قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۶ ساعت قبل

قیمت نفت صعودی شد / اختلال در عرضه خاورمیانه قیمت‌ها را بالا برد

رکنا اقتصادی: قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی با وجود نوسان محدود، همچنان در سطوح بالا باقی ماند و در مسیر ثبت دومین رشد هفتگی متوالی قرار گرفت. نگرانی از تداوم اختلال در عرضه نفت خاورمیانه در پی درگیری‌های منطقه‌ای، مهم‌ترین عامل حمایت از قیمت‌ها در بازار نفت عنوان شده است.
 قیمت نفت صعودی شد /  اختلال در عرضه خاورمیانه قیمت‌ها را بالا برد

به گزارش رکنا، قیمت نفت خام برنت پس از رشد ۲.۴ درصدی در معاملات روز پنجشنبه، در معاملات روز جمعه چهار سنت افزایش یافت و به ۹۳ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید. در مقابل، نفت خام وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا با وجود افزایش ۲.۳ درصدی در روز گذشته، با کاهش شش سنتی در سطح ۸۶ دلار و ۷۸ سنت در هر بشکه معامله شد.

در مجموع، طی پنج روز معاملاتی، قیمت نفت برنت بیش از هفت درصد و وست‌تگزاس اینترمدیت بیش از هشت درصد افزایش یافته است. هر دو شاخص نفتی نیز به بالاترین سطح خود از ۲۴ ژوئیه رسیده‌اند. اختلال عرضه نفت خاورمیانه؛ عامل اصلی رشد قیمت‌ها

افزایش قیمت نفت در شرایطی رخ داده که نگرانی‌ها درباره تبعات درگیری‌های منطقه‌ای و احتمال کاهش عرضه از سوی برخی تولیدکنندگان بزرگ نفت در خاورمیانه افزایش یافته است.

عربستان سعودی، عراق، امارات متحده عربی و کویت از جمله تولیدکنندگان مهم منطقه هستند که هرگونه اختلال در صادرات آنها می‌تواند بر توازن عرضه و تقاضا در بازار جهانی نفت اثر بگذارد.

جیووانی استانوو، تحلیلگر مؤسسه مالی UBS، در این رابطه گفت تنش‌ها در خاورمیانه همچنان در سطح بالایی قرار دارد و همین مسئله زمینه را برای اختلالات بیشتر در عرضه فراهم می‌کند.

به گفته او، کاهش صادرات نفت از منطقه خاورمیانه می‌تواند بار دیگر بازار جهانی نفت را با محدودیت عرضه مواجه کند. تنگه هرمز در کانون نگرانی بازار نفت

یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های بازار، وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز است؛ آبراهی راهبردی که بخش قابل‌توجهی از تجارت جهانی نفت از طریق آن انجام می‌شود.

بر اساس آخرین داده‌های کشتیرانی، ترافیک عبوری از تنگه هرمز در روز چهارشنبه نسبت به روز قبل تغییری نداشت و تنها ۹ کشتی از این مسیر عبور کردند؛ رقمی که همچنان فاصله قابل‌توجهی با سطح تردد پیش از آغاز درگیری‌ها دارد.

پیش از این درگیری‌ها، حدود یک‌پنجم مصرف جهانی نفت از طریق تنگه هرمز جابه‌جا می‌شد. به همین دلیل، هرگونه اختلال پایدار در این مسیر می‌تواند فشار قابل‌توجهی بر بازار جهانی نفت وارد کند. کاهش عرضه سوخت پالایش‌شده در آمریکا

پیامدهای درگیری‌های منطقه‌ای تنها به بازار نفت خام محدود نمانده و بازار سوخت‌های پالایش‌شده نیز تحت تأثیر قرار گرفته است. کاهش دسترسی پالایشگاه‌ها به نفت خام می‌تواند در ادامه موجودی سوخت‌های مختلف را تحت فشار قرار دهد.

بر اساس گزارش رویترز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرده است ذخایر سوخت‌های تقطیری این کشور، شامل دیزل و نفت گرمایشی، در هفته گذشته برای سومین هفته متوالی کاهش یافته است.

با این حال، برخلاف روند ذخایر سوخت، موجودی نفت خام آمریکا در همین هفته به شکل غیرمنتظره‌ای ۴.۴ میلیون بشکه افزایش پیدا کرده است.

در مجموع، بازار جهانی نفت در شرایطی وارد روزهای پایانی هفته شده که نگرانی درباره اختلال عرضه در خاورمیانه، وضعیت تردد در تنگه هرمز و کاهش ذخایر سوخت‌های پالایش‌شده همچنان از عوامل اصلی حمایت‌کننده قیمت‌ها هستند. تداوم این شرایط می‌تواند در کوتاه‌مدت نوسان قیمت نفت را افزایش داده و مسیر بازار را بیش از پیش به تحولات ژئوپلیتیکی منطقه گره بزند. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240736

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ شوخی عکاسان با لیلا بلوکات / به نظر شما جز زلیخا بانو نفرتینی هم عاشق یوزارسیف بود ؟ + جواب خانم بازیگر مشاهده خبر خبر ویژه نفت در مسیر صعود؛ برنت به ۹۱ دلار و ۵۵ سنت رسید قیمت نفت افزایش یافت





 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟
۱ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن فشار بر تهران را افزایش می‌دهد و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ بین دو کشور همچنان متوقف مانده، «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران را اعلام کرد.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 امام خمینی: حضرت صاحب(عج) ذخیره الهی برای اجرای عدالت است/ مهدی منتظر از کعبه ندا می‌دهد و بشریت را به توحید می‌خواند
۱ ساعت قبل / سایت جماران

امام خمینی: حضرت صاحب(عج) ذخیره الهی برای اجرای عدالت است/ مهدی منتظر از کعبه ندا می‌دهد و بشریت را به توحید می‌خواند

امام خمینی معتقدند که در سایه اسلام و عمل به احکام و دستورهای اسلام، زمینه رشد عقلانی برای پذیرش آگاهانه و با معرفت برای بشر عموما و جهان اسلام خصوصا فراهم می شود. در چنین شرایطی است که بذر فطرت توحیدی که در نهاد همه انسان ها نهفته است، شکوفه می زند و به بار می نشیند.

 تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور

دنیای اقتصاد: معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه مشکل مرخصی پلاک‌های موقت منطقه آزاد انزلی تا پایان شهریورماه حل خواهد شد، گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد باعث افزایش رضایتمندی عمومی، اشتغال‌زایی و ارتقای امنیت عبور و مرور جاده‌ها شده‌ است‌. به گزارش ایرنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه، بیان کرد: به دنبال شماره‌گذاری خودروهای مناطق آزاد، سرمایه خودرویی نیز جذب شد. معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

 فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد
۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد

«رویای نیمه‌شب» قصه شیرینی است؛ مخلوطی از تضاد‌های مختلف بین زن و مرد، ثروت و فقر، حسادت و گذشت و فداکاری. اگر خوب دقت کنیم، می‌بینیم که مثل همه داستان‌های د...