قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲ ساعت قبل

سخنگوی دولت: برای ایران باید پا روی منافع شخصی خودمان بگذاریم

رکنا سیاسی: سخنگوی دولت گفت : برای ایران باید همه ما فداکاری کنیم و برای همه آنچه که آن را ایران می‌نامیم باید پا روی دل خودمان و روی منافع شخصی خودمان بگذاریم.
 سخنگوی دولت: برای ایران باید پا روی منافع شخصی خودمان بگذاریم

به گزارش رکنا ازپایگاه اطلاع رسانی دولت ، فاطمه مهاجرانی در «همایش ملی صنعت، معدن و خدمات سبز» با بیان اینکه محیط زیست از موضوعاتی است که در مسیر توسعه اصطلاحاً به محیط ایست بدل می‌شود، اظهار کرد: این اصطلاح محیط ایست در برابر تخریب است نه در برابر توسعه پایداری که باید چیزی برای آیندگان برجا بگذارد.

وی یادآور شد: در ایران هم با توجه به همه موضوعات و باوجود فشارهای اقتصادی، فعالان اقتصادی‌ای هستند که به‌شدت به موضوع محیط زیست دقت دارند تا ایران عزیز برای آیندگان حفظ شود.

سخنگوی دولت تاکید کرد: همه تلاش‌های ما برای ایرانی است که بسیاری جانشان را برایش فدا کردند. باید همه بایدهای محیط زیست ایران برای آیندگان به میراث بماند. 

مهاجرانی در بخش پایانی سخنانش تصریح کرد: برای ایران باید همه ما فداکاری کنیم و برای همه آنچه که آن را ایران می‌نامیم باید پا روی دل خودمان و روی منافع شخصی خودمان بگذاریم. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240959

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ مهرداد صدیقیان: اولین عشقم دوستِ مامانم بود شوهر داشت دلم میخواست شوهرش بمیره ! مشاهده خبر …



 فاطمه مهاجرانی: توسعه واقعی نباید به قیمت نابودی میراث آیندگان باشد
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

فاطمه مهاجرانی: توسعه واقعی نباید به قیمت نابودی میراث آیندگان باشد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در همایش ملی صنعت و خدمات سبز، با تاکید بر ضرورت اولویت دادن به میراث آیندگان بر منافع شخصی و اقتصادی، خواستار فداکاری برای حفظ ایران شد.

 سخنگوی دولت: برای ایران باید پا روی منافع شخصی خودمان بگذاریم
۲ ساعت قبل / سایت آوش

سخنگوی دولت: برای ایران باید پا روی منافع شخصی خودمان بگذاریم

سخنگوی دولت گفت: برای ایران باید همه ما فداکاری کنیم و برای همه آنچه که آن را ایران می‌نامیم باید پا روی دل خودمان و روی منافع شخصی خودمان بگذاریم.