قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۹ ساعت قبل

هفدهمین کنگره سکته مغزی در تهران؛ مقابله با مرگ‌ومیر ۱۰۰ هزار بیمار سالانه

اجتماعی رکنا ، انجمن سکته مغزی ایران از برگزاری هفدهمین کنگره کشوری و بین‌المللی نورواینترونشن در تاریخ ۲۸ تا ۳۰ مردادماه خبر داد؛ این اجلاس با هدف بررسی تازه‌ترین دستاوردهای درمانی برای مقابله با بحران سکته مغزی در ایران برگزار می‌شود که سالانه عامل مرگ و ناتوانی بیش از ۱۰۰ هزار نفر است.
 هفدهمین کنگره سکته مغزی در تهران؛ مقابله با مرگ‌ومیر ۱۰۰ هزار بیمار سالانه
 به گزارش رکنا از انجمن سکته مغزی ایران، احسان شریفی‌پور، دبیر انجمن سکته مغزی ایران، با اعلام برگزاری هفدهمین کنگره کشوری و بین‌المللی سکته مغزی و نورواینتروِنشن ایران اظهار کرد: این کنگره از ۲۸ تا ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ در محل همایش‌های هتل قلب تهران در بیمارستان شهید رجایی برگزار می‌شود و در آن تازه‌ترین دستاوردهای تشخیصی و درمانی سکته مغزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: سکته مغزی در حال حاضر یکی از مهم‌ترین علل مرگ‌ومیر و ناتوانی در کشور است و سالانه بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایران دچار سکته مغزی می‌شوند. بخش قابل توجهی از این بیماران جان خود را از دست می‌دهند و شمار دیگری نیز با درجات مختلفی از ناتوانی دائمی مواجه می‌شوند.

شریفی‌پور ادامه داد: در این کنگره تلاش شده است تمامی گروه‌هایی که به نوعی در تشخیص، درمان و توانبخشی بیماران مبتلا به سکته مغزی نقش دارند، گرد هم آیند؛ از متخصصان مغز و اعصاب، فلوشیپ‌های سکته مغزی و نورواسکولار گرفته تا متخصصان طب اورژانس، قلب و عروق، داخلی، توانبخشی، جراحان مغز و اعصاب، پرستاران، کاردرمانگران، گفتاردرمانگران، پزشکان شاغل در اورژانس‌های سراسر کشور و متخصصان علوم اعصاب و اطفال.

وی با تأکید بر اهمیت تشخیص سریع سکته مغزی گفت: در سکته مغزی هر دقیقه اهمیت دارد و هرچه بیمار زودتر به مرکز درمانی مناسب منتقل و ارزیابی شود، فرصت بیشتری برای استفاده از درمان‌های مؤثر و کاهش مرگ و ناتوانی وجود خواهد داشت.

دبیر انجمن سکته مغزی ایران تصریح کرد: آگاهی عمومی نسبت به علائم سکته مغزی، شناخت عوامل خطر و اقدام سریع در زمان بروز علائم باید به یکی از اولویت‌های جدی نظام سلامت تبدیل شود. مردم باید بدانند که در صورت مشاهده علائم مشکوک به سکته مغزی، نباید منتظر برطرف شدن علائم بمانند و باید در سریع‌ترین زمان ممکن با اورژانس تماس گرفته و بیمار را به مرکز مجهز منتقل کنند.

وی با اشاره به عوامل خطر متعدد سکته مغزی در کشور اظهار کرد: برای مقابله با این بیماری تنها متخصصان و کادر درمان مسئول نیستند، بلکه مجموعه‌ای از دستگاه‌ها و نهادهای کشور از مسئولان و سیاستگذاران حوزه سلامت گرفته تا سایر بخش‌های مؤثر بر سلامت جامعه باید در زمینه پیشگیری و کنترل عوامل خطر سکته مغزی برنامه‌ریزی جدی داشته باشند.

شریفی‌پور خاطرنشان کرد: ایران از برنامه‌های ارزشمندی همچون برنامه ۷۲۴ برای مدیریت حاد سکته مغزی برخوردار است و مراکز منتخب متعددی نیز در کشور برای ارائه خدمات تخصصی به بیماران فعال هستند؛ با این حال، با توجه به حجم بالای بیماری و عوارض شدید و متنوع آن، لازم است حمایت از این برنامه‌ها و توسعه شبکه درمان سکته مغزی با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی یکی از نیازهای مهم کشور را توسعه دسترسی بیماران به درمان‌های مداخله‌ای و نوین دانست و گفت: درمان‌های اندوواسکولار و روش‌های نوین مداخله‌ای، از جمله خارج کردن مستقیم لخته از داخل عروق مغزی، می‌توانند در بیماران واجد شرایط نقش بسیار مهمی در کاهش ناتوانی و بازگرداندن آنان به زندگی عادی داشته باشند. بنابراین باید زیرساخت‌ها، تجهیزات، نیروی انسانی متخصص و حمایت‌های لازم برای گسترش این خدمات در نقاط مختلف کشور فراهم شود.

دبیر انجمن سکته مغزی ایران افزود: هدف اصلی برگزاری این کنگره تنها ارائه آخرین یافته‌های علمی نیست، بلکه ایجاد فرصتی برای تبادل تجربه میان متخصصان و بررسی راهکارهایی است که بتواند روند تشخیص و درمان بیماران را در کشور بهبود بخشد.

وی در پایان با دعوت از فعالان رسانه‌ای برای افزایش آگاهی عمومی درباره سکته مغزی گفت: رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در آموزش مردم درباره علائم سکته مغزی، عوامل خطر، راه‌های پیشگیری و ضرورت مراجعه فوری به مراکز درمانی دارند. امیدواریم با همکاری جامعه پزشکی، رسانه‌ها، مسئولان و مردم بتوانیم از بروز موارد بیشتری از سکته مغزی پیشگیری کنیم و در صورت وقوع بیماری نیز با رساندن سریع بیمار به درمان مناسب، از مرگ و ناتوانی قابل پیشگیری جلوگیری کنیم. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240090

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: دزد جنجالی سریالی طلافروشی ها دستگیر شد / با انتشار فیلم چهره باز در رکنا و در عملیات فوق تخصصی آگاهی تهران صورت گرفت مشاهده خبر خبر ویژه دومین علت مرگ و میر در دنیا را بیشتر بشناسید تغییر الگوی مرگ‌ومیر زنان در سایه افزایش سالمندی؛ رشد نگران‌کننده بیماری‌های غیرواگیر تبلیغات تبلیغات



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

پاک‌کردن حسد از قلب به هر طوری که باشد واجب است و اظهارش حرام و چه گناهی بزرگ‌تر از بیزاری از آسایش مسلمان است؟! از جمله حقوق مسلمان بر مسلمان این است آنچه ر...

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.