و تسریع خروج خودروهای فرسوده از چرخه حمل‌ونقل عنوان شده است.

با افزایش محدودیت‌های اعمال‌شده برای خودروهای فرسوده، مالکان خودروهای قدیمی بیش از گذشته با موضوع اسقاط و نوسازی ناوگان مواجه شده‌اند. خودروهای فرسوده نه‌تنها مصرف سوخت و آلایندگی بیشتری دارند، بلکه در صورت قرار گرفتن در محدوده فرسودگی، ممکن است با محدودیت‌هایی در تردد، سوخت‌گیری و نقل‌وانتقال نیز روبه‌رو شوند.

بر اساس ضوابط جدید، خودروهای سواری بنزینی با عمر بیش از ۲۰ سال در گروه خودروهای فرسوده قرار می‌گیرند و برای آنها محدودیت‌هایی در نظر گرفته شده است. البته مالکان خودروهای فرسوده در صورت ثبت‌نام در سامانه اسقاط و اعلام آمادگی برای نوسازی، می‌توانند در شرایطی از این محدودیت‌ها معاف شوند. خودرو چه زمانی فرسوده محسوب می‌شود؟

سن فرسودگی برای همه وسایل نقلیه یکسان نیست و با توجه به نوع خودرو و کاربری آن تعیین می‌شود. در مورد خودروهای سواری شخصی، سن بالای ۲۰ سال یکی از مهم‌ترین معیارهای ورود به محدوده فرسودگی است.

برای خودروهای عمومی، تاکسی‌ها، وانت‌ها، موتورسیکلت‌ها و خودروهای سنگین نیز معیارهای متفاوتی وجود دارد. علاوه بر سن، وضعیت فنی، میزان آلایندگی و توانایی خودرو در دریافت معاینه فنی نیز می‌تواند در تشخیص فرسودگی مؤثر باشد.

خودرویی که به دلیل نقص فنی یا آلایندگی بالا نتواند الزامات معاینه فنی را رعایت کند، نیز ممکن است مشمول فرآیندهای …





 پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
۴۸ دقیقه قبل / سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.

 مدودف: به سمت پیروزی در عملیات ویژه در حال حرکت هستیم
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

مدودف: به سمت پیروزی در عملیات ویژه در حال حرکت هستیم

تهران- ایرنا- دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه در اظهاراتی با اشاره به فشارهای گسترده خارجی بر علیه این کشور، تاکید کرد: مسکو با فشار خارجی عظیمی روبرو است؛ اما به سمت پیروزی در عملیات ویژه نظامی در حال حرکت است.

 بالاخره لیلی به مجنون رسید/ مرگ خودخواسته دختر راه حل نبود (+صدا)
۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

بالاخره لیلی به مجنون رسید/ مرگ خودخواسته دختر راه حل نبود (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»

 محسن رضایی: تکامل در راهبرددفاعی ایران اتفاق افتاده است
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

محسن رضایی: تکامل در راهبرددفاعی ایران اتفاق افتاده است

محسن رضایی تاکید کرد که تکامل در راهبردهای دفاعی ایران اتفاق افتاده است.

 سقوط ون به ته دره جاده هراز / ۱۳ کشته و مصدوم
۳۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

سقوط ون به ته دره جاده هراز / ۱۳ کشته و مصدوم

روابط عمومی مرکز پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد که بر اثر سقوط خودروی ون به دره در جاده هراز هفت نفر کشته و ۶ نفر دیگر مصدوم شدند.

 هسته سخت ۹۰ میلیون نفری به وسعت ایران
۲ ساعت قبل / سایت جماران

هسته سخت ۹۰ میلیون نفری به وسعت ایران

یکی از ظرفیت هایی که در جنگ برای کشور شکل می گیرد عبور از اختلافات سیاسی و رسیدن به وحدت برای دفاع از کشور است. حمله دشمنان، مرزهای مرسوم سیاسی را جابه جا



روزنامه شرق

ظفرقندی: دروغ می گویند دارو تحریم نیست

سیاه‌نمایی از ایران
روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.
نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی

سعیده علیپور چند ده نفر در ساحل میانکاله کنار هم ایستاده اند و زنجیره ای انسانی ساخته اند؛ نه برای حفاظت از تالاب یا اعتراض به
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک