قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت شامل خریداران پارس‌نوا می‌شود؟ پاسخ پارس‌خودرو به ابهامات مشتریان

رکنا اقتصادی: در روزهای اخیر شماری از خریداران خودروی پارس‌نوا شرکت پارس‌خودرو که در طرح مشارکت در تولید ثبت‌نام کرده‌اند، با طرح این پرسش از رکنا خواستار شفاف‌سازی درباره اجرای مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت برای قراردادهای خود شدند.
 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت شامل خریداران پارس‌نوا می‌شود؟ پاسخ پارس‌خودرو به ابهامات مشتریان

به گزارش رکنا، در روزهای اخیر شماری از خریداران خودروی پارس‌نوا شرکت پارس‌خودرو که در طرح مشارکت در تولید ثبت‌نام کرده‌اند، با طرح این پرسش از رکنا خواستار شفاف‌سازی درباره اجرای مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت برای قراردادهای خود شدند. ابهام اصلی این دسته از متقاضیان آن است که آیا افزایش قیمت خودرو باید تنها به بخش پرداخت‌نشده قرارداد اعمال شود یا کل مبلغ خودرو را در بر می‌گیرد.

بررسی‌های رکنا نشان می‌دهد منشأ این ابهام، تفاوت عنوان طرح ثبت‌نام با مفاد قرارداد است. متقاضیان می‌گویند اگرچه هنگام ثبت‌نام، عنوان طرح «مشارکت در تولید» بوده، اما در یکی از بندهای قرارداد به رعایت مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت اشاره شده و همچنین عنوان قرارداد نیز «پیش‌فروش» درج شده است؛ موضوعی که این تصور را ایجاد کرده بود که قرارداد آنها مشمول این مصوبه خواهد شد. پیگیری رکنا از پارس‌خودرو

رکنا این موضوع را از معاونت فروش پارس‌خودرو پیگیری کرد. مسئولان این شرکت در پاسخ اعلام کردند که طرح مشارکت در تولید یکی از زیرشاخه‌های پیش‌فروش محسوب می‌شود و به همین دلیل عنوان «پیش‌فروش» در قراردادها درج شده است.

با این حال، به گفته پارس‌خودرو، درباره شمول یا عدم شمول مصوبه ۴۷۳ نسبت به طرح‌های مشارکت در تولید، ابهاماتی وجود داشت؛ به همین دلیل شرکت‌های خودروساز از جمله سایپا و ایران‌خودرو با شورای رقابت مکاتبه کردند.

بر اساس اعلام معاونت فروش پارس‌خودرو، شورای رقابت در پاسخ به این استعلام‌ها اعلام کرده است که طرح‌های مشارکت در تولید مشمول مصوبه ۴۷۳ نیستند و از خودروسازان خواسته فرم‌های ثبت‌نام و اسناد مربوطه را اصلاح کنند.

پارس‌خودرو نیز اعلام کرده این اصلاحات را انجام داده و دعوتنامه‌های صادرشده برای خریداران پارس‌نوا نیز بر همین مبنا تنظیم شده است؛ بنابراین در قراردادهای مشارکت در تولید، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت اجرا نخواهد شد. کاهش کسری قطعات و وعده تسریع در تحویل خودروها

معاونت فروش پارس‌خودرو همچنین درباره وضعیت تولید و تأخیر در تحویل خودروها اعلام کرد که میزان کسری قطعات نسبت به گذشته به شکل قابل توجهی کاهش یافته و روند تأمین قطعات در شرایط مناسبی قرار دارد.

به …



 قیمت روز خودرو ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ جدول کامل قیمت بازار و کارخانه ایران خودرو، سایپا و مدیران خودرو
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

قیمت روز خودرو ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ جدول کامل قیمت بازار و کارخانه ایران خودرو، سایپا و مدیران خودرو

بر اساس آخرین داده‌های بازار خودرو در روز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵، قیمت‌ها نسبت به روز گذشته در بسیاری از مدل‌ها با نوسان جزئی همراه بوده است. قیمت تارا توربوی ایران خودرو در بازار ۳ میلیارد و ۲۰ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۲ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان معامله می‌شود . در محصولات سایپا، شاهین اتوماتیک پلاس با قیمت ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و اطلس S با یک میلیارد و ۳۰۴ میلیون تومان به فروش می‌رسد . همچنین مدیران خودرو با محصولاتی مانند اکستریم VX به قیمت ۱۱ میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان در بازار حضور دارد .

