قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

ماجرای سایت 99 چیست ؟ / توافق محرمانه واشنگتن ، دمشق و تل آویو برای خروج مواد هسته ای

رکنا سیاسی : دولت ترامپ در ماه‌های گذشته درگیر یک پرونده هسته‌ای محرمانه در سوریه بوده است؛ پرونده‌ای که در صورت تشدید تنش می‌توانست پای اسرائیل، سوریه و حتی ترکیه را به یک بحران جدید باز کند.
 ماجرای سایت 99 چیست ؟ / توافق محرمانه واشنگتن ، دمشق و تل آویو برای خروج مواد هسته ای

به گزارش رکنا به نقل از خبر آنلاین ، آکسیوس نوشت: بر اساس اظهارات مقام‌های اسرائیلی و آمریکایی، دولت دونالد ترامپ با دولت جدید سوریه و اسرائیل به تفاهم‌هایی دست یافته است تا مواد هسته‌ای باقی‌مانده از برنامه هسته‌ای محرمانه رژیم بشار اسد از یک سایت مخفی در سوریه خارج شود. قرار است آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در این روند نقش اصلی داشته باشد.

این توافق پس از ماه‌ها رایزنی، تهدید و تلاش‌های دیپلماتیک پشت پرده شکل گرفت؛ مذاکراتی که به گفته منابع آگاه، تا چند هفته پیش محرمانه باقی مانده بود و تاکنون گزارشی درباره جزئیات آن منتشر نشده بود.

اهمیت این پرونده از آنجا ناشی می‌شود که واشنگتن و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تلاش کردند از طریق یک راه‌حل دیپلماتیک، مواد هسته‌ای موجود در این سایت حساس را ایمن کنند و مانع از شکل‌گیری بحرانی شوند که می‌توانست به رویارویی میان اسرائیل و سوریه منجر شود و حتی احتمال ورود ترکیه به ماجرا را نیز مطرح کند.

مقام‌های آمریکایی این اتفاق را نشانه‌ای از رویکرد دولت ترامپ در قبال سوریه می‌دانند و معتقدند روابط نزدیک واشنگتن با دولت جدید سوریه به آمریکا اجازه داده است یک بحران بالقوه خطرناک را پیش از تبدیل شدن به یک رویارویی جدی، مدیریت و خنثی کند.

در عین حال، پشت این توافق، ماه‌ها تبادل تهدید و تلاش دیپلماتیک میان طرف‌های مختلف جریان داشت؛ موضوعی که تا چند هفته پیش از افکار عمومی پنهان مانده بود. از رآکتور «الکِبَر» تا بقایای برنامه هسته‌ای اسد

برای درک اهمیت این پرونده، باید به سال‌ها قبل بازگشت؛ زمانی که حکومت بشار اسد یک برنامه هسته‌ای مخفی را دنبال می‌کرد که محور اصلی آن رآکتور هسته‌ای الکِبَر (Al-Kibar) بود.

اسرائیل در سال ۲۰۰۷ این رآکتور را بمباران کرد و در نتیجه، بخش عمده برنامه هسته‌ای سوریه از بین رفت. با این حال، همه آثار آن برنامه نابود نشد. چندین مرکز تحقیق و توسعه و همچنین سایت‌های نگهداری و ذخیره‌سازی مرتبط با این برنامه همچنان باقی ماندند؛ هرچند این تأسیسات عمدتاً غیرفعال بودند.

پس از سقوط رژیم اسد، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با دولت جدید سوریه به توافق رسید. بر اساس این توافق، آژانس اجازه یافت از رآکتور الکِبَر و چند سایت دیگر که با فعالیت‌های هسته‌ای گذشته سوریه ارتباط داشتند، بازدید کند.

چارلز لیستر، پژوهشگر مقیم مؤسسه خاورمیانه، می‌گوید دولت جدید سوریه تمایل دارد پرونده‌های حساس به‌جامانده از دوران  اسد را تعیین تکلیف کند؛ از جمله پرونده‌های مربوط به برنامه هسته‌ای و تسلیحات شیمیایی.

به گفته لیستر، این پرونده‌های حساس می‌توانند تلاش دمشق برای بازسازی جایگاه بین‌المللی سوریه را با مشکل مواجه کنند و به همین دلیل، دولت جدید این کشور انگیزه دارد آنها را حل‌وفصل کند. «سایت ۹۹»؛ محل نگهداری بقایای برنامه هسته‌ای سوریه

در میان تأسیسات باقی‌مانده از برنامه هسته‌ای سوریه، یک مکان بیش از دو سال است که توجه اسرائیل را به خود جلب کرده است؛ سایتی که با نام «سایت ۹۹» شناخته می‌شود.

به گفته دو مقام اسرائیلی، رژیم اسد در این محل مواد هسته‌ای را نگهداری می‌کرد که بخشی از پروژه رآکتور هسته‌ای الکِبَر بوده است.

یک مقام آمریکایی اعلام کرد این مواد شامل کیک زرد (Yellowcake) بوده است؛ ماده‌ای پودری که از سنگ معدن اورانیوم به دست می‌آید و می‌تواند در مراحل بعدی فرآوری شود و در نهایت، در چارچوب چرخه سوخت هسته‌ای، تحت فرآیند غنی‌سازی قرار گیرد.

این مقام آمریکایی همچنین گفت رژیم اسد سایر بقایا و «مواد باقی‌مانده» از سایت الکِبَر را نیز در «سایت ۹۹» نگهداری کرده بود.

با این حال، این مواد در شرایط موجود نمی‌توانند برای ساخت یک سلاح هسته‌ای مورد استفاده قرار گیرند. اما به گفته مقام آمریکایی، وجود آنها همچنان یک نگرانی امنیتی ایجاد می‌کند، زیرا می‌توان از این مواد در ساخت «بمب کثیف» استفاده کرد.

بمب کثیف یک وسیله انفجاری متعارف است که برخلاف سلاح هسته‌ای، انفجار هسته‌ای ایجاد نمی‌کند، بلکه با انفجار مواد رادیواکتیو، آنها را در محیط پراکنده می‌کند و موجب آلودگی یک منطقه می‌شود.

مقام‌های اسرائیلی همچنین گفتند نیروهای دفاعی اسرائیل مدت کوتاهی پس از سقوط رژیم اسد، ورودی‌های این سایت را بمباران کردند تا از دسترسی به آن جلوگیری شود. یک سال مذاکره محرمانه میان آمریکا و اسرائیل؛ تهدید تل‌آویو به بمباران 

به گفته یک مقام آمریکایی، آمریکا و اسرائیل بیش از یک سال درباره بهترین راه برای برخورد با مسئله «سایت ۹۹» با یکدیگر مذاکره کرده‌اند.

در این مدت، مقام‌های ارشد شورای امنیت ملی کاخ سفید و همتایان آنها در دفتر نخست‌وزیر اسرائیل از نزدیک روی این پرونده همکاری کرده‌اند.

موضوع برای اسرائیل آن‌قدر حساس بود که تل‌آویو به دولت ترامپ صراحتاً اعلام کرد باقی ماندن مواد هسته‌ای در این سایت را تحمل نخواهد کرد.

مقام‌های اسرائیلی حتی پا را فراتر گذاشتند و تهدید کردند اگر مواد هسته‌ای از سایت خارج نشود، یا نشانه‌ای مشاهده شود که سوریه در تلاش برای دسترسی به این مواد است، اسرائیل ممکن است بار دیگر این سایت را هدف حمله قرار دهد.

با این حال، یک مقام آمریکایی تأکید کرد که اگرچه اسرائیلی‌ها نسبت به این موضوع نگرانی جدی داشتند، اما هیچ‌گاه در آستانه بمباران سایت قرار نگرفتند.

در نهایت، واشنگتن و تل‌آویو به این جمع‌بندی رسیدند که بهترین راه، نه حمله نظامی، بلکه جلب «موافقت و همراهی» دولت سوریه برای خارج کردن مواد هسته‌ای از سایت است.

به گفته یک مقام آمریکایی، هنگامی که دولت ترامپ این موضوع را با دولت سوریه مطرح کرد، مقام‌های سوری اعلام کردند که از وجود مواد هسته‌ای در این محل اطلاعی نداشته‌اند.

یک مقام آمریکایی درباره محرمانه بودن این پرونده گفت: « افراد بسیار کمی در آمریکا، اسرائیل و سوریه از این موضوع اطلاع داشتند.»

این مقام آمریکایی در عین حال گفت واشنگتن توانسته است با حکومت پس از اسد رابطه‌ای سازنده برقرار کند؛ رابطه‌ای که در حل این پرونده نیز نقش مهمی داشته است.

او درباره همکاری با دولت جدید سوریه گفت: « وقتی در موضوعاتی با سوری‌ها همکاری می‌کنیم، آنها شرکای خوبی هستند.» نگرانی اسرائیل از نقش ترکیه؛ ماجرا به آستانه بحران نزدیک شد

اما پرونده «سایت ۹۹» در همین نقطه پایان نیافت. به گفته مقام‌های اسرائیلی و آمریکایی، چند هفته پیش افرادی که از طرف اسرائیل این سایت را زیر نظر داشتند، حرکت‌هایی را در منطقه شناسایی کردند که موجب شد مقام‌های اسرائیلی به این نتیجه برسند که دولت جدید سوریه ممکن است از تفاهم‌های قبلی عقب‌نشینی کرده و در تلاش باشد به مواد هسته‌ای موجود در سایت دسترسی پیدا کند.

آکسیوس نوشته است که این تحول نگرانی اسرائیل را افزایش داد. مقام‌های اسرائیلی حتی نگران شدند که ترکیه در تلاش برای کمک به دولت سوریه جهت دستیابی به مواد هسته‌ای باشد.

در چنین شرایطی، احتمال تبدیل شدن یک پرونده محرمانه هسته‌ای به یک بحران منطقه‌ای افزایش یافت؛ بحرانی که می‌توانست تنها به رابطه دمشق و تل‌آویو محدود نماند.

با این حال، واشنگتن تلاش کرد مانع از هرگونه اقدام نظامی شود.

یک مقام آمریکایی درباره نحوه برخورد اسرائیل با چنین اطلاعاتی گفت: « اسرائیلی‌ها همیشه گزینه‌های مختلف را بررسی می‌کنند تا مطمئن شوند همه‌چیز درست به نظر می‌رسد و خوب است که این کار را انجام می‌دهند. »

دولت ترامپ در واکنش به نگرانی‌های اسرائیل از این کشور خواست هیچ اقدامی انجام ندهد و در همین مرحله، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز وارد روند حل‌وفصل موضوع شد.

نتیجه این رایزنی‌ها، توافقی بود که سه هفته پیش میان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت سوریه به امضا رسید.

بر اساس این توافق، قرار است مواد هسته‌ای موجود در «سایت ۹۹» از محل خارج شود.

با وجود اهمیت این توافق، کاخ سفید، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دفتر نخست‌وزیر اسرائیل از اظهارنظر درباره این پرونده خودداری کردند. عملیات هنوز تمام نشده؛ مواد هسته‌ای همچنان در سایت ۹۹ است

با وجود دستیابی به توافق، این پرونده هنوز به پایان نرسیده است. مقام‌های آمریکایی می‌گویند عملیات مربوط به «سایت ۹۹» همچنان ادامه دارد و مواد هسته‌ای هنوز از محل خارج نشده‌اند.

به این ترتیب، توافق سه هفته پیش میان آژانس و دولت سوریه فعلاً نقطه پایان یک روند چندماهه نیست، بلکه آغاز مرحله عملیاتی خارج کردن این مواد از سایت است.

یک مقام آمریکایی درباره وضعیت فعلی گفت:« فکر می‌کنیم همه از نتیجه کار راضی هستند. امیدواریم بتوانیم روند خارج کردن مواد را به‌زودی آغاز کنیم و پیش از پایان سال به آن خاتمه دهیم.»

به این ترتیب، پرونده‌ای که از بقایای برنامه هسته‌ای مخفی سوریه در دوران اسد آغاز شد و با نظارت اسرائیل، نگرانی درباره دسترسی دولت جدید سوریه و حتی احتمال نقش‌آفرینی ترکیه ادامه یافت، اکنون با ورود مستقیم آمریکا و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ مرحله‌ای که هدف آن خارج کردن مواد هسته‌ای از «سایت ۹۹» و جلوگیری از تبدیل این مکان مخفی به منشأ یک بحران جدید در منطقه است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1238211

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: مقایسه خانه نفیسه روشن و بهاره رهنما/ از مبلمان سلطنتی فیروزه ای نفیسه روشن تا دکوراسیون شلوغ و چشمگیر بهاره رهنما مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث جزئیات تازه و اختصاصی رکنا از گروگانگیری پارک ساعی تهران / زن جوان چرا به خانه مرد مسلح رفته بود؟ فیلم لحظه سرقت و عکس چهره باز 2 زن که دزدان سریالی طلافروشی های تهران هستند / آنها را می شناسید ؟! گزارش اولیه پلیس از گروگانگیری یک زن در پارک ساعی / گروگان پرستار خانگی بود فوری / گروگانگیری در پارک ساعی تهران فیلم/ قتل فقط با چند کلیک عکس / قاتل فراری مبینا زارع کجاست ؟! / این مرد تحت تعقیب پلیس اینترپل باورهای نادرست درباره هپاتیت؛ از دست دادن منتقل نمی‌ شود تا موثرترین راه مقابله تبلیغات تبلیغات



۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره در جنوب سوریه

به نقل از شبکه المیادین، نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.


۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادامه تجاوز ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره سوریه (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، نیرو‌های ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیما‌های جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید تماس‌های موساد با حکومت جولانی افشا شد


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ممانعت دیوان عالی رژیم اسرائیل از تعطیلی رادیو ارتش

به گزارش شهرآرانیوز، دیوان عالی رژیم صهیونیستی به اتفاق آرا تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش موسوم به «گالی سهل» را لغو و دادخواست‌های مطرح‌شده علیه این تصمیم را پذیرفت.

قضات این دادگاه اعلام کردند تصمیم کابینه بر پایه «ملاحظات نامرتبط و نامناسب» اتخاذ شده و نارضایتی مقام‌های سیاسی از محتوای برنامه‌های این رسانه در اتخاذ آن نقش داشته است.

در حکم دیوان عالی رژیم صهیونیستی تأکید شده است مقام‌های سیاسی نمی‌توانند صرفاً به دلیل مخالفت با اظهارات یک گوینده، از قدرت خود برای خاموش کردن صدای او استفاده کنند.

این حکم پس از شکایت شماری از نهاد‌های رسانه‌ای و مدنی، از جمله سازمان روزنامه‌نگاران، شورای مطبوعات و کمیته کارکنان رادیو ارتش صادر شد.

دادستان کل رژیم صهیونیستی نیز پیشتر تصمیم کابینه برای تعطیلی این رسانه را غیرقانونی و دارای ایرادات جدی دانسته و هشدار داده بود که این اقدام در راستای محدود کردن آزادی مطبوعات و تضعیف رسانه‌های آزاد انجام می‌شود.

دیوان عالی رژیم صهیونیستی ماه گذشته نیز با صدور دستور موقت، اجرای تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش را تا زمان صدور رأی نهایی متوقف کرده بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر مدعی شده بود که این رسانه به بستری برای انتقاد از ارتش و طرح دیدگاه فرماندهان و مقام‌های نظامی درباره عملکرد این رژیم در جنگ غزه تبدیل شده و ادامه فعالیت آن، ارتش را وارد مسائل سیاسی می‌کند.

تلاش کابینه نتانیاهو برای خاموش کردن صدای مخالفان درحالی است که نتایج تازه‌ترین نظرسنجی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد حمایت از بنیامین نتانیاهو برای تصدی نخست‌وزیری در کمتر از یک ماه با کاهشی جدی مواجه شده و جایگاه وی به پایین‌ترین سطح خود در ماه‌های اخیر رسیده است.

کابینه رژیم صهیونیستی پیش از این نیز در چارچوب سیاست تحریم رسانه‌ای و خاموش‌سازی صدای مخالفان، در سال ۲۰۲۴ و در بحبوحه جنگ غزه، دسترسی ارتش به روزنامه «هاآرتص» را قطع کرد.

طبق همین تصمیم، تمامی وزارتخانه‌ها، نهاد‌های دولتی و شرکت‌هایی که از بودجه کابینه، تأمین مالی می‌شوند، موظف شدند هیچ‌گونه ارتباطی با هاآرتص برقرار نکنند. مقامات کابینه ادعا کردند، هاآرتص در طول جنگ غزه سرمقاله‌هایی منتشر کرده که مشروعیت اسرائیل را زیر سؤال برده است.

رأی اخیر دیوان عالی در شرایطی صادر شده است که اختلافات و شکاف‌های داخلی در رژیم صهیونیستی بر سر عملکرد کابینه نتانیاهو، نحوه مدیریت جنگ غزه همچنان دارد و تلاش نتانیاهو برای مهار انتقاد‌های داخلی با موانع قضایی و رسانه‌ای مواجه است.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید استقبال با فحش و ناسزا از بن‌گویر




 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور، بی‌حجابی و ولنگاری موجود را نتیجه ترک فعل دستگاه‌های مسئول دانست و گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه قرار دهند و دستگاه‌های فرهنگی و حاکمیتی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.

 هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه در بیانیه‎‌ای تاکید کرد: هیات‌حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد.

 خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟

اقتصادنیوز: تأکید شدید آدیتیانات بر هویت هندو نتوانسته حمایت همه مردم را به دست آورد. او در انتخابات ایالتی سال ۲۰۲۲ توانست برای دومین دوره به مقام خود بازگردد، اما دو سال بعد حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) به رهبری مودی در انتخابات سراسری با شکست غیرمنتظره‌ای در اوتار پرادش مواجه شد. این شکست نشان داد که حتی در مهم‌ترین پایگاه سیاسی جریان هندوگرا نیز حمایت از حزب حاکم تضمین‌شده نیست.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.