 آغاز فروش ۴ خودرو سایپا از امروز / کوییک و نوآ چند بخریم ؟!
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

آغاز فروش ۴ خودرو سایپا از امروز / کوییک و نوآ چند بخریم ؟!

اقتصادایرانی: فروش مشارکت در تولید ۴ محصول سایپا از فردا آغاز می‌شود و متقاضیان می‌توانند برای خودروهای آریا اتوماتیک، پارس نوآ دستی، کوییک GX-L و کوییک S در این طرح ثبت‌نام کنند.



نقشه تازه قدرت در اقتصاد جهان - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

نقشه تازه قدرت در اقتصاد جهان - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ در دهه‌های گذشته، مرکز ثقل اقتصاد جهانی به‌تدریج از غرب به سمت شرق حرکت کرده است. ظهور اقتصادهای آسیایی، توسعه زنجیره‌های تولید در شرق و جنوب‌شرق آسیا و افزایش سهم کشورهای نوظهور در تجارت جهانی، ساختار سنتی قدرت اقتصادی را تغییر داده است. چین در این میان تنها یک قدرت تولیدی نیست؛ این کشور [ ]
نبرد نفت ایران برای سهم بازار - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

نبرد نفت ایران برای سهم بازار - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / بازار جهانی نفت بازاری سریع و به‌شدت رقابتی است. عرضه‌کنندگان برای حفظ سهم خود در بازار، تنها به داشتن نفت اکتفا نمی‌کنند؛ آنها به زیرساخت تولید، فناوری، سرمایه‌گذاری، ناوگان حمل‌ونقل، پایانه‌های صادراتی، شبکه مشتریان و توان واکنش سریع به تغییرات بازار نیاز دارند. به همین دلیل، ظرفیت تولید بالقوه با تولید واقعی [ ]
فولاد در ایستگاه خاموشی
سایت اکوایران

فولاد در ایستگاه خاموشی

اکوایران: بحران برق صنایع در تابستان ۱۴۰۵ دیگر تنها یک مسئله فنی در شبکه برق نیست، به یکی از مهم‌ترین موانع استمرار تولید در صنایع انرژی‌بر تبدیل شده است. فولاد در میان این صنایع جایگاه ویژه‌ای دارد، زیرا هر ساعت توقف یا کاهش ظرفیت تولید در این زنجیره، فقط به معنای کاهش تولید یک کارخانه نیست، بلکه می‌تواند حلقه‌های مختلف زنجیره از معدن و کنسانتره تا گندله، آهن اسفنجی، فولادسازی و محصولات نهایی را تحت تأثیر قرار دهد.
سرمایه‌گذاری روی راه‌آهن یا توسعه جاده‌ای؛ کدام اولویت دارد؟
سایت اکوایران

سرمایه‌گذاری روی راه‌آهن یا توسعه جاده‌ای؛ کدام اولویت دارد؟

مهرداد تقی‌زاده، معاون اسبق وزارت راه و شهرسازی و کارشناس حمل‌ونقل، در جلسه‌ای با موضوع ایمنی و حمل و نقل درباره طرح جامع حمل‌ونقل و نقش راه آهن در آن گفت: مشاوران خارجی از سال ۸۷ پیش‌بینی کرده بودند که ما باید بیشترین سرمایه‌گذاری را روی راه‌آهن انجام دهیم.
سایت عصرایران

شوک دوباره به پاساژ علاءالدین؛ آیفون ۱۷ پرومکس ۴۵۰ میلیون

پاشنه آشیل ایران در جنگ اقتصادی ترامپ؛ چرا همه نگاه‌ها به دبی است؟
سایت جهان صنعت نیوز

پاشنه آشیل ایران در جنگ اقتصادی ترامپ؛ چرا همه نگاه‌ها به دبی است؟

دولت ترامپ در حال آماده‌سازی مرحله تازه‌ای از فشار اقتصادی علیه ایران است؛ مرحله‌ای که موفقیت آن تا حد زیادی به همکاری امارات متحده عربی و به‌ویژه دبی وابسته خواهد بود. دبی طی سال‌ها یکی از مهم‌ترین مراکز دسترسی ایران به ارز خارجی، انتقال درآمدهای نفتی و فعالیت شبکه‌های مالی غیرشفاف بوده است. اکنون، در شرایطی که واشنگتن از سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ سخن می‌گوید و امارات نیز توقف مبادلات تجاری و مالی با ایران را اعلام کرده، فشار بر شبکه‌های مالی مستقر در دبی می‌تواند به یکی از مهم‌ترین ابزارهای آمریکا …